2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kısa çizgi( -)

örneğin; satır sonunda biten sözcüklerde kullanılıyor..

.............................. il-
kokul

şimdi burada diyeceksiniz "niye ilk- okul olmadı...kelimeyi nasıl heceliyorsak, satır sonuna gelince öyle bölüyormuşuz.. il-k-o-kul gibi...

İyi geceler canım bende türkce testimi bitirip yaticam Yarın görüşürüz hoscakal aa bak nediycem yarın 1. Dunya Savaşı'ya ilgili soru çözelim istersen Küçük notlarda yazarız buraya iyi olur nedersin

Pegem ders notlarında Osmanlı kültür ve uygarlıkta almış ihtiyac sen sor ben söyleyişde okudum diye hatırlıyorum

sen sor da yok cnm..osmnlı kültür uygarlığa bak istersen..pervaneci yok osmanlıda..nişancı var sadece...bence pervaneci=nişancı...ikiside aynı görevi yapıyor diye düşünüyorum..yarın tarihçiyi görürsem sorayım bi yinede ama %80 emin gibiyim

Tamam canım yarın sor sen bunu bakalım dogrusu neymiş dur bide netten bakayım bakam benimde kafam karıştı Gece 12 den sonra benden hayır gelmiyor

Arazi defterlerinde tutulan Has ve iktalarin Düzenlenmesinden sorumlu olan kisi diyor nişancıya eşit evetOsmanlı'da nişancı ozaman sen sor ama yarın yine netleşsin iyice

tarh yarın yok pek göreceğimi sanmıyorum ama...kızlarda yarın dönerler bu konuyla ilgili artk
bence doğru dedğimz şeklde olacak ...ben uyanınca kitaplardan tarayım iyice
iyi geceler cnm

tarh yarın yok pek göreceğimi sanmıyorum ama...kızlarda yarın dönerler bu konuyla ilgili artk
bence doğru dedğimz şeklde olacak ...ben uyanınca kitaplardan tarayım iyice
iyi geceler cnm

Tama canım yarın bende araştırayım iyi geceler

Kizlar bugünkü programım
Kahvaltı
3 tane balkonnyikanacak
Camlar silinecek
Mutfak dolapları silinecek
Yemek yapılacak
Zaman kaldığı kadar ders çalışacak

kızlar maşallah uyumamaışınız gece
günaydınlar hanımlar gece hep kabus gördüm uyuyamadım yeni kalktım o yüzden

kahvaltı yapıp başlıyorum bende kitaplar gelir heralde onlardan önce soruları bitirmem lazım

valla uyumamak geç kalkmama sebep oldu

oky kolay gelsn sana evin temzliği hiç bitmiyo yaa

günaydınlarr

ben hazırlanıp çıkıcam..gideyimde okuldan kepimi alayım...yarın da fotoğraf çekimine gidicez

kepimi tek başıma aldım törene tek başıma katıldım tek başıma kepi havaya attım kimseleri tanımıyodum
ama güzeldi
papatya kepi hava fırlatınca mutlaka gökyüzüne bak içinden bişeyler gidiyo resmen rahatlıyosun

ya benden neler neler gidecek bi bilsen sevdiğim insanı göremicem bidaha

sanki bakmasam daha iyi

Ben yeni kitapların 10 da birini bitirdim Diğer kitaplardaki pek eksik yok anayasaya başlayınca onlarida bitiricem tüm kitaplar aynı anda bitecek Guiet sende temizlik yap bugün hepimiz evlerimizi temizleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…