bende zaten yapabileceğimden okumadım sırf oıkumuş olmak için işte şans mı derler ne derler bilemedim.vallahi öğreten soru bankası gibi olacan hayatın boyuncaewt valla ..kaç nesil elimden geçicekseviyorum mesleğimi...bakalım bu sene devlet olmazsa, özel sektörden yolumuza devm ederiz sizin işiniz de zor cnm..ben şahsen işeltme kamu gibi bölümleri yapamam
bende zaten yapabileceğimden okumadım sırf oıkumuş olmak için işte şans mı derler ne derler bilemedim.vallahi öğreten soru bankası gibi olacan hayatın boyuncaama harika bir meslek ve gurur verici
herkes için hayırlısı diyelim o zmanevt seviyorum mesleğimi çok...çocuklar sayesinde sabretmeyi biraz da olsa öğrendm
takma bu kadar ya sonuçlar açıklanınca göreceğiz şimdiden yapma sıkntı.
okyonus tarihe dip köşe çalışmanı tavsiye ederim ben x yayııncılık tarih defterinden çalıştım son tekrarlarımı hep ondan yaptım lakin yinede atatürk döneminde son başbakan kimdir sorusunu gttm ismet inönü yaptm ama hiç denk gelmemiştim kitaplarda anladımki ne kadr çok kaynak okadar ayrıntı sorularının cevaıbını gözü kapalı yapmak demekmiş.ben çok şaşırdım ve üzüldüm yani sizler gibi belki deli gibi çalışmasamda çalışmıştım biliyorum sanıyordumm ençokta okadar çalışıp hiç bilmediklerinle karşılaşmakmış ...
adilemir mesajına cevap vericem canım merak etme.
papatya88 gibisin beyaz ve incesenin branşın neydi örtmenim
oki soru ekle temel hak ve hürriyetlerden . . . bekliyorum cnm bak . . . hoşuna giden hmmmmmmmm sıkı soruymuş dediğin zor değil ama eleyici sorulardankaynak sıkıntın yok nasılsa . . .
Aşağıdakilerden hangisi Türkiye'nin özel konusuyla ilgili bir özellik değildir?
Doğuya gidildikce sıcaklığın azalması
Sahip olduğu yeraltı zenginlikleri
Eski dunya karaları arasında yer alması
Gece-gündüz süre farkının görülmesi
Önemli ulaşım yolları üzerinde yer alması
Ruzgar erezyonun en fazla görüldüğü iklim çeşidi aşağıdakilerden hangisidir?
Lapya
Çıkmaz vadi
Polye
Dolin
Peneplen
Aşağıdaki yarım adalardan
1.sinop
2.urla
3.bodrum
4.kapidag
5.datca
Hangileri tombolo özelliği taşımaktadır?
Yalnız 1
Yalnız 3
1ve 2
1ve4
3ve5
Sabuncum Vatandaşlıkta yasamadayim bir kaç saat çalıştım soru çözücem bakalım konu hala havadaBen bu cumhurbaşkanının yetkilerine secimlere anayasa icerigine taşrada falan görevli kurumlara ağırlık vericem Biraz mat coZdum 150 soruda coğrafya coZdum sıcaktan ders çalışılmıyor buharlaşmam yakinda Yemekten sonra anayasa çözücem birazda türkceden noktalama ve yazı yanlısı bugünü böyle kapatırım
Erres tatilim ben ihtiyaçtan calisiyorum x yayıncılığın notlarından ve Pegemin notların Pegemin notlarında ben karşılaştım o soruyla biliyordum sinav heyecanına yapabilmiydim emin değilim 3 kaynaktan okuyorum hayirlisi bakalım
İhtiyatlik(yedek askerlik) donemi kaç yasına kadar devam eder?
40
41
45
46
47
Aşağıdakilerden hangisi ceza ile ilgili ilkelerden değildir?
Eşitlik ilkesi
Kanunilik ilkesi
İnsanlık ilkesi
Sahsilik ilkesi
Toplumsallik ilkesi
Aşağıdakilerden hangisi ceza ile ilgili ilkelerden değildir?
Eşitlik ilkesi
Kanunilik ilkesi
İnsanlık ilkesi
Sahsilik ilkesi
Toplumsallik ilkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?