Kızlar femin demesini çözdüm şimdi
gy: 45 doğru 2 yanlış
gk: 54 doğru 6 yanlış
99 net kaç puan eder?
Tam tarih çözüyordum abim bangır bangır müzik açtı birde tuhaf sorular vardı konsantrasyon gitti
5 yanlıs tarihte 1 yanlış vatandaşlıkta
Ortlama 90 dk da bitti. 80 küsürdü bitirdiğimde
s.a kızlar nasılsınız?
sınavlarınız nasıl geçti
quite okyanusa kardelene asyaya başka bi kaç arkadaş hep dua ettimhala ediyorum:S nasıl geçti:S
Gunaydin hanımlarbugün planlarınız ne Neler çalışacaksınız? Eğer ben uyabilirsem tarih türkce mat test çözücem dünde kalma anayasanın yasama sorularını tamaliycam birde deneme cozucem Hepimiz için bol bol calisabilecegimiz bir gun olur ins kolay gelsin hepinize
Kızlar femin demesini çözdüm şimdi
gy: 45 doğru 2 yanlış
gk: 54 doğru 6 yanlış
99 net kaç puan eder?
Tam tarih çözüyordum abim bangır bangır müzik açtı birde tuhaf sorular vardı konsantrasyon gitti
5 yanlıs tarihte 1 yanlış vatandaşlıkta
Ortlama 90 dk da bitti. 80 küsürdü bitirdiğimde
okyonus cnm tarih ve matematkten ortalama kaç net yapıyorsun??
Matta en fazla 27 en düşük 22 yaptım tarihtende en yüksek 25 en düşük 18 yaptım bu aralarda geziyorum en son çözdüğüm denemede 23 mat 18 tarih çıktı tarihunutmustum baya tekrar etmemiştim bakalım yeni tekrarım bitti 3 gündür tekrarla uğraştın bugün nasil cikacakİhtiyac coZuyorum biraz zor oda
Çok iyi cnm matemtkten 20 ve üzeri net yapmak en büyük hayalim... 2014 e kadar matematği halledeblrm inşallahÖnceden matematk temelin vardı demi cnm?? İnşaat teknikerlği mezunuysan sayısalcısın sanırım
Vardı temelim canım sayisal çıkıisliyi lise ve unv. Geometriyi unutmuştum geometri calisicam bir kaç net artar geometriyide halledinceHayalin 2014 ise sıkı çalışmayla yaparsın sende yalnız sen lisanstan gireceksin dımı lisans mAti daha zordur biliyorsun dimi guiet bile 2 yanlis7 bos yapmış mattan
Cnm maşallah.. Netlerin hiç 90 dan aşağı iniyor mu cnm??? Önlisans mezunuysan kesin %100 bu puanla ilk tercihlerde atanırsn cnm... 90 ile 95 arası bi puan eder... KPSS ÖNLİSANS PUAN HESAPLAMA, KPSS93 PUAN, KPSS 93 PUAN, KPSS-93 PUAN, HESAPLAMA bu puan hesaplama motoruyla puanını hesaplayablrsn cnm Benim netler senin yarın kadar malesef Kaç yıldr hazırlanıyorsun cnm?? Daha önceden girdn mi kpss ye...
Tarih soru bankam bitti 5 gun sonunda120 tarih sorusu birde deneme coZdum şimdilik 240 soru oldu Biraz sonra anayasa çözücem bakalım Kizlar nerdesiniz neler çalışıyorsunuz kaç soru cozdunuz
helal olsun valla ya.ben çözemiyorum birtürlü.canım sıkılıyor test çözerken.
hayırlı ramazanlar kızlar..ilk sahurumuz hayırlı olur inşallah..allah dualarımızı kabul etsin
allah kabul etsin canım
sabah sabah bir kara sinek geldi beni uyandırdı
bende vatandaşlık soru bankası aldım elime ama bir yanlış çıkaryorum ki pofffffffff
günaydın okyanus cuğum nasılsın
nasıl gidiyor soru bankaların
ben bugün yarın veririm son 10 yılın kps s sorularının siparişini
artık zaman az kaldı
ancak biter onlar sanırsam :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?