2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

denemem den bir soru daha

bunu da yanlış yaptım malesef

aşağıraki gelişmelerden hangisi ,türk kurtuluş hareketini derneklerle anadolu ya yayarak ,teşkilatlı bir güç oluşmasını sağlamıştır
a.havza genelgesi
b,amasya genelgesi
c,erzurum konnğresi
d.balıkesir kongresi
e,sivas konğresi

haydi kızlar buraayaaaaaa

tamam canım bende almadım kitabı
ben de acele etmek isetmiyorum
çünkü konularım bitmedi

ay sonu olur daha ileri bir tarih olur fark etmez

saat 14 iyi
küçük o saatte öğlen uykusunua yatıyor

son verilere göre ithalatta ihracatta almanya cnm . . .

soruyu çok iyi anlayamadım cnm ama şekerpancarı iç bölgelerde 1. sırada ama sulanabilen falan demişsin anlayamadım cnm ekonomide en büyük paya sahip iç bölgelerde şeker pancarı soru buysa . . .

Selam kizlar nasilsiniz
ben hem tatildeyim hem de ders calisiyorum.
bugun deneme cozdum puan hesapladim 96 cikti.
umarim sinavda da boyle sonuc alirim.

Gunaydin hanımlar biraz sonra ders bası yapicam Anayasadan yasama konusunu bitiricem hayirlisiyla sabah sakın kafayla çalışıp bitireyim sonra başka derslerden test çözücem yapabilirsem deneme yapicam bugunHadi uyanın bakalım hu hu

son verilere göre ithalatta ihracatta almanya cnm . . .

sabunnnnnnnnnnnnnnn

canım ben kitaptan bildiğim kadar almanlya ihracatta birinciyiz doğru cevap

ama

ithalatta rusya
kitap öyle almış
ama son veriler ikisinde de almanya mı olmuş canımmmmm

Son düzenleme:
soruyu çok iyi anlayamadım cnm ama şekerpancarı iç bölgelerde 1. sırada ama sulanabilen falan demişsin anlayamadım cnm ekonomide en büyük paya sahip iç bölgelerde şeker pancarı soru buysa . . .

evet canım şekerpancarı doğru cevap sabuncummmmmmmmm

Selam kizlar nasilsiniz
ben hem tatildeyim hem de ders calisiyorum.
bugun deneme cozdum puan hesapladim 96 cikti.
umarim sinavda da boyle sonuc alirim.

inşallah canım inşallah sınavdan da böyle ne t çıkarırsın
neden olmasın k i
denemeden çıkarıyorsan ğerçeğinden de çıkarrırsın

günaydımn okyanışcumx
biz buğun kayınvaldeme gidiyoruz malesif
onda kalırız 2 gün
yani uğrayamam buralara

birazdan da doktora gideceğim
randevum vıar 9 ;20 de

kadn doğumcuylan
offff nedir bu çilemiz bizim
sanırım mikrop kaptım

Çok geçmiş olsun canım .Bende çok hassasım hemen mikrop kapıyorum falan şu bi aydır rahattım çok şükür.İnşallah uzun süre mikrop falan kapmam.
Dün coğrafya çalıştım .Türkiye de nüfus u bitirdim ekonomiiye geçtim.1/4 ünü bitirdim. Ayrıca bi odanın camlarını sildim günlük işime ek.İşleri yayıcam günlere.Ya da canım sıkılıp ders çalışamadığımda yapıp ders çalışma vaktimi çalmıycam . Bakalım işler nasıl gider. Herkese verimli çalışmalar

Dün tarih tekrarım bitti tarih kitabımızda genel tekrar testi kaldı 5 test bugün çözücem onları kitap bitecekYasama konusunu bitirdim ama birşey kalmadı gibi aklımda şimdi tekrar bir okuycam soru çözücem Kizlar sizin planlar ne nerdesiniz

sabunnnnnnnnnnnnnnn

canım ben kitaptan bildiğim kadar almanlya ihracatta birinciyiz doğru cevap

ama

ithalatta rusya
kitap öyle almış
ama son veriler ikisinde de almanya mı olmuş canımmmmm

cnmbenim geçmiş olsun öncelikle . . .
evet cnm son veriler almanya her ikiside . . .

okim bende şu tarihi bitirmek istiyorum artık bu hafta bakalım sonra kızlar soruları inceledim mutlaka türkçede tamlama soruluyor yani bizede gelecek bu kesin tamlama çalışacağım türü bakımından farklıdır soruları eylem mi isim mi . . . vari . . .
lisansın anlatım bozukluklarıda gayet zormuş bu arada kızlar her gün anlatım bozukluğu çözün . . .
yazımda çalışmam lazım . . . vatandaşlığada x yayıncılıktan çalışıcam . . . temelim var zaten okur girerim bi kaç sefer zaten detaya girdikçe karışıyor . . . en güzeli az öz bilgi vatandaşlıktan . . .

Yasamayı bitirdim şimdi ama aklımda kalmadı bisi:26:Şimdi tekrar okuyup test çözücem benim tarih tekrari bitti dün bugün kitap sonundaki 5 testi bitiricem kitapta bitiyor bir kitaptan daha kurtuldumTürkceden bende dilbilgisi calisicam bugün yazım ve noktalama testi çözücem anayasa ve tarih çözücem zamanda daralıyor deneme çözecektim yarına kalacak bugün sen ne çalışacaksın canım

Kızlar coğrafyada bu hangi maddenin nerden çıktığı çıkıyor mu sorularda çok :18: 120 soruya düştü ya şimdi yine de böyle ayrıntılı soru çıkar mı :18: Hepsi birbirine karışıyor bi lüle taşı eskişehirde ondan eminim o da eskişehirde yaşadıım için

Eki Görüntüle 467147

cnm ben bunu +2 buluyorum (oraya yanlş yazdm +2 ) ama sonuç 1/3 müş

tatlım evet önce parantez içi yapılır zaten x ile alakalı bölümlerin doğru ama eşitliğin öbür tarafı yanlış...

-6x-6+2=-5-1

-6x-4=-6

-6x=-6+4

-6x=-2

böl her iki tarafı -6'ya cvp 1/3 çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…