tatlım evet önce parantez içi yapılır zaten x ile alakalı bölümlerin doğru ama eşitliğin öbür tarafı yanlış...
-6x-6+2=-5-1
-6x-4=-6
-6x=-6+4
-6x=-2
böl her iki tarafı -6'ya cvp 1/3 çıkar...
cnm evet pardon son tarafı yanlş yapmşm...
-6x=4-5-1
-6x=-1-1 (böyle olcakken ben yanlş yazmşm burayı)
-6x=-2
sonuç 3 çıkıyor cnm :44: neden 1/3 diyoruz acaba?
cnm evet pardon son tarafı yanlş yapmşm...
-6x=4-5-1
-6x=-1-1 (böyle olcakken ben yanlş yazmşm burayı)
-6x=-2
sonuç 3 çıkıyor cnm :44: neden 1/3 diyoruz acaba?
canım hani sölemiştim ya eğer = varsa payla pay paydayla payda sadeceleşir
tabanlar 1 olur haliyle her iki taraftada - var - ler gider.
6x=2 kaldı sadeleştirme yapman için = in üzerin büyük x koy
x=2/6 olur 2yle payı paydayı sadeşeltir.
x=1/3 kalır
tatlım her iki tarafı -6 ya bölmen lazım yani x in yanındaki sayıya böylece -2/-6 = 1/3 çıkıyor,yani -6 yı -2 ye değil,-2 yi -6 ya bölüyorsun ok??
sağolun kızlar
ama şimdi mankafa diycenz ama1/3 =3 değilmidr aynı neden düz 3 demiorzda 1 bölü 3 dioz
neler yapıyosunuz kızlar
:)))))))))))) 1/3 demek kocaman pastayı 3 parçaya bölüp 1 dilim alıyorsun demek:))) ya da şöyle bak duruma,3 ve 1/3 söyleyiş olarak aynımı?? birinde 1'i 3'e bölüyorsun ötekisinde ise sadece 3:))))))))))))))))
Nerelerdesin guiet özledim yaAnayasa calisiyorum yasamayı bitirdim soru çözücem bir kaç oldu okuyorum farklı kaynaklardan 3 gündür tarih tekrarı yaptım dün bitti anayasaya devam bu hafta anayasayı ilerletecek haftayada bir kaç gun coğrafya tekrarı yapicam unutmayın bir derse yüklenmiyorum o yuzden Senin Nisan ısı nezaman olacak duduklu tencereden hbr varmı?
valla evde keyif yapıyorum kendime zamanayırıyorum artık
suskunlar dizini bitirdim insanlar alemini bitiridm izlemik istediğim filmleri izledim
sen programı iyi yaptın canım valla :13:
canım nişan işimiz bu sene sonuna kaldı.sevdiceğimin işi nedeniyle tanışma v söz ertelendi ramazandan sonraya.2 aya yakındır izinsiz çalışyo çünkü
düdüklü tencere iptal ettim para iadesi yapıyolar bide çek var 100 tllik ama kullanmıcam
Oh yap keyif valla esime diyorum artık test çözmek gerek su konuya çalısmam gerek diye kendime hatırlatmak istemiyorum bos kafayla dolaşmak istiyorumBizimde 2 ay kaldı çok yoruldum pilim bitti guiet ama dayanıyorum başka care yok çok emek verdim ins. Alıcam karşılığını Allah'ın izniyle Sınavdan sonra boşluğa düşüncem kesin ders çalışmak hayatımın bir parçası oldu Bizimde para iade edildi ama baya uğraştık bizde Artık gittigidiyordan alışveriş yapıyoruz dumansiz tefal izgara aldik pazar gece salı sabah geldi Hepsiburadada bir daha bulasmam
işte herkese denk geliyo bişeyler canım.bende giti gidiyordan tupper almıştım ama satıcı pek iyi değildi ona denk geldim
hepsi buradadanda ben memnun kaldım
kesin boşlukta olucan canım ben şaşırdım napıcamı
sen inşallah atancan canım çok emek verdin karşılığın ıalırsın kesin
işte herkese denk geliyo bişeyler canım.bende giti gidiyordan tupper almıştım ama satıcı pek iyi değildi ona denk geldim
hepsi buradadanda ben memnun kaldım
kesin boşlukta olucan canım ben şaşırdım napıcamı
sen inşallah atancan canım çok emek verdin karşılığın ıalırsın kesin
slm sedu . . .
kaç netle cnm ?
s.a kızlar nasılsınız?
sınavlarınız nasıl geçti
quite okyanusa kardelene asyaya başka bi kaç arkadaş hep dua ettimhala ediyorum:S nasıl geçti:S
50 dogru genel yetenek 58 dogru genel kultur cikti canim
Kızlar femin demesini çözdüm şimdi
gy: 45 doğru 2 yanlış
gk: 54 doğru 6 yanlış
99 net kaç puan eder?
Tam tarih çözüyordum abim bangır bangır müzik açtı birde tuhaf sorular vardı konsantrasyon gitti
5 yanlıs tarihte 1 yanlış vatandaşlıkta
Ortlama 90 dk da bitti. 80 küsürdü bitirdiğimde
Yasamayı bitirdim şimdi ama aklımda kalmadı bisi:26:Şimdi tekrar okuyup test çözücem benim tarih tekrari bitti dünbugün kitap sonundaki 5 testi bitiricem kitapta bitiyor bir kitaptan daha kurtuldum Türkceden bende dilbilgisi calisicam bugün yazım ve noktalama testi çözücem anayasa ve tarih çözücem zamanda daralıyor deneme çözecektim yarına kalacak bugün sen ne çalışacaksın canım
Kızlar femin demesini çözdüm şimdi
gy: 45 doğru 2 yanlış
gk: 54 doğru 6 yanlış
99 net kaç puan eder?
Tam tarih çözüyordum abim bangır bangır müzik açtı birde tuhaf sorular vardı konsantrasyon gitti
5 yanlıs tarihte 1 yanlış vatandaşlıkta
Ortlama 90 dk da bitti. 80 küsürdü bitirdiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?