2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ben geldim:):)quiet naber bacım:)
yaw kurstan çıktım bir sürü soru bankaı verdiler beğendiklerimi yazarım anacım:)

hoşgeldin tatlım
iyi valla canım soru çözmeye niyetşlendim bisürü ev işi çıktı akşam yemeğini yapıp öle başlıcam tekrar
tatlım öğrendiğin ipuçlarını paylaş bizimle
cins sorular varsa onlarıda yaz dün akşam krize girdik

ne güzel. hani görme anlama önemli. bnde matta tarhte sorun yk.s

senişn işin daha kolay aslında canım.mat yapan rahat türkçe yapar.ama tarih hep bilgi sorusu.öss deki gib yorum olsa ya çatır çatır yapardım
benimde tarih eksik

canım 3 farklı kaynaktan konu anlatımı.. 3 4 gün sözcükte anlama çalıyorum ve 5 kaynaktanada yaklaşık soru çözdüm. ama hala yanlışım çıkıo. bu kolay değilki
bn geçen yıl mattan 25 net yapardım
geçen deneme çözdüm. mattan 10tane zor yaptım.. hani tekrar yapmadan eski

performansıma dönemem. bazıları vardır. hiç çalışmaz 2 yıl sonra yine takır takır çöze.. bn öyle değilim

tarh için

Picasa Web Albums - MIRACLE - hafizaharitalar

burda ferhatca die birin oluşturdugu zihinsel haritalar var. aslında bizim

bunları kendimize göre çıkarmamız lazım. bi bak. bn çıktısını alcam..

bide diorumki. hergn kçk kçk bilgileri yazarım. aklımızda kalır

mesela 2beyazıt kulliyesi edirnede. 2 beyazıt zamanında yapılmış. mimar

hayrettine yaptırmış.
bu kulliyede darulşifa yani sağlık kuruluşur.

bunun gibi şeyler bilirsek, şıklarda eleem şansımız çok olur

valla dün biz quiet ile çözdük bir şeyler, güzel oldu
onda ihtiyaç-mat var galiba oradaki sorular iyi

akşam gel sen de takılalım çözüşelim

bn şuan işteyim.. eve gidince direk ders çalışıyorum.nette vaktim gider diyorum
facefe kpss ile ilgili yerler var. ordan tarh çoğrafya iyi kapılır:)

kızlar türkçe konu çalıştım cümlede anlam şimdi testleri çözücm sonra soru bankasından mat çözücem bilemediklerimi buraya yazarım sizde yazın birlikte çözelim yine

hoooop kızlar akşam buluşuyoruz soru çözmek için quiet senden cins mat soruları bekliyoruzz

quietin hali kalmadı bugün ama bulurum sorular size zaten kk açık çalışlıyorum bende

akşam soru çözmek için buluşuluyormu
tatlım başladık ufaktan geçmişe bakarsan çok cins sorular var elimizde ihtiyaç modüler set 2011 basım mat sorusu

kızlar türkçe konu çalıştım cümlede anlam şimdi testleri çözücm sonra soru bankasından mat çözücem bilemediklerimi buraya yazarım sizde yazın birlikte çözelim yine

canım hiç sözel çalışmak istemiyo
akşam görüşürüz tatlım.biz sorulardan korkmayalım sorular bizden korksun

slmm

ben hala başlayamadım çalışmalara elimde kitabım da yok gazeteden biriktiriyodum daha önceden söylemiştim karacan yayınlarının setiydi son yerleştirmeden önce başlamıştım zaten nolur nolmaz bitane elimde olsun die fakat henüz dağıtıma başlanmadı. Şimdi başdan beri çalışan arkadaşlara sorum önlisans olarak giricem ben sınava ve kaynak teminine başlıcam artık. 4 yıldır matematikle alakam yok açıkcası önceden de çalışmadığım için geçsek yeter şu kadar yapsak yeter mantığındaydım. Şimdi sil başdan alıcam o yüzden mat videolu anlatım konu anlatımlı kitabın yanında iyi olucakdır. Kaynaklar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yada memnun kalan arkadaşalar

