2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

valla uyumamak geç kalkmama sebep oldu

oky kolay gelsn sana evin temzliği hiç bitmiyo yaa

öğenci evinin temizliği btmez hele ki taşınırken hiç bitmez

ya benden neler neler gidecek bi bilsen sevdiğim insanı göremicem bidaha

sanki bakmasam daha iyi

tatlım hiiiiiiiiç ama hiiiiiiiiiiiiç düşünmiceksin arık yeni bi hayatın olucak onları düşün

Ben yeni kitapların 10 da birini bitirdim Diğer kitaplardaki pek eksik yok anayasaya başlayınca onlarida bitiricem tüm kitaplar aynı anda bitecek Guiet sende temizlik yap bugün hepimiz evlerimizi temizleyelim

ben temizlik yapmıcam okyonus yeter kaytardığım siz temizleyin ben çalışıyım bu seferde

hadi o zman çıkalım herkes iş başına marş marşşş
benim kayınpeder geliyor bugün yemeğe
kayınvaldem ankara ya gitti
benim evide çocuklar bir dağıtıyoru ki sormayın
ev yarım saatte tanınmaz hale geliyor
bendede buğun temizlik var

1d
2 a
mı sabun cum
:2:

kızlar ben pasta ypıp geliyoruım şöle çakma fıstıklı
yapınca resimde eklicem içimden geldi

merhabalar önlisans düzeyinde kpss başvurularında (ilk defa girecek olanlar için) mezuniyet belgesi veya diploma istiyorlar mı?

merhabalar önlisans düzeyinde kpss başvurularında (ilk defa girecek olanlar için) mezuniyet belgesi veya diploma istiyorlar mı?

bende isteniyor diye biliyorum.ben ilk başvurumu merkezden yaptım diplomamı istediler le kayıt aldılar.gitmeden önce herhangi bir merkezi ara ordan öğrn derim.değiştirmişte olabilrler

herhangi belge istenmiyor ben ilk kez başvurduğumda hiç belge götürmedim.
ama bilgilerini dolduruyorsun forma

hanımlar bir soru

osmanlı devletinde
1-müderris
2-şeyhülislam
3-defterdar
görevlilerininden hangileri ilmiye sınıfı içinde yer almaktadır

1
2
3
1-2
2-3

doğrdudur canım :13:

bir soru daha

osmanlı dev. aldığı dış borçları ödeyemediyince alacaklı devletler düyun-ı umumiye idaresini kurarak osmanlu maliyesini denetlemişlerdir.budurum
1-merkeziyetçi yapı
2-bağımsızlık anlayışı
3-padişahin taşıdığı halifelik unvanı

osmanlı devlerinin yukarıdaki özelliklerindn hangilerinin dikkate alınmadıpın göstermektedir.

1
2
1-2
2-3
1-2-3

1 ve 2 diyorum ama sadece 2 arasında da çok kaldım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…