2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

cnm evet pardon son tarafı yanlş yapmşm...

-6x=4-5-1
-6x=-1-1 (böyle olcakken ben yanlş yazmşm burayı )

-6x=-2

sonuç 3 çıkıyor cnm :44: neden 1/3 diyoruz acaba?

-6x=4-5-1

-6x=-2

tatlım her iki tarafı -6 ya bölmen lazım yani x in yanındaki sayıya böylece -2/-6 = 1/3 çıkıyor,yani -6 yı -2 ye değil,-2 yi -6 ya bölüyorsun ok??

-6x=4-5-1

-6x=-2

canım hani sölemiştim ya eğer = varsa payla pay paydayla payda sadeceleşir

tabanlar 1 olur haliyle her iki taraftada - var - ler gider.
6x=2 kaldı sadeleştirme yapman için = in üzerin büyük x koy
x=2/6 olur 2yle payı paydayı sadeşeltir.
x=1/3 kalır

tatlım her iki tarafı -6 ya bölmen lazım yani x in yanındaki sayıya böylece -2/-6 = 1/3 çıkıyor,yani -6 yı -2 ye değil,-2 yi -6 ya bölüyorsun ok??

sağolun kızlar

ama şimdi mankafa diycenz ama 1/3 =3 değilmidr aynı neden düz 3 demiorzda 1 bölü 3 dioz

sağolun kızlar

ama şimdi mankafa diycenz ama 1/3 =3 değilmidr aynı neden düz 3 demiorzda 1 bölü 3 dioz

:)))))))))))) 1/3 demek kocaman pastayı 3 parçaya bölüp 1 dilim alıyorsun demek:))) ya da şöyle bak duruma,3 ve 1/3 söyleyiş olarak aynımı?? birinde 1'i 3'e bölüyorsun ötekisinde ise sadece 3:))))))))))))))))

neler yapıyosunuz kızlar

Nerelerdesin guiet özledim ya Anayasa calisiyorum yasamayı bitirdim soru çözücem bir kaç oldu okuyorum farklı kaynaklardan3 gündür tarih tekrarı yaptım dün bitti anayasaya devam bu hafta anayasayı ilerletecek haftayada bir kaç gun coğrafya tekrarı yapicam unutmayın bir derse yüklenmiyorum o yuzdenSenin Nisan ısı nezaman olacak duduklu tencereden hbr varmı?

:)))))))))))) 1/3 demek kocaman pastayı 3 parçaya bölüp 1 dilim alıyorsun demek:))) ya da şöyle bak duruma,3 ve 1/3 söyleyiş olarak aynımı?? birinde 1'i 3'e bölüyorsun ötekisinde ise sadece 3:))))))))))))))))

yani pay paydadan küçük olunca 3 te biri diyoruz ya ama pay paydadan büyük olunca 1 de üçü o zmn mecbur 1 bölü 3 dicez yani küçük sayı büyüğe bölündüğünde böyle bi durum oluyo dimi cnm:26:

valla evde keyif yapıyorum kendime zamanayırıyorum artık
suskunlar dizini bitirdim insanlar alemini bitiridm izlemik istediğim filmleri izledim

sen programı iyi yaptın canım valla :13:

canım nişan işimiz bu sene sonuna kaldı.sevdiceğimin işi nedeniyle tanışma v söz ertelendi ramazandan sonraya.2 aya yakındır izinsiz çalışyo çünkü

düdüklü tencere iptal ettim para iadesi yapıyolar bide çek var 100 tllik ama kullanmıcam

Oh yap keyif valla esime diyorum artık test çözmek gerek su konuya çalısmam gerek diye kendime hatırlatmak istemiyorum bos kafayla dolaşmak istiyorumBizimde 2 ay kaldı çok yoruldum pilim bitti guiet ama dayanıyorum başka care yok çok emek verdim ins. Alıcam karşılığını Allah'ın izniyle Sınavdan sonra boşluğa düşüncem kesin ders çalışmak hayatımın bir parçası olduBizimde para iade edildi ama baya uğraştık bizdeArtık gittigidiyordan alışveriş yapıyoruz dumansiz tefal izgara aldik pazar gece salı sabah geldi Hepsiburadada bir daha bulasmam

Bizde yüzüklerimizi değiştireceğiz kızlar bize uğursuz geldi bu yüzükler takıldğndan beri işler ters gider oldu.. zaten yüzükleri düzgün seçememiştk çok kalabalık gitmştk nişan alışverişine 2 araba insan Nişanlım milleti arabayla taşıyıp getir götür yapmaktan yüzük bile seçemedi ben beğendim o da benim beğendğm modeln erkek yüzüğünü almak zorunda kaldı... içine sinmedi ama.... Benimkinin üstü taşlıydı o yüzden içinde delikler vardı yazı yazılmadı içine onun kinede adımı yanlş yazmşlar çok sinir bozucu 8 aydır görüşemedk g.doğuda olduğu için şimdi cuma günü izne çıkıo bakalım burayada haftaya gelecek inşallah o zmn değiştrcez ama bugün çarşıya indim sordum hesaplattrdım nerden bakarsan 500 TL bi fark ödemek zorundaymşz eski yüzüklern üstüne yenisi için... çok fazkla geldi sinir oldum... Bide tektaş istyorum ben ama pahalı diye alamadı bi sürü kredi ödemeleri var... Herkeste çakması var çakmasından alalım millet zaten çakma takıo herkes hem nerden bilcekler diyorum çakma taş olunca ne anlamı kalıo onu alacağıma başka taşlı yüzük alayım diyo saçma diyo... sinirden ölücem.. böle giderse çakma taşımı kendim alıcam

işte herkese denk geliyo bişeyler canım.bende giti gidiyordan tupper almıştım ama satıcı pek iyi değildi ona denk geldim
hepsi buradadanda ben memnun kaldım

kesin boşlukta olucan canım ben şaşırdım napıcamı

sen inşallah atancan canım çok emek verdin karşılığın ıalırsın kesin

Valla hersey nasip kısmet guiet bakalım ben elimden geleni yapanımda pişman olmayın olmasada vardır bir hayir bak senin KPSS olmazsa banka var Allah bir kapıyı acar birini kapatırmış benimde çıkar elbet nasibim bir yerden

s.a kızlar nasılsınız?
sınavlarınız nasıl geçti
quite okyanusa kardelene asyaya başka bi kaç arkadaş hep dua ettim hala ediyorum:S nasıl geçti:S

Kızlar femin demesini çözdüm şimdi
gy: 45 doğru 2 yanlış
gk: 54 doğru 6 yanlış
99 net kaç puan eder?
Tam tarih çözüyordum abim bangır bangır müzik açtı birde tuhaf sorular vardı konsantrasyon gitti
5 yanlıs tarihte 1 yanlış vatandaşlıkta
Ortlama 90 dk da bitti. 80 küsürdü bitirdiğimde

50 dogru genel yetenek 58 dogru genel kultur cikti canim

heyyyyyyyyyyyy maşallah . . .

cnm netin 97. 99 değil .

cnm ben kafama göre takılıyorum coğrafyam bitti tarihim bitmek üzere . . . mat denemesi çözüyorum konu tekrar ediyorum arada . . . vatandaşlıktan okuyorum . . . bitirdiğim derslerden soru çözüyorum öle cnmcm . . .

maşallah canım çok iyisin bu netlerle puanın 90-94 arası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…