2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Bende 2 gündur hic calısamadım;( dershanem vardı

Olsun dershaneye gitmissin bos geçmemiş gunün benim dershane yok. Evde hazırlanıyorum ya sözerlere kendim calisiyorum artık canım. Sıkılmaya başladı ama yapacak birşey yok su vatandasligada başlasam gerisi gelecek

ama keske dershaneye gitmeseydim son zamanlar hic iyi anlatamadılar;(

ama keske dershaneye gitmeseydim son zamanlar hic iyi anlatamadılar;(

Hadi ya artık soru sormaya falan git ders dinlemeye gitme sizin az kaldı sınava bizimde yarın itibariyle 3 ay 15 gun kalıyor Sen bol bol tekrar yap soru çöz mutlaka hergün bir deneme çöz canım son bir ay çok önemliymiş ins. Yerleşeceksin buraya gelip müjde vereceksin Allah yardımcın olsun stres yapma bol bol dua et hakkında en hayırlısını versin Allah ins.

İyi akşamlar hanımlar
konunuza pat diye atlamış gibi oluyorum ama...:26:
lafınızı balla kestim:93:
bir şey sormak istiyorum
sınav giriş belgeleri eve mi gönderilecek biz internetten çıktı mı alacağız bilginiz var mı bu konuda?

Son düzenleme:

Eve gönderiliyor diyebiliyorum canım

artık netten çıktı alınıyor ösym göndermiyor eve

İnsallah canım son 1 hafta kaldı bıtecek dershanem gidip gelmek tüm zamanımı alıyordu. Allah hepimıze yerlesmeyi nasıp eder insallah. Bol bol alım olsun herkes yerlessın

İnsallah canım son 1 hafta kaldı bıtecek dershanem gidip gelmek tüm zamanımı alıyordu. Allah hepimıze yerlesmeyi nasıp eder insallah. Bol bol alım olsun herkes yerlessın

Âmin canım ins. Hepimizyerlesiriz emegimizin karşılığını alırız

bütün sınavlarda cıktı alıp gırılıyordu canım

okyonuscum günaydın dün çkmak zorunda kaldım giemedim bi daha sonuç 17.bak meraklanma diye servisten yazıyorum günaydın hanımlar iyi çalşmalar hepinize

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr BU manzara kadar güzel bi gün geçirmenizi diliyorum

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız
kimseler yok galiba
ben dün ve önceki gün büyük oğlumun hastalığıyla uğraştım
ateşlendi 2 gecedir
bir gün önceside gece küçük oğlum huysuzluk etti uyumadı
yanı 3 gündür 4 saat uykuylayım
ders çalışayım diyorum ama kafam almıyor
soruları tekrar tekrar okuyorum olmuyor (özellikle türkçe)

simdi size türkçe sorusu yazacağım bekleyin

1,eserin konusu ,şairin yapıtındaki o büyülü atmosfere gölge düşürmüş (eleştiri)
2,şair milli edebiyatın en başarılı örneklerini bize sunmuştur (karşılaştırma )
3,evlediğini bir de ankara merkeze atandığını kabul edelim (varsayım )
4,hayatı dolu dolu yaşamak için her şeyi akışına bırakın (öneri )
5,böyle bi r durumda size hiçbir yekilde laf söylemek düşmez beyefendi ,(çırarım )
numaralanmış cümlelerin hangisi ,ayraç içinde verilen kavramla uyuşlmamaktadır
1,2,3,4,5,

hava deni gibidir .ilk balon tasarımlarıa bu düşünüş yer vermiş . bu modelde sonda bulunan yelpaze ,dümen vazifesi görüyor .yelkenler hıızı arttırmaya yarıyor ,pruvadaki gaaga ise havayı yormaya.bu fantastik hava gemisi herhale hiç gerçekleşmemiş .fakat bazı balonlarda durum farklı .*balonun altındaki paraşüt hızlı düşüşü engeller kürek gibi kantlarla da balona yön verlir.*diyordu .jeon pierre balnchard.
bu parçada için aşağıdakilerden hangisi söylenemez
a.benezetmeye başöurulmuştur
b.tanık gösterilmiştir
c.niteleyicci ögelere yer verlimiştir
d.açıklama yapılmıştır
e.eksiltili cümleler kulllanılmıştır

Aşağıdakilerden hangisi Türkiyede toprak tiplerinin oluşmasında en fazla etkili faktördür?

a-akarsular

b-yerşekilleri

c-anakaya cinsi

d-iklim

e-bitki örtüsü

quitt mesaj kutun dolu:)

yağış mikarı neyle alakalı? sağların uzanış yönümüdr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…