- 8 Şubat 2011
- 514
- 62
- 98
keşke 75 le girilebilse canım
ama sanırım biraz zor bir ihtimal
Günaydın canim
nasılsın canım? Bugün ne çalışacaksın?
O kronoloji sıkıntı ya ben bi türlu ögrenemıyorum sen hangi konudan baslayıp sıralayacaksn
ooky niye sıralamakla uğraşıyorsun ki? tarih kitaplarına bi bak..mutlaka birinin arkasında vardır...benm ihtiyaç konu anlatımında var mesela
Canım öyle degil ben olan antlaşmanın olayın yanına açıklama seklinde yapicam tarihe göre degil sırf
2. Mahmut'tan başlıcam mesela sana yazayım biraz tasarladigimi
2. Mahmut buraya önemli olan sorularda hep çıkan gazeteyi yeniçeriyi kaldırıp yerine ne kurduğu böyle önemli seyleri kisa notlar seklinde yazicam
Tanzimat fermanı neden yayinlandimamaci neydi ahengi fikir Kimi etkiliyi
Islahat fermanı neden yayınlandı amacı neydi
1. Meşrutiyet
İstibdat donemi Burda önemli gördüğümü seyleri not edicem
2. Meşrutiyet burda oalan 31 Mart olayı Bulgaristan'ın bağımsızlığını ilan etmesi
Trablusgarp savası kiminle oldu hangi antlaşma birkaç önemli maddesi
1. Balkan savası kiminle oldu hangi antlaşma mesela babı Ali baskını olmuş onu yazarım bu sekilde alıcı kalıcı notlar çıkartıcam kısa kısa yine Pegemin ders notlarından her hafta tekrar yapıyorum ama bunları hergün okuycam sırasını bileyim
Canım öyle degil ben olan antlaşmanın olayın yanına açıklama seklinde yapicam tarihe göre degil sırf
bende tekrar yaparken böyle yapıyorum ama sırayla değil
belki yazdıklarını bizimle de paylşamka istersn cnmm :26: vaktm olsa oturuur hazırlardım bnde valla..ama nasıl yetişicek diye içim içimi yiyo
Ya soruda bir olayı soruyor mesela Paris barış konferansını birkaç madde daha veriyor Paris barış Konferansı'ndan sonra önce neler yapıldı bilmeden soru çözülmüyor bende bu yolu buldum bakalım bugün baya uğraşırım ama değecek ins.
Paylaşırım canım bı yapabilsem
değer canım çok faydası oluyor oyleama çok zaman alır
Cuma guNude gunum var bugün baya bir yapmam lazı salı gunü sarma yapicam pazara gidicem bezelye alip ayiklayip soka atica m kisa hazirlikÇarşamba camları silicem mutfak dolaplarını silicem balkonları yıktıysam perşembede temizlik yapicam Cumada gunum var
gunaydın herkese
sabun dündü sanırım coğrafya dersin, sorabildinmi soruları.
kolay gelsin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?