anladım cnm . . . demekki toprak işleri içinde ayrı bir divan söz konusu benim kitap bahsetmemiş sadece nişancıdan bahsetmiş . . . kodlamalar benimde aklımda çok kalıyo okim ya bi arkadaş krolar plajlarda tatil yerlerinde çok oluyo demişti ya hatta krOM genellikle deniz kenarlarında falan diye çok gülmüştüm. . .
evet cnm değişiklikler oldu paylaşmıştık burda da hatta . . . teşikkürler bahsettiğin için papatya . . .
kızlar ben çıkim görüşürüzzzzzzzz kolaylıklar . . .
Yok canım aynı şey degil pervanesi osmanlıda da var
ama yok kişimdi kitaba da baktım...
Pegem ders notlarında Osmanlı kültür ve uygarlıkta almış ihtiyac sen sor ben söyleyişde okudum diye hatırlıyorum
sen sor da yok cnm..osmnlı kültür uygarlığa bak istersen..pervaneci yok osmanlıda..nişancı var sadece...bence pervaneci=nişancı...ikiside aynı görevi yapıyor diye düşünüyorum..yarın tarihçiyi görürsem sorayım bi yinede ama %80 emin gibiyim
Tamam canım yarın sor sen bunu bakalım dogrusu neymiş dur bide netten bakayım bakam benimde kafam karıştıGece 12 den sonra benden hayır gelmiyor
hadi vakda dön bana...uyucam sonra
Arazi defterlerinde tutulan Has ve iktalarin Düzenlenmesinden sorumlu olan kisi diyor nişancıya eşit evetOsmanlı'da nişancı ozaman sen sor ama yarın yine netleşsin iyice
tarh yarın yok pek göreceğimi sanmıyorum ama...kızlarda yarın dönerler bu konuyla ilgili artk
bence doğru dedğimz şeklde olacak ...ben uyanınca kitaplardan tarayım iyice
iyi geceler cnm
Günaydın kizlar
Ay iste unv. Yıllarının en unutulmaz zamanıgünaydınlarr
ben hazırlanıp çıkıcam..gideyimde okuldan kepimi alayım...yarın da fotoğraf çekimine gidicez
kızlar maşallah uyumamaışınız gece
günaydınlar hanımlar gece hep kabus gördüm uyuyamadım yeni kalktım o yüzden
kahvaltı yapıp başlıyorum bende kitaplar gelir heralde onlardan önce soruları bitirmem lazım
günaydınlarr
ben hazırlanıp çıkıcam..gideyimde okuldan kepimi alayım...yarın da fotoğraf çekimine gidicez
kepimi tek başıma aldım törene tek başıma katıldım tek başıma kepi havaya attım kimseleri tanımıyodum
ama güzeldi
papatya kepi hava fırlatınca mutlaka gökyüzüne bak içinden bişeyler gidiyo resmen rahatlıyosun
valla uyumamak geç kalkmama sebep oldu
oky kolay gelsn sanaevin temzliği hiç bitmiyo yaa
kızlar maşallah uyumamaışınız gece
günaydınlar hanımlar gece hep kabus gördüm uyuyamadım yeni kalktım o yüzden
kahvaltı yapıp başlıyorum bende kitaplar gelir heralde onlardan önce soruları bitirmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?