ege candır yaama yüzmeyi çok istiyosan heveslenme çünkü git git aynı yerde deniz ben ayvalığa gitmiştim 2 sene havuza girdim hep
şimdi canım ziraate gidiyosun kpss önlisans başvurusu yapıcam diyn kimliğini veriyon parayı yatırıyon dekont elinde kalıyo.sonra merkez okullardan birine gidip şifremi alıcam diyosun 3 tl verip yeni şifre veriyolar sana.sonra eve gelip netten osym sitesine girip 2010 da başvurun olduğu için .kendi kendini kayıt ettiriyon
parayı yatırmadan sayfa açılmıyo bilgin olsun
medeni durumuda sen bieysel başvru yapcan ya netten o zman kendin değişitiyorun.en son öleydi değişiklik olup olmadığını şifre alırken görevliye sor tatlım
Tamam tatlım internetten form falan çıkartılın gidiliyormus öğle duymuştum benBenim fotomucekmiyeceklermi ?ben sanadace para yatırıp şifre satın alıcam diğer işlemleri kendimi hallrdicem netten ? Ben 2010 da başvuru yaptığımda form satın alınıyordu şimdi internetten çıktı alınıyormuş yarın ziraat a gitsemhesap numarası vermeden o halleder yani öylemi ben form yayınlaninca belli olacak sanıyordum Bu arada ben hic şifre ile giriş yapmadım ama kayıt olmuştum sinav giriş belgem faan hala elimde sadece para yatırmak ve şifre satın almak yeterli olabilecek ozaman bana
Kizlar nerdesinizGelin sohbet edelim biraz
edeim valla canım
ben hala ankara için plan yapamadım ya
siz naptınız canım
Bizde otel bulamadık hala 2 otel beğendik onlar doluymus bir otelde 2 gecelik 600 tl istedi peşin verirsek odaEsim sonra ararız sizi dedi kapattı teli biz balayina antalyaya 5 yıldızlı otele 4 gece 5 gun 1200 tl ye gitmiştik bunlar ne böyle yarım pansiyon Ay guiet gidemiycem galiba Burdur'dan dönünce burda gideriz artık evimizin dibi deniz Bu haftasonu gidemedik çok ruzgar var sahil bomboş zaten
Booking.com: Etap Altinel Hotel, Ayvalık, Türkiye. Yerinizi hemen ayırtın!
buraya gitme derim.ben kervanken gittim buraya 2 defa sonra wasington oldu en son altın el olmuş
örtüler bile aynı perdelerde
denizi kötü canım merkeze uzak havuz büüyk sadece o kadar.odalar da pek iyi sayılmaz
isim değişmiş sadece yazık bu kadar para verilmesine
o parayla kaç kpss kitabı alınır hiç düşünmüyolar
Bide bunları inceleyelim bakalımBuluruz belki saol tatlım
rica ederim canım
benim gibi kararsız birinin bile işine yaradı
Ya guiet senin duduklu tencere Noldu biz hala uğraşıyoruz iptal için ne berbat bisi ya bana şirket msj atmış 28.05.2012 tarihinde ürün kargoya verildi diye ama attıgı msj tarihi 16.06.2012 manyak bunlar ya deli ettiler kargo takipte 16.05.2012 tarihinde yola cikmis canakkale de bekliyor kargo zaten evde olmuycaz teslim almiycaz gelsede almıcaktik ne bela bir firmaymis bu ya 3 kere aradılar ay sonunda göndermez diye sonra aradılar ürün ham maddesinde sorun yasadık 7 Temmuz'da kargoya vericem dediler oda fos çıktı ürünü 17.05.2012 tarihinde aldik yasal sürede doldu zaten bir daha bulaşmam bunlara bezdirdiler parayı alabilsek bari
Ya guiet senin duduklu tencere Noldu biz hala uğraşıyoruz iptal için ne berbat bisi ya bana şirket msj atmış 28.05.2012 tarihinde ürün kargoya verildi diye ama attıgı msj tarihi 16.06.2012 manyak bunlar ya deli ettiler kargo takipte 16.05.2012 tarihinde yola cikmis canakkale de bekliyor kargo zaten evde olmuycaz teslim almiycaz gelsede almıcaktik ne bela bir firmaymis bu ya 3 kere aradılar ay sonunda göndermez diye sonra aradılar ürün ham maddesinde sorun yasadık 7 Temmuz'da kargoya vericem dediler oda fos çıktı ürünü 17.05.2012 tarihinde aldik yasal sürede doldu zaten bir daha bulaşmam bunlara bezdirdiler parayı alabilsek bari
hani tersim pistir derler ya benim tersim gerçekten pistir rezil ederim adamı
sende aynı taktiği uygula canım hiç bekleme bas kalayı belgelerin elinde tüketici haklarına dava açıyorum de bak ne diyolar valla ağacı bu akşam keser yaparlar sabaha evinde olur
Ya bizi aradıkları noları aradık acmıyorlar hepsiburadayi arıyoruz onlar ulaşıyor sonra kayseridekiler bizi arıyorlar sahtekarlar yettiler canımıza biz iPad falan aldik hepsiburadadan 1550 tl iyi hemen geldi bu başka firma hepsiburada adı altında toplanmışlar büyük ihtimal bu 2 -3 kisi ile çalışan bir dükkan beni telde aradılar adam diyor kargo merkezde evde değiliz diyorum arkadan biride böyle de diye akıl veriyor evde olmakta teslim almiycaz dedim iptal edin dedim adam bide cene yapıyor tamam hanımefendi geri gelsin iptal ederiz diyor kızıyor deli ettiler bağırdım kapattı teliBu ay bide onu oduycez kaç oldu hepsiburadayi arıyoruz mail atıyoruz yetti ama canımıza ins, para iade olurda kurtuluruz valla adamların yerini bilse esim gidip boğacak okadar sınır oldu bende ürüne yorum yaptım kaldırmışlar bunlar böyle sahtekarlar Allah ifla etsin bunları kimsede sorun çıkmaz bak bende çıkar beni bulur hep böyleleri
1. 1ve 3
2. 2
3. 1ve 3
Doktorumu izliyorum erken kalkıyorum ama ders basına hemen gecemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?