2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

4. sınıf okuyanlar mezun olacaklar yada olamayacaklar lisans sınavına girebilir.ama 4.sınıf için bahsediyorum 3. sınıflar giremez.zaten şu an istesende girmezsen başvurular çoktan bitti canım
ilk sayfada konular var bi konu anlatımı alıp eksik bilgilerini okumakla başlayabilrsin takıldığın yerlerdede yardımcı oluruz

okyonus sedulu ekledim tabloya kızlar
bende yarın çalışıcam inşallah

Saol tatlım bende Hakan anayasa coZuyorum

kızlar denemelerde (lisans) netleriniz nasıl?
ben bugün pegem denemesine girdim 80 net var..
en yüksek 83 yaptım.. yükselemiyorum sanki daha fazla...
3 haftada yükselir mi dersiiniz?

kızlar denemelerde (lisans) netleriniz nasıl?
ben bugün pegem denemesine girdim 80 net var..
en yüksek 83 yaptım.. yükselemiyorum sanki daha fazla...
3 haftada yükselir mi dersiiniz?

valla ne bilmiyomda canım puan olarak 75lerde geziyorum hep sinirim bozuluyo.rüyamda 79 almışım gerçek kpss den pskolojim bozuldu bugün

Hala yazdım saf iPad duzeltmiş yine Hakan diye

bende diyom yine bi hoca buldu online ordan ders dinliyo

ben de çok kızıyorum kendime..
neden yükselmiyor anlamadım dershanede 108ler 110lar var...
kıskanç mıyım ne

valla ne bilmiyomda canım puan olarak 75lerde geziyorum hep sinirim bozuluyo.rüyamda 79 almışım gerçek kpss den pskolojim bozuldu bugün

bende diyom yine bi hoca buldu online ordan ders dinliyo

Yok video izlemiyorum zaten kotamda dolmak üzere 17 şinde yenileniyor birkaç gun yine giremiycem galiba

Günaydın kizlar Kahvaltımı ettim şimdi bir deneme çözücem öğleden sonrada vatandaşlığın 2. Konusuna calisicam 10 sayfa almış kitap bugün onu bitirir sorularını çözerim baya 1. Konu 50 sayfadiSizin planlar ne bugün

günaydın canım benim erkenciyim ben bugün
evde ufak çaplı tadilat var o bitsin başlıcam bende tarih sorualım duruyo daha

günaydın canım benim erkenciyim ben bugün
evde ufak çaplı tadilat var o bitsin başlıcam bende tarih sorualım duruyo daha

Bede coğrafyayı bitirdim pek soru çözemedim bitirdikten sonra kitap siparişi verdim tatile çıktığımızda onları bitiricem çözümlu soru bankası coğrafyada baya oturur yarında coğrafya çözücem vatandaşlığa devam edicem bu hafta vatandaşlığı yarilamam lazım tatil dönüşüde yarısını bitiricem sınava 2 ay kala bitse konular sonra bol bol tekrar deneme soru çözümü yapicam valla sıkılmaya başladım sözle çalışmaktan türkce tarih coğrafya simdidede vatandaşlık Ah nerde mat nekadar zevkliydi konularını calismasiKolay gelsin canım sana bende denemeye başlıyorum bakalım deneme bitince uğrarım yine

Kizlar bakın aksam bu kitapları aldım Çarşamba elimde olur büyük ihtimal
2012 KPSS Coğrafya Soru Yağmuru Yediiklim Yayıncılık
2012 KPSS Ön Lisans Devlette Çalışmak İster Misiniz? (Çözümlü S.B.) İhtiyaç Yayınları
2012 KPSS Lise Ön Lisans Tamamı Çözümlü Çıkmış Sorular Yediiklim Yayınları
İlk iki kitabı esim 20 günlük izne ayrılacak ozaman bitiricem hem gezicem hem bunları çözücem 3. Kitabı cikmis sorularida tüm konular bitince 3 kez falan cozucem

dilekçe yazalım sadece mat sorsunlar sınavda
kolay gelsin cnaım sonuçlamrı bekliyorum

merhaba kızlar napıyorsunuz
ben öyle kötüyüm ki
hiç çalışamıyorum
küçük oğlum aşırı yaramaz oldu
kesinlikle ders çalıştırmıyor
sabahtan akşama kadar ağlıyor
birde üstüne hasta oldu
bıraktırdı bana ders çalışmayı

günaydın kızlar
sıcaktan gece zor uyudum anca uyanıyorum şimdiden 1 lt su bitirdim bile akşama kadar kendimi düşünemiyorum
bugün vatandaşlıktan bitirdiğim ilk 3 konuyu tekrar edicem sen sor ben söyleyeyim kitabından
akşam bi deneme çözerim

aynısıyım canım
kaçak kaçak 10 soru zor çözüyorum birde ishal oldu akşama kadar mızırdıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…