canım 100 net mi
hay allah ım ya
nasıl olacak bu sabun
ben korkuyorum
100 net olmadan olmaz mı
of sabun of
ha gayret o zaman 100 nete doğru
canım birşey soracağım pegem son 10 yılın kpss sorularıını alacağız demi canım
ben de bugün çalışamadım pek
çünkü buranın pazarıydı
pazar park çoçuklar yemek derken az çalıştım
sabuncum sen dedin ya daha bir asılmak geldi derslere içimden canım
başarır mıyız canım biz bu işi
Onlarida yarın hallrdicem canım yarınızda onlara ayırdım bir güzel calisicam özet kitaptan 11 sayfa almış onları iyice çalışıp sorularını çözücem bari tarih tekrarı bitsin sıkıntı yapıyorum unuttum diyeAnayasayaida birazdaha ilerletiniz coğrafya tekrarı yapicam 3 gun ayırıp Basarılar bu ısı sabuncum
Gunaydin hanımlarhadi uyanin Dün baya tarihi hallettim 400 soru coZdum tekrar ettigim konularla ilgili inkilaplar ve ilkeler testleri kaldı uykum geldi çok şimdi onları çözücem iç ve dış politikayida bugün hallrdicem hayirlisiyla bugün bitecek tarih tekrarım kitabımda biticek ins. 3 gündür kitabı bitirmeye ugrasiyorum
Bugün çalışırsın canım üzülme temizlik olunca insan yoruluyor o gun pek ders falan olmuyor maalesef ama temizlikte sartYemek ütü çamaşır temizlik zor valla beim yapasim gelmiyor ama mecburuz bide sende bebek var Allah kolaylık versin
cnm evet 100 neti görmemiz lazım denemelerde . . . görürüz cnm bizim sınavımız genellikle lisanstan çok çok daha pratik bir sınav oluyor . . . lisans sorularını çözdüm kızlar . . . daha bir hırslandım sizde çözün !
başarıcaz okim ! cnm şu x yayıncılığın vtandaşlığını çok övüyolar ya bende vatandaşlıktan kaynak araya araya . . . sınav günü bulucam herhalde kaynağı . . . sende var mı x yayıncılığın vatandaşlığı nasıl ?
cnm ben çok tarih çalıştığım zaman yemin ediyorum midem bulanıyoaraya coğrafya türkçe mat denemesi falan almadan tarihe çalışamıyorum öle bütün gün . . .
Benimde aksam gözlerim ağrıdı tarih sorusu okumaktan bıraktım yattım sabah 6bucukkta kalktım esimi gönderir kahvaltı edip kalan testleri bitirdimŞimdi 60 türkce noktalama sorusunda coZdum pazara gidicem azıcık mola verdim Gelince tarihe devam sen bugün ne çalışacaksın canım bu arada bende x yayıncılığın türkce tarih coğrafya vatandaşlık tüm notlari var kırtasiye gibiyim deneme sınavlarınızda alınca tüm yayınlar tamamlanacak Memnunun notlar güzel bende Pegemin notlarında var tarih coğrafya vatandaşlık o ikisinden calisiyorum iki ders notundan bir tekrarı birinden bir tekrarı birinden yapıyorum birbirini tamamlıyor birinde olmayan digerinde var iyi oluyor
x yayıncılıkta anayasa özet seklinde mi okyanıs çum
nasıl
ben yargı vatandaşlıktan çalışıyorum
ağır ama ben alıştım artık
aralarda kavram haritası koymuyş
konu sonlarında özel özet çıkarmış
Özet seklinde canım bende pegeminde ozetnotlari var ikisinden calisiyorum ihtiyac konu anlatımı kitap var ama onu bıraktım ayrıntı çok ben özetlere calisiyorum kafa karışıyor yoksaBenimde var yargı soru bankası setim ayrıca tek soru bankası tek soru bankası bitti seride konular bitince bitiricem bir 10 gun sonra başlıcam tekrar olur hem bol bol soru çözmüş olurum
tamam canım
ben anayasadan soru bankalarına başlamadım daha
çunku daha konuyu kavramadım
istesemde çözemem soru bankasını şu an
allah kolaylık versin canım
benim eşim yarın ve sonraki gün izinli x
tütturmuş ayvalık a gidelim diye
ben orada ders çalışamıyorum
ama o da dalmak isityor
benim eşimin tek k hobisi dalmak
bilmiyiorum ne yapacağım
1 2 soru bankası alırım yanıma ama yinede evdeki gibi olmuyor
çunku evde net var
takıldığım anlamını bilmediğim seyleri de girip bakıyorum
ama kayınvaldemde net yok
yanı orada tıkanıp kalıyorum
ders mers hak getire...
