2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar bu tür paylaşımlar yapıyor muydunuz bilmiyorum ama coğrafya için süper özet, kafa karıştırmadan en sade şekliyle konu anlatımı var elimde.
daha once paylaştıysanız kusura bakmayın.
coğrafyaya henüz başlamamıs arkadaslar için bence iyi bir özet
isteyen olursa özel mesaj atması yeterli

örnek ekran alıntısı bu şekilde

Son düzenleme:

tatlım güzel paylaşım olmuş
konu paylaşımı yapmadık ama bitirmeyen arkadaşlar vardır mutlaka

ben öss ye hazırlanırken arkadaşlar soru getirirdi soruyu çözerdim 2dakkada ama allak bullak olurlardı

gelirken böyle. giderken böyle .

gerçektende olunuyo ben anlamadım du bakalım başka çözen olucakmı

kim istemez ki

tatlım güzel paylaşım olmuş
konu paylaşımı yapmadık ama bitirmeyen arkadaşlar vardır mutlaka

gerçektende olunuyo ben anlamadım du bakalım başka çözen olucakmı

tamam bak şöyle anlatayım. hepsinden almak zorunda değilsin ya. sen en bşta 30a eşitleyebilmek için a'dan 8 d'den 6 alıyorsun onlar tamam. 14tane aldın

geriye b'yle c kaldı. b'ye 6ekle c'ye 8. bak onlarda 30 oldu. yani hepsi 30 oldu. 14 aldık 14 ekledik hepsini eşitledik

şimdi var mı bi fark. :18:

tamam anladım şimdi.ben toplam olarak düşünmüyorum hepsinden bişey almaya çalıştım

matematiğin bi eğlencesi varda o tarihe hiç çalışamıyrm ben :44:

benimde kitabı açasım gelmiyor açıyorum kapatıyorum bu akşam nasipse çalışıcm ama şimdi ne çalışsam ki :26:eşimde izne ayrılck 10gün izmir bursa gezicez çalışamıycam ben yaa üzüldüm

hoşbulduk cnm nasılsınkonu çalışıcam türkçemi matmı çalışsam karar veremedim akşamda tarih coğrafyaya başlıycam sen şimdi ne çalışayım dün türkçe çalıştım

iyiyim tatlım valla sayıların arasında kayboluyos işte ben 1 saat daha mat çalışcam sonra alana bakıcam biraz akşam tekrar mata devam
matematiğin bi eğlencesi varda o tarihe hiç çalışamıyrm ben :44:

ay tarih diyim neşemizi kaçırma şimdi

o zman şimdiden çalışmaya başla vicdan azabı çekme şekerim

bende en baş öyle yaptım.

iyisin demi şimdi az önceki etki gitti

iyiyim şekerim

kızlar ben ders çalışıcm akşam gelirim yine bilemediklerimi paylaşırım

değeri 1/4 olan kesrin payına 3,paydasına 4 ekleniyor.bu durumda yeni değer 1/2 oluyor.buna göre ilk durumdaki kesrin pay ve paydasıını toplamı kaçtır?

değeri 1/4 olan kesrin payına 3,paydasına 4 ekleniyor.bu durumda yeni değer 1/2 oluyor.buna göre ilk durumdaki kesrin pay ve paydasıını toplamı kaçtır?

cevap 5 canım

1/4' ü k/4k diye düşün k+3/4k+4=1/2 ordan içler dışlar yaptınmı k=1 oluo

pay=k
payda=4k
cevap 4+1=5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…