selam kızlar . . . ben bu hafta içi pegem in çıkmış sorularını almayı planlıyorum bakalım hocalar çok övüyorlar pegemin çıkmış sorularını . . . konu tekrar edip konu testi olarakta çıkmış soruları çözeceğim . . . bol soru bol soru bol soru . . .
selam kızlar . . . ben bu hafta içi pegem in çıkmış sorularını almayı planlıyorum bakalım hocalar çok övüyorlar pegemin çıkmış sorularını . . . konu tekrar edip konu testi olarakta çıkmış soruları çözeceğim . . . bol soru bol soru bol soru . . .
Canım yediiklimi almistim belki onuda alırım önümüzdeki ay 4 set deneme alıcam hesaplattim 50 tl tutuyorBenim vatandaşlık yarım tarihten bir tek sn konu var iyice çalışacağım birde geometri onunda her konuya bakmiycam sonra bitiyor konularım bu 15 güne biter ins.
Okyonuscum sen ortalama denemelerden kaç net çıkartıyorsun cnm?? Günde kaç saat ders çalışıyorsun cnm??
Canım söyle söyledim 89 net yaptığımda oldu 72 net. 68 net yaptığımda oldu çok değişken çıkıyorders ben öyle harıl harıl çalışmıyorum kafama göre bazen 2 saat bazen 6 saat belli olmuyor mesela dün saat 2 den 4 e kadar 2 saat bastan tarihi özet kitaptan tekrar ettim 65 sayfa çalıştım 1.5 saat test çözüp bıraktım gece10 dan 11 buçuğa kadar teste devam Ettim uykum geldi bıraktım dün toplam 5 saat çalışmısim isim oldugunda 2 saat oluyor değişiyor yani ama hedef koyuyorum mesela bugün su dersten su kadar test çözmeden yatmak yok diyorum onu tamamlamadan yatmıyorum
Cnm sanırım 80 net çıkartrsan sınavdan garanti atanrsn. İnşallah emeklerinn karşılığını alırsın epeydr çalışıyorsun sen..
cnm okyanus sanırım 3001 e giren bi bölüm okumuyordu o yüzden dedmdi :/ 95 net mi
cnm 80 net ortalama 80-82 puan yapar ve 80 puanla 3001 den atanamayız bizim en az 95 net yapmamız lazım . . .
cnm okyanus sanırım 3001 e giren bi bölüm okumuyordu o yüzden dedmdi :/ 95 net mi
evet cnm . . . 80 puanlar yok incelersen geçmişten cnm bölümü az alım yapan bir bölüm diye hatırlıyorum bu da 86-88 puanı cebine koymadan atanamaması anlamına gelir ...
bu yılın son alımları bile çok yüksek kapattı . . .
Cnm arkadaşm muhasebe mezunuydu 2 yıllık. 2. atamalarda mı yoksa 3. atamalarda mı ne 82 puanla denzli içişleri bakanlğna atanmştı... Ama bizim durum vahim. Benm Allahn iznyle son 3001 den girişim olcak bu yıl2014 e linsdan giricem inş. lisns soruları zor ama en azından daha az netle atanmak insann gözünü korkutmuyo.. son atamalarda 78 le atannlar bile var lisnsdan.. Allah yardmcmz olsun
İnşaat teknikerligimi mezunumun ben bilgisayar sertifikam var o yüzden bilgisayar işletmeligi inşaat teknikerligi düz memurluk Allah ne verirse yazicam bana her yol paris
Kizlar nerdesiniz neler çalışıyorsunuz bakalımBen bugün dünden kalan 150 tarih sorumu coZdum tarihide sona kadar tekrar ettim iç politika ve dış politika kaldı sadece onlarida yarına ayırdım şimdi 20. Yy dan itibaren olan testleri çözücem kitabı yarın bitiricem ins. Konuları tamamlayip Bir test türkce ve mat çözücem nekadar test beni bekliyor
cnm bende tarihten dış iç politika inkılaplar fln çalışıyorum . . . türkçe çözmeye çalışıyorum coğrafya denemeleri çözüyorum vatandaşlıktan konu görüyorum . . . hava da çok sıcak . . . az zamanımız kaldı ama 100 neti görmeden sınava girmememiz lazım . . . okim !
Ben tarihe devam iç ve dış politika kaldı yarında güzelde onlara calisicam şimdi bitirdiğim konu testlerini coZuyorum test kitabından türkceye vakit ayıracak yarım saat ay kaça bölüneceğim şaşırdım ya hangi derse yeticemAma yarın tarih tekrarını bitiricem baya unutmuştum tarihi tekrar etmedim uzun süre yarın bir bitsin anayasaya devam bu ay bitiricem anayasayı çok ayrıntı var ondada ayrıntılı çalışmamaya gayret Ethem'de sorularda en ayrıntı yerler çıkıyor sınır oluyorum
cnm bende tarihten dış iç politika inkılaplar fln çalışıyorum . . . türkçe çözmeye çalışıyorum coğrafya denemeleri çözüyorum vatandaşlıktan konu görüyorum . . . hava da çok sıcak . . . az zamanımız kaldı ama 100 neti görmeden sınava girmememiz lazım . . . okim !
iç ve dış politikada çok çıkıyo okim inanılmaz çıkıyo yani 8 soru fln . . .
Maşallah herkese bol çalışmalar .Bende dün temizlik bilmem ne derken .Tam akşam çalışırım dedim .Akşamüstü eşim çağırdı yanına gezmeye gittik yemeğe çıktık ırt zırt o kadar az coğrafya çalıştım ki.İnşallah bugün çalışabilirim.Türkiye'nin nüfusundayım daha :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?