1- Mat konu anlatımlı kitap, video (dvd seti de olabilir) internetten olursa daha iyi olur tabi :) tüm mat konularını kapsıcak
2- coğrafya için konu anlatımlı (yargı demişti quietnrkn o aklımda )
3- tarih konu anlatım
4- temel yurttaşlık tavsiyelerinizi bekliyorum türkçem iyidir onla bir problemim yok bi onla yok zaten

birde aöf için güüya çalışırken buraya girmiştim kpss için de sorular var;
KPSS Sorular

tatlım cevaplar
1-güvender modüler seti yada ygs mat konu analtımın alabilrsin.eğer ondada zorlanırsan fem in ilk adım kitabı var onda çok temel analtır.zaten mat ve türkçe ygs mantığında o yüzden ygs kitaplarındada çalışabilrsin
2-coğ yargı
3-ben tarihi güvender modüler konu anlatımında çalıştım.ayrıca pegem akademi notu aldım o da iyidir.
4-yine pegem akademi notu aldım tatlım (bide ben hukuk dersleri görmüştüm kendi ünv ders notlarından çalışıyorum )

Slm kızlar gelemedim bayadır kpss'yide boşladım yaaa şu aralık 17 si spk sınavım bitsin geri dönüyorum kpss ye spk zaten çok zorluyor beni bir bitsin bir müddet kurtulucam inşallah

Slm kızlar gelemedim bayadır kpss'yide boşladım yaaa şu aralık 17 si spk sınavım bitsin geri dönüyorum kpss ye spk zaten çok zorluyor beni bir bitsin bir müddet kurtulucam inşallah

canım olsun kpss ye var daha hem zaten ders çalışmaya başladın ara verdin sen
hazal cım hazır seni görmüşken bişey sorcam.sizin bankaya bu askerlik kredisiyle ilgili bilgi geldimi :26:

canım olsun kpss ye var daha hem zaten ders çalışmaya başladın ara verdin sen
hazal cım hazır seni görmüşken bişey sorcam.sizin bankaya bu askerlik kredisiyle ilgili bilgi geldimi :26:

Bilgi geldi canım ama henüz ne kadar faiz oranı olduğu söylenmedi dosya masrafı olmayacak,vade 60 ay olabilirmiş ve 3 ay ötelemeli olacakmış ama benim tahminimce faiz 1,40 ve 1,60 arasında olabilir

Bilgi geldi canım ama henüz ne kadar faiz oranı olduğu söylenmedi dosya masrafı olmayacak,vade 60 ay olabilirmiş ve 3 ay ötelemeli olacakmış ama benim tahminimce faiz 1,40 ve 1,60 arasında olabilir

peki krediyi çekme şartı nolucak yani 30.000 tl direkt verilcekmi yoksa bi miktarmı verilcek.valla içime su serptin canım ya

peki krediyi çekme şartı nolucak yani 30.000 tl direkt verilcekmi yoksa bi miktarmı verilcek.valla içime su serptin canım ya

Canım verilir diye biliyorum ben ama yarın kesin bilgiler gelir kredideki arkadaşlara sorarım senin için faiz oranlarıda belli olur kesin cevap veririm sana hayırdır erkek arkadaşın falanmı başvurucak

Canım verilir diye biliyorum ben ama yarın kesin bilgiler gelir kredideki arkadaşlara sorarım senin için faiz oranlarıda belli olur kesin cevap veririm sana hayırdır erkek arkadaşın falanmı başvurucak

çok saol canım ya
erkek arkadaşımda düşünüyo valla.eğer bedelli giderse bizim evlilikte erkene alıncak
şimdi çalışıyo işten çıksa sorun olucak 6 ayla kıyaslamaya başladık iştende çıkmak zorunda kalmıcak bedelli giderse askerlik yaptı diyede iş yerindede yükselcek
bence kesin çıkar kredide işte düşünüyorum.2 senelik ssklı maaşı iyi ev kendilerinin ayrıca 2 kira gelirleri var hayli hayli çıkar
aslında şu 30000tl 20000 gibi bişey olsaydı çok rahat olucaktı hiç düşünemye bile gerek kalmıcaktıda işte
akrabalar falanda var kalkmışlar bana soruyolar
yarın haberini beklicem canım o zman bugün aldığım 2. iyi haber
erkek arkadşım tam sınırda çünkü

Hadi şanslı günündesin bugün Şimdi kuzenimle konuştum msn den oda bizim bankanın ist. genel müd. çalışıyor faiz oranları belirlenmiş 1,34 müş eğer 30.000 çekerse 60 vadeyle ayda 783 lira falan öder geri ödemeside 46.000 civarı olabilir tam şuan sistem olmadığı için ancak nu kadar hesapladım hemen gitsin erkek arkadaşın bankalarla bir görüşsün belki faizi daha düşük verenler vardır en uygun fiyatlısı hangisiyse ona başvursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…