2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Kızlar soruma bakarmısınız
italya= t den tatil yorelerı
fransa= f den fındık, fıstık olan yerler
ingıltere= petrol

allah seni iyi etsin kız bu ne . . .
Kızlar soruma bakarmısınız
italya= t den tatil yorelerı
fransa= f den fındık, fıstık olan yerler
ingıltere= petrol
italya ege adaları izmir fransa karadeniz mi fıstıkta güneydoğuanadolu ingiltere de mısır arap toprakları gibi mi ?

anladım cnm benim bi 76 puanım var iki gündür belki haziranda atanırım diye hayalleniyorum . . . eyleniyorum işte öle belli mi olur fln diye . . .​

allah seni iyi etsin kız bu ne . . .
italya ege adaları izmir fransa karadeniz mi fıstıkta güneydoğuanadolu ingiltere de mısır arap toprakları gibi mi ?

ege adaları yunanın canım gerıye kalanları bildin. Akılda kalsında nası kalırsa kalsn

Asya38 tesbitin güzelmiş canım papatya bosver videoyu en güzel yöntem kendine edindiğin yöntem video fln uçup gidiyor kendi kendine kollamalar yap bak ben pervaniciyi toprak dağıttığını hic unutmuyordu çalışırken kendi kendime dedim ruzgar pervaneleri hep sehrin uzagindaki tepeye tarlalara dikiliyor tarladan aklıma geliyor 2. Mahmut'u 3. Selim'i 3. Ahmet'i kitaptaki yerlerinden biliyorum aklımda kalmış yerleri orda neler yapıldı biliyorum Kitabı hayel ediyorum sorularda kitabın neresindeydi die Vakit bulduğum an tarih özeti çıkartıcam kendime dahamda etkili olacak inaniyorum

anladım cnm benim bi 76 puanım var iki gündür belki haziranda atanırım diye hayalleniyorum . . . eyleniyorum işte öle belli mi olur fln diye . . .​

Allah gönlüne göre versin canım senin için bu atama hayirliysa olur zaten Allah hepimizin hakkında en hayırlısını versin

Guiet daha oralara gelmedi osmanlıyı bitirdi soru çözüyordu en sonEn can alıcı konularda1. Dunya savasi ve sonrası soruların yarıdan cogu oradan geliyor

Allah gönlüne göre versin canım senin için bu atama hayirliysa olur zaten Allah hepimizin hakkında en hayırlısını versin

amin cnm benim tüm emek verenlerin allah gönüllerine göre versin . . . hiç bir emek zayi olmaz . . . allah her emeğinizin karşılığını tastamam alırsınız demiş . . .

pervaneci mi dedin cnm ?​

Evet divan i pervanneden bahsediyorum

Artık hergün hepimiz burada tarihle ilgili kodlama yapalım herkez bir önemli kodlama yazsın göz asınaligi olur hem

aynı mesajı 3. Kez yazısm umarım bu sefer gıder canım
italya= kusadası bodrum marmarıs antalya konya isgal etmıs oralarda tatıl yoresı dıye dusundum ben

teşekkürler cnm . . .

okim ya pervaneci aklıma takıldı bak ben dirliklerin dağıtımını nişancı diye biliyorum :26::26::26::26:​

TÜRKÇE DERSİNDE DEĞİŞEN YENİ BİR BİLGİ ÖĞRENDİM BUGÜN DERSHANEDE...

Kurum,kuruluş, kurul ve iş yeri adlarına gelen ekler kesmeyle ayrılmaz: yani kesme işareti ( ' )

örneğin

Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Dekanlığına
Bakanlar Kurulunun
Türkiye Büyük Millet Meclisine
Danışma Kurulunda
Yürütme Kuruluna
İstanbul Şehir Tiyatrolarının
Güzel Sanatlar Akademisine

bunu biliyormuydunuz bilmiyorum ama ben soruda görsem, bunda kesme işareti avr deyip hata bulurdum olmaması gerekiyormuş

Bak nişancı bu sekilde nişancı=özel kalem
Padişah adına yazılan belgelere tuğra çeker
Fethedilen arazilerin kayıtlarını tutar ve tahrir defterine not eder.
Nişancı devletin tüm kanunlarını iyi bilmek durumundadır.

Toprak isleri yürütur diyor benim kitap
anladım cnm . . . demekki toprak işleri içinde ayrı bir divan söz konusu benim kitap bahsetmemiş sadece nişancıdan bahsetmiş . . . kodlamalar benimde aklımda çok kalıyo okim ya bi arkadaş krolar plajlarda tatil yerlerinde çok oluyo demişti ya hatta krOM genellikle deniz kenarlarında falan diye çok gülmüştüm. . .

evet cnm değişiklikler oldu paylaşmıştık burda da hatta . . . teşikkürler bahsettiğin için papatya . . .

kızlar ben çıkim görüşürüzzzzzzzz kolaylıklar . . .​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…