ben A şıkkını buldum ama sana çözümü gönderebilirsen göndereyim tatlım(0,04)[SUP]3/2[/SUP]. (0,064)[SUP]4/3[/SUP].10 üzeri 4
İşleminin sonucu?
A)2[SUP]11[/SUP].10[SUP]-3[/SUP]
B) 2[SUP]5[/SUP]
C) 2[SUP]9[/SUP]
D) 2[SUP]4[/SUP].10[SUP]6[/SUP]
E) 2[SUP]9[/SUP].10[SUP]4[/SUP]
Kızlar nereyi göremedim acaba sonucu çıkaramadım:26:
quietttt :) sana mat sorusu sorablrmym :)
(0,04)[SUP]3/2[/SUP]. (0,064)[SUP]4/3[/SUP].10 üzeri 4
İşleminin sonucu?
A)2[SUP]11[/SUP].10[SUP]-3[/SUP]
B) 2[SUP]5[/SUP]
C) 2[SUP]9[/SUP]
D) 2[SUP]4[/SUP].10[SUP]6[/SUP]
E) 2[SUP]9[/SUP].10[SUP]4[/SUP]
Kızlar nereyi göremedim acaba sonucu çıkaramadım:26:
Cnm ben antremanlarla matematğn 10. günündeymde sadeleştrme konusundayım.. eşitliklerde sadeleştrmede zorlanıyorumeşitlğn öbür tarafına payda çarpım olarak geçiyo... pay işareti değişip geçio felan ya ben onları karştrdım şunları bi arkadaş anlattı onun yanındayken yapabliodum ama malesef şimdi yapamıyorum unuttum :84::84::84:
Eki Görüntüle 464796
ben A şıkkını buldum ama sana çözümü gönderebilirsen göndereyim tatlım
Cnm benm durumumda aynı.. Bende AÖF çalıştım. Büte kalmayayım diye sadece ona odaklandım alttan derslermde vardı geçen yıl çalşıyordum çünkü hiç kitap yüzü bile açamayacağım bi işte çalışıyordumaöf den alttan dersim vardı bide ortalamamı yüksek tutmak istedm... temelden matematk çalışıyorum... keşke yatsaydım ama yatmadım yani yattığım için geç kalmadım kpss ye... ilk defa kpss çalışıyorum bide geç kaldım finallerden falan.. Ben en azından 1 ay daha olsa o 1 ay sadece soru çözerdm çünkü 3 buçuk ay kala başladk çalşmaya baştan temelden çalşıyorum bütün derslere ancak yetişecek konular barii soru çözmeye vakit kalsaydı diye dedim ama zaten benm hedefm 2014 :) ama 1 ay fazladan olsa benm işime yarradı.. 1 hafta bile yarar :)
Cnm çok sağol...canım sadeleştirmede eğer arada = varsa payla payı paydayla paydayı sadeleştirebilirsin.
ilk soruda paydalarda ortak m var onlar birbiriyle sadeleşir
geriye
(m-7)/4=2/3 kalır
arada = olunca = üzerinde x koy burdanda (m-7).3=4.2 çıkar parantezi dağıtınca
3m-21=8 çıkar
3m=21+8
3m=29
m=29/3 çıkar
aynı yöntemle 2.yi yaparsak.
(3k+5)/15k=(2k-1)/5k
burdada paydada k ve 5 ortak sadeleşince
(3k+5)/3=2k-1 olur
yine = üzerine x koy
(3k+5)=3.(2k-1)
3k+5=6k-3
8=3k
k=8/3
aynı durumdayım inankiiki tane alttan dersim vardı iktisat ve uygarlık tarihi .Sırf büte kalmamak için harıl harıl çalıştım . öyle bi çalışmışım ki onur belgesi aldım.Ben çalışmıyorum ama 1 buçuk yaşında bebeğim var . hiç mi hiç durmuyor bi tek uyurken adam akıllı çalışıyorum.konuları belki yetiştirirm ama deneme çözmeye vaktim kalmayacak malesef .2 sene daha beklemek istemiyorum .Gerçekten bu işe ihtiyacım var
benimde geometri sorularım öyle bi biriktiki . nasıl ekleyeceğimi bilemedim . Lisedeyken takır takır çözerdim . Şimdi ben bunu çözüyordum şıp diye ama nasıl diye kendime yanıyorum .içim daraldı coğrafya çalışmaya başladım bende :44:
Cnm çok sağol...yani aradaki = yerine x çarpma geliyomuş gibi düşünücez demi
Cnm kolay değil tabi sen bide evlymşsn... yaş kaç cnm senn?? Eylülde önlisansdan mı liseden mi gireceksn... AÖF kaçıncı sınıftasın??
aynı durumdayım inankiiki tane alttan dersim vardı iktisat ve uygarlık tarihi .Sırf büte kalmamak için harıl harıl çalıştım . öyle bi çalışmışım ki onur belgesi aldım.Ben çalışmıyorum ama 1 buçuk yaşında bebeğim var . hiç mi hiç durmuyor bi tek uyurken adam akıllı çalışıyorum.konuları belki yetiştirirm ama deneme çözmeye vaktim kalmayacak malesef .2 sene daha beklemek istemiyorum .Gerçekten bu işe ihtiyacım var
benimde geometri sorularım öyle bi biriktiki . nasıl ekleyeceğimi bilemedim . Lisedeyken takır takır çözerdim . Şimdi ben bunu çözüyordum şıp diye ama nasıl diye kendime yanıyorum .içim daraldı coğrafya çalışmaya başladım bende :44:
= üzerine kocaman bi çarpı çiz uçları denk gelenler birbiriyle çarpılıyo canım
sağol canım.22 yaşındayım . Önlisanstan giricem .Geçen sene dondurdum aöfyi .Bebek küçük olunca zor oldu .Bu sene Halkla ilişkiler ve tanıtımdan mezun oldum . 3. sınıfa geçmek istiyorum iktisada falan bakalım kısmet
Cnm daha çok gençmşsn :) bebek falan deyince ben 27-28 sandım en azCnm kpss de işe yarayacak bi bölüm okuda ne okursan oku hayrlısı olsun
Aşağıdakilerden hangisi Türkiye'nin özel konusuyla ilgili bir özellik değildir?
Doğuya gidildikce sıcaklığın azalması
Sahip olduğu yeraltı zenginlikleri
Eski dunya karaları arasında yer alması
Gece-gündüz süre farkının görülmesi
Önemli ulaşım yolları üzerinde yer alması
Ruzgar erezyonun en fazla görüldüğü iklim çeşidi aşağıdakilerden hangisidir?
Lapya
Çıkmaz vadi
Polye
Dolin
Peneplen
Aşağıdaki yarım adalardan
1.sinop
2.urla
3.bodrum
4.kapidag
5.datca
Hangileri tombolo özelliği taşımaktadır?
Yalnız 1
Yalnız 3
1ve 2
1ve4
3ve5
günaydın kızlar
nasılsınız
en son mesajı ben yazmışım
dün akşamdan beri gelen olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?