matematik kuralların altüst ettin tebrik ediyorum seni
kızlar bu tür paylaşımlar yapıyor muydunuz bilmiyorum ama coğrafya için süper özet, kafa karıştırmadan en sade şekliyle konu anlatımı var elimde.
daha once paylaştıysanız kusura bakmayın.
coğrafyaya henüz başlamamıs arkadaslar için bence iyi bir özet
isteyen olursa özel mesaj atması yeterli
Eki Görüntüle 294028 örnek ekran alıntısı bu şekilde
ben öss ye hazırlanırken arkadaşlar soru getirirdi soruyu çözerdim 2dakkada ama allak bullak olurlardı
gelirkenböyle. giderken böyle .
kızlar bu tür paylaşımlar yapıyor muydunuz bilmiyorum ama coğrafya için süper özet, kafa karıştırmadan en sade şekliyle konu anlatımı var elimde.
daha once paylaştıysanız kusura bakmayın.
coğrafyaya henüz başlamamıs arkadaslar için bence iyi bir özet
isteyen olursa özel mesaj atması yeterli
Eki Görüntüle 294028 örnek ekran alıntısı bu şekilde
tatlım güzel paylaşım olmuş
konu paylaşımı yapmadık ama bitirmeyen arkadaşlar vardır mutlaka
gerçektendeolunuyo ben anlamadım du bakalım başka çözen olucakmı
okyonus hoşgeldin
hoşbulduk cnm nasılsınkonu çalışıcam türkçemi matmı çalışsam karar veremedim akşamda tarih coğrafyaya başlıycam sen şimdi ne çalışayım dün türkçe çalıştım
tamam bak şöyle anlatayım. hepsinden almak zorunda değilsin ya. sen en bşta 30a eşitleyebilmek için a'dan 8 d'den 6 alıyorsun onlar tamam. 14tane aldın
geriye b'yle c kaldı. b'ye 6ekle c'ye 8. bak onlarda 30 oldu. yani hepsi 30 oldu. 14 aldık 14 ekledik hepsini eşitledik
şimdi var mı bi fark. :18:
matematiğin bi eğlencesi varda o tarihe hiç çalışamıyrm ben :44:
tamam anladım şimdi.ben toplam olarak düşünmüyorum hepsinden bişey almaya çalıştım
hoşbulduk cnm nasılsınkonu çalışıcam türkçemi matmı çalışsam karar veremedim akşamda tarih coğrafyaya başlıycam sen şimdi ne çalışayım dün türkçe çalıştım
matematiğin bi eğlencesi varda o tarihe hiç çalışamıyrm ben :44:
benimde kitabı açasım gelmiyor açıyorum kapatıyorumbu akşam nasipse çalışıcm ama şimdi ne çalışsam ki :26:eşimde izne ayrılck 10gün izmir bursa gezicez çalışamıycam ben yaa üzüldüm
bende en baş öyle yaptım.
iyisin demi şimdi az önceki etki gitti
kızlar ben ders çalışıcm akşam gelirim yine bilemediklerimi paylaşırım
akşam kaç gibi girersiniz kızlar. ?
soru sormak çözmek çok iyi oluyo gerçekten
kızlar ben ders çalışıcm akşam gelirim yine bilemediklerimi paylaşırım
saat 8 gbi ben burdayım kızlar sorualrı sizde biriktirin amabende 2 tane var şu an
değeri 1/4 olan kesrin payına 3,paydasına 4 ekleniyor.bu durumda yeni değer 1/2 oluyor.buna göre ilk durumdaki kesrin pay ve paydasıını toplamı kaçtır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?