anladım canım,Benimde kayınvalideler gelmek istiyorlarmış bana eşime dedim gelirlerse ilgilenemem sınavdan sonra gelsinler en az 10 gun kalırlar gezdirirzyüzdüm yüzdüm kuyruğun geldim artık bunca emek verdim bu iki ayda geçsin gelsinler dedim şehitlikleri gezmek istiyorlarmış Eylül'de hava ılık olur daha rahat gezeriz şimdi çok sıcak hem Ramazan giriyor zor yani annemler çağırıyor gıtmıyorum 20 gun çıktık tatile icim icimi yedi ders hak getire eşi de Edirne'ye gezmeye gitmek istiyor herseyi sınavdan sonra diye erteledim yapacak birşey yok Çok ısrar ederse esın git degisiklik olur benimki Allah'tan ısrar etmiyor tamam dedi
anladım canım,
ben diyemezdim galiba sınavdan sonra gelsinler diye
bende zaten çocuklar var
çoçuksuz birinin ders çalışması gibi yoktur
otur kalk yapıyorum ben hep
Şu kayınvalidelerin gelmesine bi de üstüne üstlük kalmalarına sinir oluyorum artık.Aöf ye çalışırken zehir zıkkım ettiler .Sonraki ayda sık sık gelip kaldılar eşimde bıktı .bahaneler uyduruyor artık gelmesinler diye.
İki haftadır üç haftadır yoklar anca kendime geldim.Temizlikti bilmem neydi. Allah kolaylık versin sizlere .inşallah çalışmak için bol vaktiniz olur
kalma işlerine bende acayip sinir olurum yaaaa herkes bi gitsin yuvasında uyusun lütfen gezmeyse gezme yani o da günlerce sürmemeli 2 gün en fazla ziyaret zamanı olmalı bence . . .
okim x yayını alim mi yani al dersen alıcam . vtandaşlıktan . . . napim ?
kalma işlerine bende acayip sinir olurum yaaaa herkes bi gitsin yuvasında uyusun lütfen gezmeyse gezme yani o da günlerce sürmemeli 2 gün en fazla ziyaret zamanı olmalı bence . . .
okim x yayını alim mi yani al dersen alıcam . vtandaşlıktan . . . napim ?
sabun ben dişimi sıka sıka ancak 75 doğru yapabildim denemeden az önce
itaraf edeyim ço k zordu
hele türkçe bana ter attırdı
kimbilir kimine göre ne basıtti sorular ama bana zor geldi
sabun denemeleri alınca
aynı saatte sözleşelim
sanki beraber sinava girmiş gibi ne dersin
Kızlar size bişi sormak istiyorum (sabunk,okyanus,adilemir,quiet vs...)Çok iyi hazrlandnz gördüğüm kadaryla 1 yıldr çalışıyorsunz inşallah emeklernzn karşlğnı alırsnz kızlar. Ben merak ettim bu ilk hazrlanışınız mı daha önce de kpss ye girmşsnzdir daha önce girişinzde ne kadar çalşmştnz kaç puan almştnz? İlk kez bu kadar iyi çalışıyorsunz galiba... Bide çoğunz evlisinz azminze hayranım.. inşallah ben seneye kadar derslerden temel yapıcam... bi daka ki sınav yılı inşallah ben de sizin gibi düzenli hazrlanıcam Belki o zamana evlenmş olurum evlenncede çalışılabileceğini sizden gördüm.... İnşallah bu yıl kazanıp gidinde bana daha çok azim gelsn arkanzdan bende geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?