2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bu arada benide listeye eklermisiniz mattan temel kavramlar ve işlemyeteneği bitti türkçedende sözcükte anlam bitti ihtiyaç yayınlarında çalışıyorum data yayınını aldım bugün oda soru bankası

ekleriz tatlım
en güzel yayınları almışsın

allah seni napmasın

yaaa tabi yazmışsın, ben de ''yaaa tabii ne 160'ı'' diyorsun sandım bi an, camdan atlıyordum

iyi bari, bi şu uyuz denklemi çözemedik

hangi denklem ya hangisi kaldıki :2:
bi ilk sorduğum var bide ikizkenar üçgen sonuç 11 ama anlatım yok

ekleriz tatlım
en güzel yayınları almışsın

canımmgüvender yaprak tesler vardı türkçe mat geometri 3ü bir arada onlar nasıldır acaba alsammı:44:nette gördüm ihtiyaç yayınının soru bankasını alayım diyorum onu alan varmı aranızda

hangi denklem ya hangisi kaldıki :2:
bi ilk sorduğum var bide ikizkenar üçgen sonuç 11 ama anlatım yok

ya şu duyuru açtığım soru işte, ama olsun ya öğrenmiş olduk napalım :)

ikizkenar sorusuna baktım ama ben onları çalışmamıştım hiç sevmiyorum o konuyu :) ama onların formülü vardı ya? hani c>a+b> a-b gibi gibi bir şeyler...

ters orantı demiş soruda, x/4 x/5 gibi oran verilecek galiba o yüzden

canımmgüvender yaprak tesler vardı türkçe mat geometri 3ü bir arada onlar nasıldır acaba alsammı:44:nette gördüm ihtiyaç yayınının soru bankasını alayım diyorum onu alan varmı aranızda

canım güvendere hiç bakma bence çok temel soru soruyolar ama baya temel.bende seti var sadece tarih konu anlatımı ordan çalıştım o kdar.ihtiyacın modüler soru bankası seti harika.bu cins sorular ordan işte
temel konularda var böle sinir sorularda.kesnlikle ihtiyaç tavsiye ederim ama bana sorarsan 2011 setini al.nedenini yazmıştım okudunmu yazıyım mı tekrar

98!+99! sayısının sondan kaç rakamı 0 dır. bunada bakarmısınız birde bu var

85 sayfalı bir kitabın sayfaları numaralandırılırken kaç tane 5 rakamı kullanılmıştır?

bugünkü çalıştığım konunun bu 3 sorusunu yapamadım

duyuru açtığını çözdük ya 1/2 1/2 olan başkadamı verdin :44:

tatlım ilk soru 12 mi ?
ikinci 18 ?

okumadım tatlım yazarmısın tekrar aldım ben bir 2012 seti genel kültür genel yetenekten oluşan setbirde soru bankasını alayım diorum bir kaç ay sonrada çıkmış sorular kitabını alıcam

canım ilk soru 24 2. soru 19 cevabı

o zaman tamam bak şöyle, yanlış hatırlamışım 10 a değil 5e böleceksin...

bak şimdi 98!(1+99), o da 98!.100 oluyor

98lerin içinde 10 arıyorduk, 10=5.2 dir.

büyük olan sayı 5.
o yüzden 98'i 5'lere böleceğiz. ama sadece kalan kısımlar baz alınır.

98/5= 19
19/5= 3

19+3=22 tane 0 var.

bir de 98!.100 kısmındaki, 100'den 2 tane sıfır var.

22+2
24 tane 0 var..

bu soru böyle çözülüyor olmalı.

ben de çözemiyordum bunu bir arkadaşım anlatmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…