2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hu huuu...sabun nbrr

ben tarih soruları çözüyorum...inkilap ve osmanlı karışık gidiyor... inkilabı hemenceck b,itircem, üzerine düşüyorum o yüzden..

sonra coğrafyaya döncem

slm sedu . . .

kızlar ne biçim kaynatmışsınız ya yokluğumda . . . haftasonu da bakmaya çalışacağım bundan sonra topiğe . . .​

Gel tabi haftasonlarıda iyi oluyor burası konuşabildiniz tek yer burası benim Sabuncum kitaplarım geldi bacım çok beğendim hepsini sen neler yapıyorsun

Son düzenleme:
hu huuu...sabun nbrr

ben tarih soruları çözüyorum...inkilap ve osmanlı karışık gidiyor... inkilabı hemenceck b,itircem, üzerine düşüyorum o yüzden..

sonra coğrafyaya döncem

Bende tarih coZuyorum kalan tarih tekrarını yapicam bakalım tarihten çok yanlısı. Çıkıyor of of nolar böyle bilmiyorum iç Anadolu kaldı bügünde

Bende tarih coZuyorum kalan tarih tekrarını yapicam bakalım tarihten çok yanlısı. Çıkıyor of of nolar böyle bilmiyorum iç Anadolu kaldı bügünde

ya tarihde olaylar arasında bağ kurmak gerekiyorki otursun kafaya

ama ben kuramıyorum..yani bu böle olmuştu ama bunun öncesindede şu olay olmştu diyemiyorum...bu kadarmı tarih sevilmez ya biri anlatsa çok güzelde dinlerm bak,

Sirnakta şehit olan jandarma teğmen esimin devre arkadaşı çok üzüldük evliydi ya Allah belalarını versin bunların beter olsunlar it sürüsü allahım bin katını yaşatsın bunlara nereye gidiyor bu ülke çok yazık çok

allah rahmet eylesin canım.
ilerine gelmiyo işte düzen oturmaya başladı pkk ile kürt sorunu ayrıldı aynı sorun olmadığını anlamaya başladı ya herkes şerefsizlerin işe gelmiyo yandaş bulamıyolar kendilerine.nasıl can vericekler allah bilir

Allahından bulsunlar hepsi onca ananın babanın esın cocuğun ahini alıyorlar polislere saldırdılar bı bomba patlattılar şimdi yine askere arkasından vurdular gecen gun bir ast subayı bunlar arkadan vurmayı biliyorlar sadece Allah hepsine bu acıların kat kat fazlasını yaşatsın can çekişe çekişe olsun it sürüleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…