ben geldim:):)quiet naber bacım:)
yaw kurstan çıktım bir sürü soru bankaı verdiler beğendiklerimi yazarım anacım:)
ben şu an mat ı bitirmeye çalışıyorum.ihtiyacın soru bankasını aldım gayet güzel ama soruları tavsye ederim canım.bide ben geçen sınava bile türkçe çalışarak girmedim 2 yanlış çıktı boş yok
ne güzel. hani görme anlama önemli. bnde matta tarhte sorun yk.s
senişn işin daha kolay aslında canım.mat yapan rahat türkçe yapar.ama tarih hep bilgi sorusu.öss deki gib yorum olsa ya çatır çatır yapardım
benimde tarih eksik
hoooop kızlar akşam buluşuyoruz soru çözmek içinquiet senden cins mat soruları bekliyoruzz
akşam soru çözmek için buluşuluyormu
valla dün biz quiet ile çözdük bir şeyler, güzel oldu
onda ihtiyaç-mat var galiba oradaki sorular iyi
akşam gel sen de takılalım çözüşelim
hoooop kızlar akşam buluşuyoruz soru çözmek içinquiet senden cins mat soruları bekliyoruzz
tatlım başladık ufaktan geçmişe bakarsan çok cins sorular var elimizdeakşam soru çözmek için buluşuluyormu
kızlar türkçe konu çalıştım cümlede anlam şimdi testleri çözücm sonra soru bankasından mat çözücem bilemediklerimi buraya yazarım sizde yazın birlikte çözelim yine
slmm
ben hala başlayamadım çalışmalara elimde kitabım da yok gazeteden biriktiriyodum daha önceden söylemiştim karacan yayınlarının setiydi son yerleştirmeden önce başlamıştım zaten nolur nolmaz bitane elimde olsun die fakat henüz dağıtıma başlanmadı. Şimdi başdan beri çalışan arkadaşlara sorum önlisans olarak giricem ben sınava ve kaynak teminine başlıcam artık. 4 yıldır matematikle alakam yok açıkcası önceden de çalışmadığım için geçsek yeter şu kadar yapsak yeter mantığındaydım. Şimdi sil başdan alıcam o yüzden mat videolu anlatım konu anlatımlı kitabın yanında iyi olucakdır. Kaynaklar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yada memnun kalan arkadaşalar
1- Mat konu anlatımlı kitap, video (dvd seti de olabilir) internetten olursa daha iyi olur tabi :) tüm mat konularını kapsıcak
2- coğrafya için konu anlatımlı (yargı demişti quietnrkn o aklımda )
3- tarih konu anlatım
4- temel yurttaşlık tavsiyelerinizi bekliyorumtürkçem iyidir onla bir problemim yok bi onla yok zaten
birde aöf için güüya çalışırken buraya girmiştim kpss için de sorular var;
KPSS Sorular
Slm kızlar gelemedim bayadır kpss'yide boşladım yaaa şu aralık 17 si spk sınavım bitsin geri dönüyorum kpss ye spk zaten çok zorluyor beni bir bitsin bir müddet kurtulucam inşallah
canım olsun kpss ye var daha hem zaten ders çalışmaya başladın ara verdin sen
hazal cım hazır seni görmüşken bişey sorcam.sizin bankaya bu askerlik kredisiyle ilgili bilgi geldimi :26:
Bilgi geldi canım ama henüz ne kadar faiz oranı olduğu söylenmedi dosya masrafı olmayacak,vade 60 ay olabilirmiş ve 3 ay ötelemeli olacakmış ama benim tahminimce faiz 1,40 ve 1,60 arasında olabilir
peki krediyi çekme şartı nolucak yani 30.000 tl direkt verilcekmi yoksa bi miktarmı verilcek.valla içime su serptin canım ya
Canım verilir diye biliyorum ben ama yarın kesin bilgiler gelir kredideki arkadaşlara sorarım senin için faiz oranlarıda belli olur kesin cevap veririm sana hayırdır erkek arkadaşın falanmı başvurucak
çok saol canım ya
erkek arkadaşımda düşünüyo valla.eğer bedelli giderse bizim evlilikte erkene alıncak
şimdi çalışıyo işten çıksa sorun olucak 6 ayla kıyaslamaya başladık iştende çıkmak zorunda kalmıcak bedelli giderse askerlik yaptı diyede iş yerindede yükselcek
bence kesin çıkar kredide işte düşünüyorum.2 senelik ssklı maaşı iyi ev kendilerinin ayrıca 2 kira gelirleri var hayli hayli çıkar
aslında şu 30000tl 20000 gibi bişey olsaydı çok rahat olucaktı hiç düşünemye bile gerek kalmıcaktıda işte
akrabalar falanda var kalkmışlar bana soruyolar
yarın haberini beklicem canım o zman bugün aldığım 2. iyi haber
erkek arkadşım tam sınırda çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?