2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar önlisans kpss kayıotları başladı bugün. Ben birşey duydum. 2010 kpss ye giren adaylar bu yıl internetten kaydını kendisi yaptıracakmış... Nasıl yapacağım daha önce hiç yapmadım... önce bankaya para yatıracağım. sonra netten ösym nin sitesinden kaydımı kendim yapacağım öyle mi ya inşallah yapablrm

evet canım aday giriş şifren oluyor onunla girip başvurunu yapıyorsun geçen yıl verilmiş olması gerek
eğer yoksa ösym merkezlerinden tekrar şifre istiyorsun.
çok basit adım adım gidiyorsun

ben bugun bir liseye gittim önce para yatırmam söylendi snra başvuru için okula gitmem gerekiyomuş ya da evde netten kendim yapabiliyomuşum benim şifrem yok direk gidip kendi adıma parayı mı yatırmam gerekiyo yoksa ösymden sifre alıp öylemi yatırmam gerekiyo kızlar yardım stres oldum :18:

cnm coğrafya soru yağmuruna başladım bi çok beğendim tarih konularım bitmediği için tarih e bakamadım cnm deneme şeklinde ya konu konu değil tarih konularım bitince geçeceğim denemelere . . .

öle cnm . . .​

dün ablamlar bendeydi
tüm gün yemek içmek gezmek
başvurular başladı ama ben ne ara gidip başvurucam
sanırım iki oğlumu da yanımda götürmek zorundayım başvuruya

hangi bankaya yatıracağız parayı
35 lira mi yatıracağız peki

Ben sabah ziraat bankasına gittim banka gişesinden para yatmıyor bankamatikten tc numaranız ile 35 tl yatırıyorsunuz makbuzunuzu veriyor bankamatik zaten yönlendiriyor işlem yaparken kolay ben 2 dk da yaptım sonra internetten başvuru formu çıkartıp doldurdum üniversiteye gittim orda yaptılar kaydımı 3tlislem ücreti verdim kayıt için istenen mezun olunan okulun diplomasi banka makbuzu , başvuru formu ve kimlik

Kızlar kabine sistemine cumhuriyetin ilanıyla geçildi peki parlamenter sisteme 1961 anayasasıyla geçildi yazıyor.Kafam karıstı aydınlatın beniiii

Slm arkadaşlar..ben 2010 da lise düzeyi girmiştim..dün de en son ki tercih hakkımı yaptım,bir ihtimal atanırım belki..
Önlisans düzeyi giricem kısmetse bu yıl..nerden başlasam bilemiyorum..
Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum,bu kısa sürede nasıl çalışabilirim...Matematik ve Atatürk İnkıkap tarihi bilgilerim taze sayılır,yeni bitirdim okulu ..Sanırım Coğrafya çalışmam lazım daha çok ve Vatandaşlık..Bankacılık ve Sigortacılık mezunuyum bu arada..80 üstü almam gerekiyor bir yere yerleşmek için..

Allah kolaylıklar versin hepimize...Amin...

Son düzenleme:
bende kaydımı bu hafta içi yapıcam nasip olursa konularımda bitmek üzere çok az kaldı
sonra ver elini denemeler

selam kızlar. bende onlısanstan sınava gırcem kısmetse. tarıhı yapamıyorum sız nasıl calısıyorsunuz acaba ? sayısal oldugum ıcın tarıhı kafam pek almıyor. dersaneye gıden var mı aramızda ? ya da denemelerden kac net cıkarıyorsunuz ? benım netler dusuk gercı daha konuları bıtırmedık bız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…