2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

aman kız dikkat et bu ara havalar bi garip güven olmuyor

Evet ya bugün burası soğuk yağmurlu dün çok sicakti birgun birgunu tutmuyor senin finallerin nezaman başlıyor canım okulunu kapansada kurtulsan KPSS çalışırsın paso

kız quiet coğrafyanın ilk konularını da bitirdim ben onları eklememişsin ekonomi de dahil hepsi bitti bi bölgeler kaldı işte

Son düzenleme:
Evet ya bugün burası soğuk yağmurlu dün çok sicakti birgun birgunu tutmuyor senin finallerin nezaman başlıyor canım okulunu kapansada kurtulsan KPSS çalışırsın paso

haziranda kurtuluyorum sonra ver elini kpss
3 ay yeter de artar bana

haziranda kurtuluyorum sonra ver elini kpss
3 ay yeter de artar bana

Zaten konuların bitiyor tekrar edip test çözersin deneme çözersin rahat rahat konu çalışmak çok oyalıyor bende haftaya anayasaya gecicem haziran sonu bitse 2bucuk aytekrarlar yapar deneme çözerim ful soru çözerim

aynen işte bende öyle düşünüyorum konular bitince gerisi kolay oluyor

Kizlar su soruya bir el atın ya

Türkler tarihleri boyunca birbirlerinden farklı birçok dine inanmislardir.
Turk inanç hayatının bu sekilde ortaya çıkmasında
1. Hayvancılık
2.gocebelik
3.savascilik
Durumlarından hangileri etkili olmuştur?
Yalniz1
Yalniz2
Yalniz3
1 ve 2
2 ve 3

2-3

sevdiceğimi özledim leylalaştım valla

Ah kıyamam ins. Tez zamanda kavuşursunuz canım benimkide tatbikat yapıyorlar denetlemeleri var 4 günde bir ancak geliyor dün gece kapıyı bir actım suratı simsiyah tatbikat var diye boyamışlar kendilerini ilk defa onu öyle gördüm ranbo gibi olmus

Son düzenleme:

2 ve 3 mü ? :44::44:

inşallah tatllım

korkmadınmı gece gece ya

teşekkürler canım sagol ne güze motive ediyorsunuz birbiriniz bende biryerden başlıycam inş. hadı hayrılısı

Canım bende 2-3dedim cevap sadece 2mis :26:

ben şu şekilde düşündüm savaşla alınan yerlerde yerleşmeler yapılınca bazı bölümler asimile olmuş başka dinlere de inanmışlar.
ama bi yandanda şu şekilde düşünürsek türk toplumları hoşgörülü toplumlardı savaşla aldıkları yerdeki halkın dini inançlarına saygı duydular.ordaki halk sonradan türkleşti :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…