2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

sabun cuğum
ben de artık çık mış sorular a yavaş yavaş yaklaşmayı duşunuyorum
hoş elimde ki soru bankaları bitmedi ama
yavaş yavaş gidiyorum sabuncum
yanlışlarımı iyice ögrenmek istiyorum

ben de peğem in kini alayım o zaman

Gunaydin hanımlar Dün tarihi bastan 20. Yy a kadar tekrar ettim 400 soru coZdum bügünde sanırım kalan yarıyı bitiririm yeni soru bankasına başladım 20. Yy a kadar 150 sorum daha var onları tamamlayıp kalan yerlerden tekrar devam edicem bugün bitmese bile yarın biter aksam üzerinde anayasadan yasama konusunun bitirmeyi planliyorum bakalım nasil olacak su tarih biter belki kitabı bitiririm anayasa yarına kalır Türkce cozmekistiyorum biraz bir testte mat Bugün pek isim yok yemek falan var bir tek ütü yapicam Herkese iyi çalısmalar

Canım yediiklimi almistim belki onuda alırım önümüzdeki ay 4 set deneme alıcam hesaplattim 50 tl tutuyor Benim vatandaşlık yarım tarihten bir tek sn konu var iyice çalışacağım birde geometri onunda her konuya bakmiycam sonra bitiyor konularım bu 15 güne biter ins.

Okyonuscum sen ortalama denemelerden kaç net çıkartıyorsun cnm?? Günde kaç saat ders çalışıyorsun cnm??

Okyonuscum sen ortalama denemelerden kaç net çıkartıyorsun cnm?? Günde kaç saat ders çalışıyorsun cnm??

Canım söyle söyledim 89 net yaptığımda oldu 72 net. 68 net yaptığımda oldu çok değişken çıkıyor ders ben öyle harıl harıl çalışmıyorum kafama göre bazen 2 saat bazen 6 saat belli olmuyor mesela dün saat 2 den 4 e kadar 2 saat bastan tarihi özet kitaptan tekrar ettim 65 sayfa çalıştım 1.5 saat test çözüp bıraktım gece10 dan 11 buçuğa kadar teste devam Ettim uykum geldi bıraktım dün toplam 5 saat çalışmısim isim oldugunda 2 saat oluyor değişiyor yani ama hedef koyuyorum mesela bugün su dersten su kadar test çözmeden yatmak yok diyorum onu tamamlamadan yatmıyorum

Cnm sanırım 80 net çıkartrsan sınavdan garanti atanrsn. İnşallah emeklerinn karşılığını alırsın epeydr çalışıyorsun sen..

cnm okyanus sanırım 3001 e giren bi bölüm okumuyordu o yüzden dedmdi :/ 95 net mi

evet cnm . . . 80 puanlar yok incelersen geçmişten cnm bölümü az alım yapan bir bölüm diye hatırlıyorum bu da 86-88 puanı cebine koymadan atanamaması anlamına gelir ...

bu yılın son alımları bile çok yüksek kapattı . . .

Cnm arkadaşm muhasebe mezunuydu 2 yıllık. 2. atamalarda mı yoksa 3. atamalarda mı ne 82 puanla denzli içişleri bakanlğna atanmştı... Ama bizim durum vahim. Benm Allahn iznyle son 3001 den girişim olcak bu yıl 2014 e linsdan giricem inş. lisns soruları zor ama en azından daha az netle atanmak insann gözünü korkutmuyo.. son atamalarda 78 le atannlar bile var lisnsdan.. Allah yardmcmz olsun

Son düzenleme:

cnm arada var tabi 82 ler 83 84 ler ama çok nadirdir . . . bi nevi piyango gibi yani boş kalan kadrolarda var mesela her yıl orayı 10 puan alanda tercih etseydi atanacaktı . . . bu son alımlarda 85 den aşağı puan çok nadir . . . ki son alım bu . bilmem anlatabildim mi cnm ? önlisansta bölüm bazında alım zaten çok olmuyor sağlık bakanlığı hariç hemen herkes 3001 ci . . .

