selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr. aklıma bi şey takıldı. anayasa mahkemesi raportürü atanır mı seçilir mi ? atanmasından veya seçilmesinden kim sorumludur.
Arkadaşlar Merhaba,
Bende kpss ye çalışmak istiyorum.AÖF 4.sınıf öğrencisiyim ama henüz bitmediği için lise mezunu olarak giricem sanırım değil mi ?
Birde zaman az kaldı ama yinede çalışmak istiyorum ama nasıl nereden başlamalıyım bilmiyorum.
Lütfen bana yardımcı olun
fikri olan yok mu ?
4. sınıf okuyanlar mezun olacaklar yada olamayacaklar lisans sınavına girebilir.ama 4.sınıf için bahsediyorum 3. sınıflar giremez.zaten şu an istesende girmezsen başvurular çoktan bitti canım
ilk sayfada konular var bi konu anlatımı alıp eksik bilgilerini okumakla başlayabilrsin takıldığın yerlerdede yardımcı oluruz
okyonus sedulu ekledim tabloya kızlar
bende yarın çalışıcam inşallah
o ne ya tatlım
kızlar denemelerde (lisans) netleriniz nasıl?
ben bugün pegem denemesine girdim 80 net var..
en yüksek 83 yaptım.. yükselemiyorum sanki daha fazla...
3 haftada yükselir mi dersiiniz?
Hala yazdım saf iPad duzeltmiş yine Hakan diye
valla ne bilmiyomda canım puan olarak 75lerde geziyorum hep sinirim bozuluyo.rüyamda 79 almışım gerçek kpss den pskolojim bozuldu bugün
bende diyom yine bi hoca buldu online ordan ders dinliyo
ben de çok kızıyorum kendime..
neden yükselmiyor anlamadım dershanede 108ler 110lar var...
kıskanç mıyım ne
Yok video izlemiyorum zaten kotamda dolmak üzere 17 şinde yenileniyor birkaç gun yine giremiycem galiba
Aöf 4.sınıftayım büte garanti kalcam
Liseden giricem ama nasıl ve nerden başlamalıyım bu sınava kendini adamış arkadaşlardan yardım iistiyorum litfennnnnnnnnnnnnn:2:
Günaydın kizlarKahvaltımı ettim şimdi bir deneme çözücem öğleden sonrada vatandaşlığın 2. Konusuna calisicam 10 sayfa almış kitap bugün onu bitirir sorularını çözerim baya 1. Konu 50 sayfadi Sizin planlar ne bugün
günaydın canım benim erkenciyim ben bugün
evde ufak çaplı tadilat var o bitsin başlıcam bende tarih sorualım duruyo daha
Bede coğrafyayı bitirdim pek soru çözemedim bitirdikten sonra kitap siparişi verdim tatile çıktığımızda onları bitiricem çözümlu soru bankası coğrafyada baya oturur yarında coğrafya çözücem vatandaşlığa devam edicem bu hafta vatandaşlığı yarilamam lazım tatil dönüşüde yarısını bitiricemsınava 2 ay kala bitse konular sonra bol bol tekrar deneme soru çözümü yapicam valla sıkılmaya başladım sözle çalışmaktan türkce tarih coğrafya simdidede vatandaşlık Ah nerde mat nekadar zevkliydi konularını calismasi Kolay gelsin canım sana bende denemeye başlıyorum bakalım deneme bitince uğrarım yine
o ne ya tatlım
merhaba kızlar napıyorsunuz
ben öyle kötüyüm ki
hiç çalışamıyorum
küçük oğlum aşırı yaramaz oldu
kesinlikle ders çalıştırmıyor
sabahtan akşama kadar ağlıyor
birde üstüne hasta oldu
bıraktırdı bana ders çalışmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?