2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

x için tam sayı dememiş yani ondalık sayıda olabilir.

üçgen için ne formul vardı. bir kenar, iki kenarın farkından büyük toplamından küçüktür.
yani
a-b<c<a+b

2x+1-x<16<2x+1+x
x+1<16<3x+1
x<15<3x

şimdi normalde üçgenin çevresi 2x+1+x+16=3x+17
yukarıdaki eşitliği buna benzeteceğiz önce 3 ile çarpıp sonra 17 ekleyeceğiz.

3x<45<9x ----------> 3 ile çarptık
3x+17<62<9x+17----> 17 ekledik.
bu durumda 62 den küçük en büyük sayı olan 61 oldu.

Son düzenleme:

Hay Allah razı olsun ya .Koca test hep böyle sorularla dolu .Artık hesaplarken birini eşit ve büyük aldım mesela öyle sonuca ulaştım ama mantığını anlamayınca çok saçma geliyordu çok sağol

Hu hu nerdesinizBende artık gelmiycem herkes ders çalışıyor ben buranın bekçisi oldum soru ekleniyorum diye bakıyorum ama pek soruda eklenmiyor artık kampa giricem Kendime yasak koyucam günde bir kez bakicam olmuycak böyle

cnm ben geliyorum soru ekliyorum ya . . . hatta sana özel soru bilem yazıyorum . . .

quiet cnm sınavın nasıl geçti inşallah iyidr

hiç iyi değil canım soruları görmüşsündür nasıl bi sınav olduğunu.şimdi bu kopya durumu zaten iptal olucak inşallah bütün gazeteler yazdı bütüğn dershaneler suç duyurusunda bulundu

hiç iyi değil canım soruları görmüşsündür nasıl bi sınav olduğunu.şimdi bu kopya durumu zaten iptal olucak inşallah bütün gazeteler yazdı bütüğn dershaneler suç duyurusunda bulundu

quietnrkn cnm gerçkten iptal olur mua ya? belki o zmana daha iyi sonç getirirm :26:

iptal olursa ne zaman belli olck da ne zaman tkrar sınava gircez acaba

İnşallah iptal olur da hakkınız yerde kalmaz daha adaletli bir sınav yapılır

onun iptal olması acaba önlisans sınavının yine ertelmesini sağlayablrmi acaba? :)

quietnrkn cnm gerçkten iptal olur mua ya? belki o zmana daha iyi sonç getirirm :26:

iptal olursa ne zaman belli olck da ne zaman tkrar sınava gircez acaba

polislik sınavı 1 ay sonra olmuştu yanlış hatırlamıyosam ağustos sonu gibi bekliyorum bn yeni sınavı

İnşallah iptal olur da hakkınız yerde kalmaz daha adaletli bir sınav yapılır

inşallah canım iptal edilince bile ben adaletli olucanı sanmıyorum.ama alenen kopya sızdırmayla bu kabul görürse yazıklar olsun

Duvar Fotoğrafları | Facebook

şurdaki resimleri inceleyen bunada hala kılıf uyduruluyor.uzman kariyer ihtiyaç suç duyurusunda bulunda bütün gazeteer delillerle yayın yaptı.bakalım nolucak.yarın büyük eylemler var 3 şehirde.haberlerde göstermezler kesin.facebookta 90.000 üye oldular.sonumuz hayrola

onun iptal olması acaba önlisans sınavının yine ertelmesini sağlayablrmi acaba? :)

belirlenen sınavlarda değişiklik olmaz.kasım ataması var.eylülde sizin sınav var .en boş zaman ağustos sonu.eylülde okullar açılcak.bizide aksıma yetiştirmeye çalışırlar canım.tabi 2010 sınavlarına benzemese

inşalalh bizim biraz daha ertelenr :) 1 ay daha erteense çok ii olcak :)

İns. Hak eyalet yerini bulur guiet bu ülkede bu çok zor ama Allah çalışanın hakkını verir bol bol dua edinÇok gerginim patlamaya hazır bir bomba gibiyim artık beynim durdu ya 9 aydır calisiyorum bizmese erteleme olursa yandık ins. Bizimkini ertelemeler artık nefes almakta zorlanıyorum ben KPSS ile yatıp KPSS ile kalkıyorum Allah herseyin hayırlısını nasip etsin hakkımızda
Zaten sinav ertelenmede bunca ay yatan bir ayda ne yapabilecekki kimisi sırf bu yüzden seviniyor Tek dileğim hak adalet yerini bulsun ins.

Bugün sabahtan 60 paragraf sorusu coZdum şimdi anayasa coZuyorum biraz saat 2 de deneme çözücem

Hiç ümidim yok ama inşallah öyle birşey olur vaktim çok az konularım yetişmeyecek yoksa ayy ne sevinirim gider yeni yeni soru bankaları alırım kendime.Kusura bakmayın hakkaten kasapla koyun misali olduk .Ben aöfye çalışıyordum .Mezun olunca kpssye başladım oyüzden şu 3 ay 4 ay olsaydı sevinirdim

Son düzenleme:

Cnm benm durumumda aynı.. Bende AÖF çalıştım. Büte kalmayayım diye sadece ona odaklandım alttan derslermde vardı geçen yıl çalşıyordum çünkü hiç kitap yüzü bile açamayacağım bi işte çalışıyordum aöf den alttan dersim vardı bide ortalamamı yüksek tutmak istedm... temelden matematk çalışıyorum... keşke yatsaydım ama yatmadım yani yattığım için geç kalmadım kpss ye... ilk defa kpss çalışıyorum bide geç kaldım finallerden falan.. Ben en azından 1 ay daha olsa o 1 ay sadece soru çözerdm çünkü 3 buçuk ay kala başladk çalşmaya baştan temelden çalşıyorum bütün derslere ancak yetişecek konular barii soru çözmeye vakit kalsaydı diye dedim ama zaten benm hedefm 2014 :) ama 1 ay fazladan olsa benm işime yarradı.. 1 hafta bile yarar :)

(0,04)[SUP]3/2[/SUP]. (0,064)[SUP]4/3[/SUP].10 üzeri 4
İşleminin sonucu?

A)2[SUP]11[/SUP].10[SUP]-3[/SUP]
B) 2[SUP]5[/SUP]
C) 2[SUP]9[/SUP]
D) 2[SUP]4[/SUP].10[SUP]6[/SUP]
E) 2[SUP]9[/SUP].10[SUP]4[/SUP]

Kızlar nereyi göremedim acaba sonucu çıkaramadım:26:

Son düzenleme:
Cnm ben antremanlarla matematğn 10. günündeymde sadeleştrme konusundayım.. eşitliklerde sadeleştrmede zorlanıyorum eşitlğn öbür tarafına payda çarpım olarak geçiyo... pay işareti değişip geçio felan ya ben onları karştrdım şunları bi arkadaş anlattı onun yanındayken yapabliodum ama malesef şimdi yapamıyorum unuttum :84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…