İnşaat teknikerligimi mezunumun ben bilgisayar sertifikam var o yüzden bilgisayar işletmeligi inşaat teknikerligi düz memurluk Allah ne verirse yazicam bana her yol paris

Kizlar nerdesiniz neler çalışıyorsunuz bakalım Ben bugün dünden kalan 150 tarih sorumu coZdum tarihide sona kadar tekrar ettim iç politika ve dış politika kaldı sadece onlarida yarına ayırdım şimdi 20. Yy dan itibaren olan testleri çözücem kitabı yarın bitiricem ins. Konuları tamamlayipBir test türkce ve mat çözücem nekadar test beni bekliyor

cnm bende tarihten dış iç politika inkılaplar fln çalışıyorum . . . türkçe çözmeye çalışıyorum coğrafya denemeleri çözüyorum vatandaşlıktan konu görüyorum . . . hava da çok sıcak . . . az zamanımız kaldı ama 100 neti görmeden sınava girmememiz lazım . . . okim !

Ben tarihe devam iç ve dış politika kaldı yarında güzelde onlara calisicam şimdi bitirdiğim konu testlerini coZuyorum test kitabından türkceye vakit ayıracak yarım saat ay kaça bölüneceğim şaşırdım ya hangi derse yeticem Ama yarın tarih tekrarını bitiricem baya unutmuştum tarihi tekrar etmedim uzun süre yarın bir bitsin anayasaya devam bu ay bitiricem anayasayı çok ayrıntı var ondada ayrıntılı çalışmamaya gayret Ethem'de sorularda en ayrıntı yerler çıkıyor sınır oluyorum

iç ve dış politikada çok çıkıyo okim inanılmaz çıkıyo yani 8 soru fln . . .

canım 100 net mi
hay allah ım ya
nasıl olacak bu sabun
ben korkuyorum
100 net olmadan olmaz mı
of sabun of
ha gayret o zaman 100 nete doğru
canım birşey soracağım pegem son 10 yılın kpss sorularıını alacağız demi canım
ben de bugün çalışamadım pek
çünkü buranın pazarıydı
pazar park çoçuklar yemek derken az çalıştım
sabuncum sen dedin ya daha bir asılmak geldi derslere içimden canım
başarır mıyız canım biz bu işi

iç ve dış politikada çok çıkıyo okim inanılmaz çıkıyo yani 8 soru fln . . .

Onlarida yarın hallrdicem canım yarınızda onlara ayırdım bir güzel calisicam özet kitaptan 11 sayfa almış onları iyice çalışıp sorularını çözücem bari tarih tekrarı bitsin sıkıntı yapıyorum unuttum diyeAnayasayaida birazdaha ilerletiniz coğrafya tekrarı yapicam 3 gun ayırıp Basarılar bu ısı sabuncum

Gunaydin hanımlar hadi uyanin Dün baya tarihi hallettim 400 soru coZdum tekrar ettigim konularla ilgili inkilaplar ve ilkeler testleri kaldı uykum geldi çok şimdi onları çözücem iç ve dış politikayida bugün hallrdicem hayirlisiyla bugün bitecek tarih tekrarım kitabımda biticek ins. 3 gündür kitabı bitirmeye ugrasiyorum

Maşallah herkese bol çalışmalar .Bende dün temizlik bilmem ne derken .Tam akşam çalışırım dedim .Akşamüstü eşim çağırdı yanına gezmeye gittik yemeğe çıktık ırt zırt o kadar az coğrafya çalıştım ki.İnşallah bugün çalışabilirim.Türkiye'nin nüfusundayım daha :/

Bugün çalışırsın canım üzülme temizlik olunca insan yoruluyor o gun pek ders falan olmuyor maalesef ama temizlikte sartYemek ütü çamaşır temizlik zor valla beim yapasim gelmiyor ama mecburuz bide sende bebek var Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…