:44:
bu yıl yıl mı cnm ? konu konu değil yani ?
Açıklamasında öyle yazıyor Fasukul seklinde kitapçık kitapçığımız her yılın sorulari ben karışık istemiyordum bunun açıklamasını okuyunca yattı kafama ihtiyac konu konu almış her yilinkileri
Dur bensesleneyim guietekuitte ceyiz topiğinde bak hiç bakıyo mu buraya okim ya . . .
A şıkkımı canım :26iğer sorunun cevabı ne peki
A şıkkımı canım :26anladım cnm bende konu konu olsun isterim mesela . . . tercih meselesi tabi okim . . .
bi soru daha eklim ;
aşağıda Türkiye deki akarsu rejimleri verilmiştir.
1 iç anadolu sel rejimi
2 karma rejim
3 yağmurlu karadeniz rejimi
4 yağmurlu akdeniz rejimi
5 doğu anadolu kar ve buz sularıyla beslenin akarsu rejimi
bunlardan hangisinde aşırı düzensizlik görülür ?
a 1 b 2 c 3 d 4 e 5
bugün deneme çözdüm kızlar bu sıcakta ne kadar çözebildiysem tabi
balık sorusu şelf alanının dar olması cnm bu A okim
cnm sen baya bi güneydesin galiba . . .
Balık sorusunu önce a diye düşündüm sonra e dedim ilk akla gelen doğru oluyor genelde bende hep değiştiriyorum ya
bugün deneme çözdüm kızlar bu sıcakta ne kadar çözebildiysem tabi
Ya bende pişiyorum evde haftasonu denize gidicez cikmiycam hicdeniz dibimizde ama esim tek göndermiyor
ben bi gittim geldim altınoluğa ayın 20 sinden sonra bi daha gitmeyi planlıyorum
Ben her hafta giderim artık bu ay izne ayrılacağız Burdur'a gidicez esimin memlekete esim Antalya'ya tatile gitmek istiyor ben istemedim oralar şimdi yanıyordum bide Deniz'i çok tuzlu balayinda baya gözlerim falan yandı tuzdan butaraflar pek tuzlu degilalışmışim seneye esimin tayini var doğuya orda hasret kalicaz denize tabi es götürülen yer çıkarsa ben gidebilecek belki ben memur olur ondan önce tayin olurum ah hayali bile mükemmel
kuitte ceyiz topiğinde bak hiç bakıyo mu buraya okim ya . . .
Dur bensesleneyim guieteGuieeeeettttt KPSS topigine gel bosver çeyizi bir ay sonra çok vaktin olur çeyiz bakmaya rahat rahat araştırırsın
ayy kızlar çok güzelmiş burası.bende katılabilirmiyim.daha yeni başladım çalışmaya.önlisanstan gireceğim.3 ,5 ay kaldı ama pek umudum yok.
tarihten:islamiyet öncesi türk tarihi,ilk müslüman türk devletleri ve beylikleri
coğrafya;türkiyenin coğrafi konumu,türkiyenin fiziki özellikleri,türkiyenin bitki örtüsü ve toprak tipleri
ayy kızlar çok güzelmiş burası.bende katılabilirmiyim.daha yeni başladım çalışmaya.önlisanstan gireceğim.3 ,5 ay kaldı ama pek umudum yok.
tarihten:islamiyet öncesi türk tarihi,ilk müslüman türk devletleri ve beylikleri
coğrafya;türkiyenin coğrafi konumu,türkiyenin fiziki özellikleri,türkiyenin bitki örtüsü ve toprak tipleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?