2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

aynısıyım canım
kaçak kaçak 10 soru zor çözüyorum birde ishal oldu akşama kadar mızırdıyor.

çok geçmiş olsun kızlar

Türkce 24 doğru 6 yanlış
Mat 25 doğru 2yanlis 3bos
Tarih 21dogru 2bos 7 yanlış
Coğrafya 11dogru 1bos 6 yanlis
Anayasa 3dogru 2yanlis

Deneme sonucum böyle guietcim coğrafya falan düşük çıktı Sozellerden en az 3er net arttırmam lazım

Son düzenleme:

71.30 canım takıldık yine 70 lere

vat. coğ tarih 3er yanlışların doğru olsaydı 75 oluyodu canım dahada yükseltcen

71.30 canım takıldık yine 70 lere

vat. coğ tarih 3er yanlışların doğru olsaydı 75 oluyodu canım dahada yükseltcen

Ah ah nolar bu halimiz son ay artar ins. Ben öyle umuyorum Dikkatsizlikten 3tarih 1turkce 2mat 2cografya sorusu kaçırdım

inşallah canım
ben işlem hatasıyla kaç soru kaybettim

Bu dikkatsizliği azaltacağız başka care yok Ben turk anayasa tarihine çalışayım sonra yemek yapicam Aksamda konunun sorularına devam ederim kitaplarım kargoya verilmiş yarın gelir onlarda Sen başladınmi canım çalısmaya

kızlar sizlere çok otantik sorularım var

soru 1: osmanlı dev. çöküşten kurtarmak için ortaya atılan Türkçülük,İslamcılık,Adem-i merkeziyetçilik fikir akımlarının en önemli savunucuları aşg hang doğruu olarak verilmiştir.

Türkçülük ---- -- islamcılık - --- ademi merkeziyetçilik

a Muhabbet ikbal ---- mehmet e.yurdaku l - ----mehmet akif
b enver paşa ---- ali suavi ----- ---- - II.abdulhamit
c II.abdulhamt ---- ziya gokalp ---- abdullah cevdet
d ziya gokalp ----- mehmet akif ---- prens sabahattın

soru 2: I.karakol
II.mim mim
III.redd-ilhak
hang Anadolu'ya silah ve cephane kacırmak haber ulastırmak gibi görevleri üstlenmiştir

soru 3:aşg hang osmanlı dev şehzade sancakları arasında yer almaz.
A -kütahya B -Erzurum C- Manisa D- Amasya E-Bursa

1)d
2)yalnız 1
3)d
diyorum ben :44:

sorular harbi otantik . . .
1 b-d arasında gittim gittim geldim

2 reddi ilhak bölgesel olduğu için anadoluyla çok ilintili olduğunu düşünmüyorum 1-2 olabilir diyorum ama mim mim i de ilk defa duydum hani . . .

3 e de erzurum dedim gitti . uzak geldi erzurum .

okim çıkmış soruları aldın nı ?

aynen canım atmazask üstümüzden olmıcak.daha yeni balıyorum canım çalışmaya

2012 KPSS Coğrafya Soru Yağmuru Yediiklim Yayıncılık
2012 KPSS Ön Lisans Devlette Çalışmak İster Misiniz? (Çözümlü S.B.) İhtiyaç Yayınları
2012 KPSS Lise Ön Lisans Tamamı Çözümlü Çıkmış Sorular Yediiklim Yayınları
Sabun tatlım bunları aldik dün gece Kitapsec.com dan bugün kargoya verilmiş yarın elimde olur öğleden sonra getirirler

sabuncum tebrik ederim. 1 . soru hakkında hiç bir blgim yoktu bnmde valla.mim mim yararlı cemiyetler arasnda var cnm.

Kizlar nerdesiniz Hu huKahvemi yaptım keyif yapıyorum turk anayasa tarihini çalıştım bitti şimdi sorularii çözücem Sorunuz yokmu ekleyin çözelim

sabuncum tebrik ederim. 1 . soru hakkında hiç bir blgim yoktu bnmde valla.mim mim yararlı cemiyetler arasnda var cnm.

teşekkürler cnm mim mim i öğrenmiş olduk sayende güzel orjinal sorular böyle sorular görünce mutlu oluyorum . . .

okim kitapların çok güzel 2004 den itibaren almışın çıkmış soruları ama . . .
coğrafya zaten yediiklim . . .

kpss 2012 coğrafya sorusu

tabloda türkiye denizlerinden elde edilen balık üretimi oransal olarak gösterilmiştir.

karadeniz% 81
marmara %11
ege %5
akdeniz %3​

aşaağıdakilerden hangisi karadeniz de balık üretiminin diğer denizlere göre daha fazla olmasının nedenlerinden biri olamaz ?

a şelf alanının dar olması
b balıkların H2S gazından dolayı yüzeyde toplanması
c deniz tuzluluğunun daha az olması
d deniz suyu sıcaklığının normal olması
e karadeniz e dökülen akarsu sayısının fazla olması

Cevap e mı canım :26: a şıkkı olabilir dicektim e şıkkı daha ağır bastı :44:

Sabuncum cikmis soru kitabı ihtiyac alacaktım o 2006 dan baslamis bide sorular konu konuymuş bu Fasukul halinde her yılın sorulari ben zaten sadece lise onlisansim sorularını almak istiyordum bu hoşuma gitti Murat yayınları 2002 den başlıyor ama ben beğenmiyorum murat yayınlarını

bu yıl yıl mı cnm ? konu konu değil yani ?
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…