2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

mikser olmuşun sen

İcim dişim iç Anadolu oldu ya su son konumun tezlerinizde bitirsemde artık karışık çözerim soru

okyonosum slm cnm ... bizde dün işledik dershanede iç anadoluyu . . .

bi kaç güzel soru yazıp tarih sorusu çözmeye devam ediyim bende . . .

akdeniz bölgesine göre ege bölgesinde tarım alanları daha fazladır.
bu durum ege bölgesinde aşağıdakilerden hangisine neden olmamıştır?

a ekili dikili alanların fazla olmasına
b tarımsal nüfus yoğunluğunun fazla olmasına
c makinalı tarımın yaygın olmasına
d tarıma dayalı endüstrinin gelişmesine
e diğer bölgelerden göç almasına

akdeniz bölgesine ait aşağıdaki özelliklerden hangisinde iklimin etkisi olmamıştır ?

a turfanda sebzeciliğin yapılmasında
b tarımda sulamaya ihtiyaç duyulmasında
c deniz turizminin erken başlamasında
d kırsal kesimde taş meskenlerin yaygın olmasında
e torosların 700-800 metresine kadar maki ve kazılçam ormanlarının yaygın olmasında

brz soru çözüp gelicem kızlar bb

1c 2 e diyorum :26:Kolay gelsin canım

Allah yardımcınız olsun kızlar ben atlattım o zor süreci gerçekten çeken anlar... Allah çalışan herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah...

Sorma ya kafam bı dunya oldu bu sıralar Sana bı soru sorayım hemen

Aşağıda verilen tarihi turizm yerlerinden hangisi iç Anadolu bölgesinde yer almaz?
Alacahoyuk
Sarden
Kütltepe
Catalhoyuk
Gordion

sarden :44::44::44:

Allah yardımcınız olsun kızlar ben atlattım o zor süreci gerçekten çeken anlar... Allah çalışan herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah...

amiiiinnn inşallah karşılığını alırız

Son düzenleme:
Âmin canım ins. Seneye bizede böyle yerleştim memur oldum demeye nasip olur ins. Sen hangi kaynaklardan çalışmıştın ya özellikle tarihi nasil çalıştın yardımcı olurmusun

1 e
2 c mi :26: emin değilm her ikisnden de ..konsantre olamadım

Âmin canım ins. Seneye bizede böyle yerleştim memur oldum demeye nasip olur ins. Sen hangi kaynaklardan çalışmıştın ya özellikle tarihi nasil çalıştın yardımcı olurmusun

ilk başta hedefimi çok yüksek tuttum amacım kpss yi kazanmak değildi derece yapmaktı ilk 50nin içine girmekti... ilk 50 olmasada 431. oldum hehe :)) o yüzden bilmediğim bir kelime dahi kalmıycak diyerek çalıştım.. tarihi öğrenmek istiyordum meraklıydım dershaneyede gitmedim internetten çalıştım hep bol bol kaynak indirdim.. birde elimde ihtiyaç ve yargı kitapları vardı bol bol soru çözdüm.. ezber yapmadım ama hiç anlayarak çalıştım hep.. zor bir süreçti ama geçti çok şükür ... darısı size inş

1-e 2- d diyorum kafa kalmadı soru çöze çöze

Ah ins. Canım Allah hepimizin gönlüne göre versin ben zaten ezber yapamıyorum 2 gun sonra unutuyorum ezber yaparsam mantığını kavramaya calisiyorum bol bol da soru coZuyorum çok yanlışım çıkıyor ama hala :26:Bende dershaneye gıtmıyorum evde calisiyorum 50 tane kaynak kitabım var farklı yayınlar farklı sorular görmeye gayret ediyorum ins. Bende iyi puan alırım sevk geldik bak sen böyle yazıncaDeneme nasil yapıyordun evde nekadar aralıklı çözüyordun canım çok soru sordum kusura bakma sende evde çalışmıştın ya o yüzden merak ettim

olurmu ne kusuru ! yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.. canım türkiye geneli 3 denemeye girdim ama evde yaptımmı hatırlamıyorum fakat çok soru çözdüm bende.. çok yanlışın çıksın çıksınki sen doğrusunu öğren..ilk başlarda ne kadar çok yanlış yaparsan o kadar çok şey öğrenirsin... yanlış yapmak senin canını sıkmasın... çözdüğün soruları işaretleme ama bir köşesine netiini yaz sonra o testi yine çöz ne kadar çok şey öğrendiiğinin analizini yaparsın.. en önemli olan şey bol bol soru çözmek ve farklı kaynaklardan çalışmak sende bunu yapıyormuşsun zaten olacaktır inan sadece kendine ,)

Tamam canım çok teşekkür ederim iyi geceler kib hoscakal

Kim ner çalıştı bugün kaç soru çözüldü yazın bakalım papatya babamiz bakıp gitme gele bakalım söyle yamacimiza

Ya guiet Sadist falan deme arada bende banka kalabalık olura iki numara alıp gezip geliyorum ama sonra bir numarayı birine veriyorum yani 2 sen fazla almıyorum üzerime alınmayım ben ozaman

okyunus valla fenalık geliyo ama
adam almış eline bütün numaralrdan bağrıp çağrıyo tersledim bende
biri yine gişe işlemi yaptırcak gitmiş bireyselden numar aalmış o da bağrıyo gelmedi 2 saattir yakmadınız diyo işlem neydi dedim kredi kartı yatırcakmış
atm den yatırılıabiliyo dedim ve aldığınız numara yanlış dedim
bize daha çok güveniyomuş adamın kendine hayrı yok ya

kızlar ekledim listeye :13:

Saol canım valla guiet harcıyorlar seni bu bankada bir memur olmakta kurtulsan su bankadan zor insanlarla ugrasmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…