2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

cok ağır bir ders vatandaşlık
napıcaz bilemiyorum

canım bilgisayar kursunda bir çoçuğun elinde gördüm ben bu kitapçığı

Kızlar kaç net yaptınız?Benimde bekledigimden çok kötü geçti sınavım.Türkçeden ne yaptıgımı bile bilmiyorum.Matematikten de yetiştiremedim kaç puan alacagım belli değil ama işe yaramayacagı belli.quit sen kaç yaptın canım?

ne sen sor ne ben söliyim bi site 72 diyo bi site 64 biri 68 nolduğunu bende anladım.ama bu sene olmıcanı anladım canım bankaya devam.türkçede 8 yanlış var 2boş matta 2 yanlış 7 boş gk sölemiyorum bile

Ben ihtiyacın sen sor ben soyleyim kitabından calisiyorum birde x yayıncılık ders notuna calisiyorum kısa kısa calisicam çok ayrıntı var

Tarihte benim adam akıllı çalışacağım konu bir tek dış politika kaldı diğer konuları tekrar ediyorum bitti çok şükür vatandaşlık calisiyorum ben

tarih çok zevkli bir ders miş
ben lisede iken hiç sevmezdim
zor zor geçerdim
kopya falanda çekerek geçerdim
o yüzden sayısal bölüm seçmek zorunda kalmıştım

zor zor geçerdim

Tarihi bende sevmezdim ama bu yıl sevdim bende sözlülerden kaçmak için mayımda iyi diye sayisal bölüm okudum Ama sözlerde yapamadım ezberim yok hic

zor zor geçerdim

Tarihi bende sevmezdim ama bu yıl sevdim bende sözlülerden kaçmak için mayımda iyi diye sayisal bölüm okudum Ama sözlerde yapamadım ezberim yok hic

evet işte bende böyleydim

şimdi sözel yapabililyorum
türkçe hariç

slm cnm . . .

okim konularda aynıyız . . . bi dış politika kaldı benim . . .

deneme saatini de 14 yapmış . . . güzel fikir ama . . .

her site farklı hesaplıyo puanımı deli olucam ya kpss bitti benim için 70 geçemiyo gösteriyo diğer siteler kafayı yicem ya
tatlım tekrar baktım ilk puanı yazdığımdan beri tekrar inceledim soruları yanlış baktıklarım olmuş inşallah 72.63 gelicek puanım bakalım

kuitim bence yüksek gelicek beklediğinden . . . zab dediydi dersin . . .

bende sayısal okudum ya valla sözelde sıkıntı çekicem gibi :26: sıfırdan başladım bakalım bugün
şu facede ki online kpss de iyi paylaşımlar oluyodu ya kaçgündür lisans kpss üzerindeler hala başlamadılar çalışmalara daha püf )

yardım edin kızlar ya

anlayamadım..
--
aşağıdaki çümlelerin hangisinde sözün söylendiğiği anda eylemin gerçekleşmediği anlamı vardır
a.üniversiteyi birincilikle bitirdiğini annesine yarın söyleyecek
b.kardeşlerimle beraber bahçeye dökülen yaprakların tamamını topladık
c.arabanın bozulan kornasını değiştirmek için evden çıkmaya hazırlanıyor
d,türkçe sözlükten anlaını bilmediği sözccükleri bulmaya çalışmış
e.vizyondaki son filmi arkadaşlarıyla beraber sinemada seyretti
---------------------------
öğrencilerin (hepsi )fatma hoca yıı severdi
aşağıdaki parantez icindeki sözçüklerin türce yukarıdaki altı çizili sözcükle özdeştir
a.(bütün )insanlar özünde iyidir ,derdi
b.(onu) her aradığımda yerinde bulamıyorum
c.kitaplardan( bazılarını) okumadan verdi
d.artık (hiçbir) şey ilgilendirmiyor beni
e.(birtakım) soruları çözemediğinden getirmiş
------------------
aşağıdakilerden hangisi yükleminin türüne göre diğerlerinden farklıdır
a.ne zaman geleeceği belli olmazmış
b, anlatılanlar onu etkilememişti bile
c.oturduğu yer cok dağınıkmış
d.soğukta fazla kalınca hastalandı
e.ona ,herkesten çok değer veriyor

--------------------------
aşağıraki dizelerden hangisi ,yüklemin yerine göre diğerlerinden farklı bir cümle niteliğindedir
a,ardıma bir gölge gibi düşen oydu
b.oydu ,bir görüşte tanıdım onu
c.bir uşuktu bembeyaz yüzü .
d.sanki bir mezardan kalkar sessiz .
e.dün bir gölge gibi geçti yanımdan
----------------------
aşağıdaki çümlelerin hangisinde özne yaptığı işten kendisi etkilenmiştir
a.arsayı çok ucuza aldım .
b.sonuçlar acıklanınca çok üzüldüm
c.duvarlar özenle boyandı
d.notlar temize çekildi
e.afişi çok güzel hazırladım

Son düzenleme:

cnm cvpları renklendrdm..bak bakalım doğru mu ? tam emin değilim..

cnm cvpları renklendrdm..bak bakalım doğru mu ? tam emin değilim..

her site farklı hesaplıyo puanımı deli olucam ya kpss bitti benim için 70 geçemiyo gösteriyo diğer siteler kafayı yicem ya
takma bu kadar ya sonuçlar açıklanınca göreceğiz şimdiden yapma sıkntı.
Tarihte benim adam akıllı çalışacağım konu bir tek dış politika kaldı diğer konuları tekrar ediyorum bitti çok şükür vatandaşlık calisiyorum ben
okyonus tarihe dip köşe çalışmanı tavsiye ederim ben x yayııncılık tarih defterinden çalıştım son tekrarlarımı hep ondan yaptım lakin yinede atatürk döneminde son başbakan kimdir sorusunu gttm ismet inönü yaptm ama hiç denk gelmemiştim kitaplarda anladımki ne kadr çok kaynak okadar ayrıntı sorularının cevaıbını gözü kapalı yapmak demekmiş.ben çok şaşırdım ve üzüldüm yani sizler gibi belki deli gibi çalışmasamda çalışmıştım biliyorum sanıyordumm ençokta okadar çalışıp hiç bilmediklerinle karşılaşmakmış ...

adilemir mesajına cevap vericem canım merak etme.

papatya88 gibisin beyaz ve ince senin branşın neydi örtmenim

allah iyilğini vermesn.. okul öncesi cnm..benm temelim olmadığından sabahki çok sıkıntılı geçti..hazırlanmadım bide..
son 2ay baktım.. 2011 puanına göre 60 gelecek..ama 2010 gibi olursa mahvoldum
60 olursa da zor aslında atanmam..gecen sene 67 ile kapatmıştı..alım çok olursa puan düşeblr..bi umut bu var işte

senin neydi cnm?

ayy sen şimdi o çitlenbiklerinmi örtmeni olacaksın inşallah. ay keşke bende ya çocuk gelişimi ya da okul öncesi öğr. okuysaymsım tam benlik bir meslek.bnm işletme canım sürünmeye devam anlayacağın .puanı hesapladım cesaretm yok ,ALLAH ne verirse

ewt valla ..kaç nesil elimden geçicek seviyorum mesleğimi...bakalım bu sene devlet olmazsa, özel sektörden yolumuza devm ederiz sizin işiniz de zor cnm..ben şahsen işeltme kamu gibi bölümleri yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…