2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

okumadım tatlım yazarmısın tekrar aldım ben bir 2012 seti genel kültür genel yetenekten oluşan setbirde soru bankasını alayım diorum bir kaç ay sonrada çıkmış sorular kitabını alıcam

şöyleki tatlım.geçen hafta tüyapa gittim ihtiyaç modüler setini (soru bankası) 2011 basım 15 tl 2012 basım 30 tlye satılıyodu.paket halinde bu setler.dedim inceleye bilirmiyim adam başına geliceklerden habersiz tabi.rastgele kitap seçtim coğ denk geldi 2011 ve 2012 yi yanyana koydum ölesine bi sayfa çevirdim soruların yeri şıkkı sayfa sayısı hepsi aynı.beni öle görenler bi sürü 15 tllikten aldı tabi
ben parayı öderken başka bi çift geldi hemen 2012ye yöneldiler adam bana kızgın kızgın bakıp bunlar güncel dedi.içimden diyom he he
güncel olsa sadece son olan olaylar olur oda zaten sınava yakın 2 haftada halledilcek şeyler.15 tl kar ettim onun üstüne 5 tl daha koydum yargının denemesini aldım oh canımada deysin

canım işin kötüsü ben bu paketi 60 tl ye aldım anam kocam duymasın valladatanın soru bankasınıda 12 tl ye aldık

ben formülü uyguladım dedim böle değildi galba saydım itiraf ediyorum :26:
ikinciyide ben formül kullanıyorum sayıyorum öle sorularda 1 eksik olmuş

canım işin kötüsü ben bu paketi 60 tl ye aldım anam kocam duymasın valladatanın soru bankasınıda 12 tl ye aldık

tatlım tüyapta baya uygun oluyo ama ben 1 ay soru çözemedim kitapları tüyaptan alıcam diye.benim aldığıım yargı denemesi şöle.türkçeden 50 tane deneme tarihtan 50 tane denem öle gidiyo.hepsi karışık konulardan.daha iyi geldi sanki

doğru cevep cnm çok teşekkür ederim çok basitmişamaugraştıkça zor gibi geldi

kızlaar ben film filan takılacağım yarın başlıyorum kpss çalışmama vizeler yeni bitti azcık dinleneyimmm

böyle soru çözmek güzel oldu yapalım bunu hep

öpüldünüzz

canım ben biraz konularda ilerleyim öyle alayım diyorum deneme flnşimdi konu çalışıyorum konu çalıştığım kitaptakileri çözüyorum sonra soru bankasındakileri çözücm ihtiyac yayınlarının soru bankasında kaldı aklım aldığım yerde yoktu olmadı netten alcm onu iki soru bankasıyla ilerleyim sonra denemelerden alırım çıkmış sorular kitabı alırım

kızlaar ben film filan takılacağım yarın başlıyorum kpss çalışmama vizeler yeni bitti azcık dinleneyimmm

böyle soru çözmek güzel oldu yapalım bunu hep

öpüldünüzz

ay bak şimdi benimde cnaım film çekti dersten kaçmaya yermi arıyorum ne ben büütn gün evdeyim yapalım gerçektende böle soru cevap iyi oluyo

canım çıkmış soruları hiç satın alma bilgisayarına indir aynı şey.o parayla başka bişey alırsın
ya iktisat okuyan herkes bölemi ya ben cimrileştim 5 yılda

tamam cnm öyle yapayım bendeçözemediğim soru olursa sorarım yine sorck başka kimsem yok teşekkür ederim kızlar hergün burda buluşalım çok sevdim burayı çok gaza geliyorum

tamam cnm öyle yapayım bendeçözemediğim soru olursa sorarım yine sorck başka kimsem yok teşekkür ederim kızlar hergün burda buluşalım çok sevdim burayı çok gaza geliyorum

tabi tatlım sor mutlaka
illa takıldığımız bi yer ooluyo işte böyle paylaşınca buluyoruz şak diye
ben hep burdayım valla
tatlım ben çıkıyorum şimdi ata demireri izliyim kafam dağılsın biras 2.oyununa gitmiştim görüntü pek güzel değildi o yüzden oyuna odaklanamadım.bakıyım neler kaçırmışım
yarın görüşmek üzere
bu arada film tavsiye ediyorum herkese black swan ı mutlaka izle izlemediysen 1 hafta etkisinde kaldım
iyi geceelr canım

tmm canım iyi geceler bende çıkıyorum yatıcam bende yrn görüşürüz yine öptüm kızlar hepiniz

hepinize kolay gelsin kızlar,allah zihin açıklığı versin hepimize.
Bugun bitirdiklerimi eklerim akşama quietnrkn canım.

şu 4001 kadrosu herkesi yakıyo of of
bende 1 saate başlıcam inşallah yeni uyandım çünkü
kolay gelsin canım

quietnrkn cnm cok korkuyorum atama sayısı cok az diyorlar bu kadrodan of bi de sadece istanbul yazabileceğim.
of of bilmiyorum,hiç olmucak bir işemi baş koyuyorum

quietnrkn cnm cok korkuyorum atama sayısı cok az diyorlar bu kadrodan of bi de sadece istanbul yazabileceğim.
of of bilmiyorum,hiç olmucak bir işemi baş koyuyorum

canım sana şöle örnek veriyim ben 4421 im ama 4001den daha çok kişi atandı
4001 e herkes giriyoki ne olcağı belli olmaz.bende 4001e kalabilirim
ama yılmak yok elimizden geleni yapıcaz

bana türkçede yardımcı olanabilirmsiniz
sözcükte anlama çalıştım 2 3 gün. sorularla beraber
hala 5yanlışım çıkıyor 15 sorudan:S

bana türkçede yardımcı olanabilirmsiniz
sözcükte anlama çalıştım 2 3 gün. sorularla beraber
hala 5yanlışım çıkıyor 15 sorudan:S

tatlım genelde yanlışlar şu yüzden oluyo sözcüğün kendi anlamını dikkate alıyosundur ama cümle içindeki cümleyi nasıl yönlendirdiğinn anlamı önemli

tatlım genelde yanlışlar şu yüzden oluyo sözcüğün kendi anlamını dikkate alıyosundur ama cümle içindeki cümleyi nasıl yönlendirdiğinn anlamı önemli

çalıştıgınız kaynak varmı.
uzman kariyer çözümlü soru bankasını aldım bklım

çalıştıgınız kaynak varmı.
uzman kariyer çözümlü soru bankasını aldım bklım

ben şu an mat ı bitirmeye çalışıyorum.ihtiyacın soru bankasını aldım gayet güzel ama soruları tavsye ederim canım.bide ben geçen sınava bile türkçe çalışarak girmedim 2 yanlış çıktı boş yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…