2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

okyanuscum 15 de doğru
ama ben senin yazdığın sorunun cevabından heç bir şey anlamadım

tebrik ediyorum okyanuscum
doğru cevapların hep

okyanuscum 15 de doğru
ama ben senin yazdığın sorunun cevabından heç bir şey anlamadım

tebrik ediyorum okyanuscum
doğru cevapların hep

Canım hiç birini anlamadin:26:Aksam foto çekip eklemeye çalışayım benimde kota sorunum var ins. Ekleyebilirim

Canım hiç birini anlamadin:26:Aksam foto çekip eklemeye çalışayım benimde kota sorunum var ins. Ekleyebilirim

canım kotanı doldurmayalım
şimdi quin e özelden yolladım soruları belki burdan görmez diye
ondan rica ettim foto vs, cevapları
ondan gelmezse cevap o zaman bakarız
sen şimdilik kotanı geçme
napıyorsun
ben ne çalışsam diye düşünüyorum
yeni geldim eve
pazara girdim oğlanı okula birakınca
şimdi küçük oğlanı yatırdım
vakit çalışma vakti

coğrafya benim iyi baya
ama kazık sorlar gelirse kpss de o zaman naparım bilmem
senin geçen gördüğün rüya gibi benimde korkularım var
y a wc ye gitmek zorunda kalırsa m

elime felç gelirse şıkları işaretlerkene

ya uyuya kalırsam
sınava gidemezsem

il merkezlerinde mi olacak sınav
ben balıkesir e 3 saat uzağim
izmir e 2,5 saat
yani evden çıkınca dire k sınav yerine ulaşmam imkansı z
korkularıma birde yol sorunu eklenince

Tamam canım guiet yapar eğer çözemediği olursa bende komşudan falan girerim olmazsa kota dolunca kitleniyor gecen ay 4 gun kala kapandı pert olduk kırayı fln biz internet bankacılığından yapıyoruz 3 gun gecikti kira Ben napim ortaligi topladım türkce çözücem şimdi sonra coğrafyadan iç anadoluyu bitirip onun sorularını çözücem sonra tarih özet çıkartıcam bakalım bugünkü Plan'ım bu bende yarın gidicem pazara sende türkceye başla sonra tarih çöz biraz biraz coğrafya çöz hepsnden az az test çözmüş olursun bu gecede esim gelemiycek bende ders calisicam evde başka türlü zaman geçmiyor

Son düzenleme:

Benimde aklıma neler neler geliyor ya kayıt yaptiramazsam ya sınavda heyecan yaparsam of of ne olacak bu halimiz Hayirlisiyla bir atlatsak iyi düşünelim iyi olsun canım sınav ilcelerdede oluyormuş

tamam
2 saat sonra en geç benim oğlan uyanı r
bunların hepisini yetiştiremem ki okyanıusum ya
ah ah
ben türkçe ile başlayım o zaman

Benimde aklıma neler neler geliyor ya kayıt yaptiramazsam ya sınavda heyecan yaparsam of of ne olacak bu halimiz Hayirlisiyla bir atlatsak iyi düşünelim iyi olsun canım sınav ilcelerdede oluyormuş

aaaaaaaa
benim eşim girecek lisanstan temmuzda
onlar ilcelerde girmiyor
sadece il merkezleri

ay iyi olur ozaman
ben nasıl giderdim
gitmesinie giderdimde çok zor olacaktı
çok sevindim

tamam
2 saat sonra en geç benim oğlan uyanı r
bunların hepisini yetiştiremem ki okyanıusum ya
ah ah
ben türkçe ile başlayım o zaman

50 türkce 50 coğrafya çözersin canım 1 dk sürse bir soru 100 dk yapar 1 saat 40 dk 20 dk da sana ekstra süre kaliyorHadi şimdi ikimizde ders basına aksam gelip rapor ver bana bende yazicam neler yaptığımı hadi Allah zihin açıklığı versin canım

aaaaaaaa
benim eşim girecek lisanstan temmuzda
onlar ilcelerde girmiyor
sadece il merkezleri

ay iyi olur ozaman
ben nasıl giderdim
gitmesinie giderdimde çok zor olacaktı
çok sevindim

Başvurular ilcelerdede oluyor lisans başvurusu yaptılar ilçelerde sınavda var diye biliyorum ben ins. Vardır canım bende ilcedeyiz benimde 1 saatlik yolum olacak olmadı o gece annemde kalırım yarım saate düşer yol

tama m canım
başvurular oldu ilçede eşimin
ama sınav ilcede olmuyor dedi kayıt yapan

bende gidip çalışayım
hatta ben videodan izleyim anlatım bozukluklarını
okuyunca ben anlamadım

50 50 mi
ah nerde be okyns
keşkeee

guıet nerdesın kız mesaıyemı kaldın geldıgınde benı bır zahmet cografya tablosuna eklermısın tum konularım bıttı :118:artık bol bol soru cozucembırtek anayasa kaldı onada baslıcam ıns. en yakın zamanda

quiet benim tüm coğrafya konularım bitti
ekler misin tabloya
ara verdim soru çözmeye gidicem yine

selam kızlar ben geldim ama çıkıcam bi kolaçn ediyim dedim
maf oldum bugün ya saat 5te şubede bekleyen kişi sayısı 47
bi insan neden 4 tane ayrı numara alsın ya sadis valla bizim halkımız
kızlar 1 saate gelicem tekrar o zman eklicem başım iyi değil hala kendime gelemdim
adilemircim msjına cevap vericem tatlım

Ya guiet Sadist falan deme arada bende banka kalabalık olura iki numara alıp gezip geliyorum ama sonra bir numarayı birine veriyorum yani 2 sen fazla almıyorum üzerime alınmayım ben ozaman

İcim dişim iç Anadolu oldu ya su son konumun tezlerinizde bitirsemde artık karışık çözerim soru

ben başladım karışık soru çözümüne
biraz mola verdim

ben başladım karışık soru çözümüne
biraz mola verdim

İç anadoluyu tarıyorum kitaplardan 10 kitap var 3. Deyim hepsinde 50 soru var bakalım kaç kitabı yapabilirsem yapicam öğleden sonrada 100 türkce coZdum yatmadan 30 soruluk bir tarih deneme çözmek istiyorum kitap okumam gerek Elif şafağın İskender adlı kitabına başladım merak ediyorum ilerisini kaça bölünürsem bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…