2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar sizlere haberim var quetcım mutlaka katıl ihtiyacın türkiye geneli demesi var bu haftasonu ctesi pazar birde ptesi 5 tl karşılığı katılabilirsiniz..dışardan alıyorlar kaçırmayın..

tatlım valla harikasın ya
ne kadar sevindiğimi anlatamam sana 783 tl çok iyi valla ay canım dua edicem senin için valla şu spk yı atlat bi güzelde atan memurluğa.valla omuzlarımdan yük kalktı yemin ederim sana

kızlar sizlere haberim var quetcım mutlaka katıl ihtiyacın türkiye geneli demesi var bu haftasonu ctesi pazar birde ptesi 5 tl karşılığı katılabilirsiniz..dışardan alıyorlar kaçırmayın..

kızlar cts ben gider denemeye
valla iyi olur hepimiz için karşılaştırırız soruları sonuçları falan
katılım az olur büyük ihtimalle millet daha çalışmaya bile başlamadı

.....................................................

Son düzenleme:
a ile b birbirinden ve 0 dan farklı rakamlar olmak üzere sinanın bilyelerinin sayısı iki basamaklı ab sayısı,kardeşinin bilyelerinin sayısıda iki basamaklı ba saysı kadrdır.sinan bir asal sayının karesi kadar bilyesini kardeşine verince ikisinin bilyelerinin sayısı birbirine eşit oluyorçbuna göre ab sayısı en çok kaç olabilir?
kolay gele kızlar

ab sayısı 97 mi?? :18::18:

cevap 87mi cnm:26:

:118: soru çözümü lütfen cevap doğru

tırnaklarımı yidim :18:

x asal sayımız. x^2 = asal sayının karesi

birinden eksildi, diğerine eklendi,
ab - x^2 = ba + x^2

ab-ba = x^2 + x^2

9(a-b) = 2.x^2

ab'nin en büyük değerini sormuş. a'ya 9 veririm. b'ye 8 versem denklemi sağlamaz, b'ye 7 verirsem sağlar. x=3 olur, ki 3 bir asal sayıdır soruda istediği gibi.

yani rakamlarımız: 9 ve 7 ---> 97

cnm beni listeye eklermisin cümlede anlam konusu bitti en son 36 soruluk testten 32 doğru 4 yanlış yaptım iniş artar netlerim

bak ben -x^2 yi karşıya atmayı unuttum ondan 98 çıktı benim

ne listesi canım bu? beni de ekleyin tarih coğrafya anayasa filan çalışıyorum ben deee coğrafya iğrençç

ilk sayfada konu bitirme lisatsi var cnm oraya ekliyor ben tarih coğrafya başlamadım daha bakalım napçm hiç ezberim yok

2 dakka kayboldum topic coşmuş
ben şimdide 98buldum
alemsin valla az daha uğraş bakalım ne çıkcak
mersi şekerim

cnm beni listeye eklermisin cümlede anlam konusu bitti en son 36 soruluk testten 32 doğru 4 yanlış yaptım iniş artar netlerim
ekledim gitti canım
ne listesi canım bu? beni de ekleyin tarih coğrafya anayasa filan çalışıyorum ben deee coğrafya iğrençç
tatlım ilk sayfada bitirdiğimiz konular var sen hangilerini bitirdin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…