selam kızlar
slm sedu . . .
kızlar ne biçim kaynatmışsınız ya yokluğumda . . .haftasonu da bakmaya çalışacağım bundan sonra topiğe . . .
slm sedu . . .
kızlar ne biçim kaynatmışsınız ya yokluğumda . . .haftasonu da bakmaya çalışacağım bundan sonra topiğe . . .
hu huuu...sabun nbrr
ben tarih soruları çözüyorum...inkilap ve osmanlı karışık gidiyor... inkilabı hemenceck b,itircem, üzerine düşüyorum o yüzden..
sonra coğrafyaya döncem
Bende tarih coZuyorum kalan tarih tekrarını yapicam bakalım tarihten çok yanlısı. Çıkıyor of of nolar böyle bilmiyorum iç Anadolu kaldı bügünde
Papatya aksam inkılaplardan soru çözümü yapalimmi burada nedersin
Bende tarih coZuyorum kalan tarih tekrarını yapicam bakalım tarihten çok yanlısı. Çıkıyor of of nolar böyle bilmiyorum iç Anadolu kaldı bügünde
olur cnm...başka konulardan sorularımız olursa da soralım...
bu topiğe girenlerde sormalı benceee
sorular çeldirici oluyor
Ah canım hemide ne çeldirici sorular hepside beni buluyor çok sınır oluyorum ya
olsun canım çele çele başarıcaz
Ay ins. Ya 24 25 doğru yapayım tarihten yeter bana
aşk doldum hzuzur doldum sevgi doldum geldim kızlar
nerden doldurdun aşkı kız
Sirnakta şehit olan jandarma teğmen esimin devre arkadaşı çok üzüldük evliydi ya Allah belalarını versin bunların beter olsunlar it sürüsü allahım bin katını yaşatsın bunlara nereye gidiyor bu ülke çok yazık çok
allah rahmet eylesin canım.
ilerine gelmiyo işte düzen oturmaya başladı pkk ile kürt sorunu ayrıldı aynı sorun olmadığını anlamaya başladı ya herkes şerefsizlerin işe gelmiyo yandaş bulamıyolar kendilerine.nasıl can vericekler allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?