X Yayıncılık KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Vatandaşlıkçının Ders Notları Ve Tüyoları - Kitap - Hepsiburada.com
okyanuş cuğum
x yayıncılık vatandaşlık dediginiz bu mu acaba canım
X Yayıncılık KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Vatandaşlıkçının Ders Notları Ve Tüyoları - Kitap - Hepsiburada.com
okyanuş cuğum
x yayıncılık vatandaşlık dediginiz bu mu acaba canım
2011 mezunuyum kısmet olursa ilk girişim olacak. Ekimden beri çalışıyorum işte kpssye.
Lisanstan 4e geçtim de önlisanstan gireceğim.
Netlerime gelince genelde gk 1 2 yanlış olurdu ama bu sefer 6 çıktı. Femin soruları biraz klasiğin dışında tuhaf ama güzel sorular var.
Sende sıkma canını daha yeni başladın biliyorum ben seni.
2 ay da herşey hallolur.
Benim konular yılbaşından önce bitmişti. Azimle dağ delinir.
Hakkımızda hayırlısı olsun
Evet bu canım bende bu notların türkce tarih vatandaşlık coğrafyası varTarihi bundan tekrar ettim 3 gun sürdü cografyayida haftasonu bundan tekrar edicem tüm konular bitsin turkceyede ondan teker edip soru bankasını bitiricem hic çözülmedik soru bankam var her dersten bir tane onları sona sakladim
canım bende sadece çoğrafya var kısa özet notlar şeklinde
tarih detaylı çalıştım özete ğerek yok o yüzden
ama anayasa vatandaşlık özet lazım
yani kitaptan çalıştım sonra soru bankasından çözeyim dedim
ama hiç konalarla ilgisi yok çıkan soruların
yanı 15 soruda 5yanlış çıkarıyorum malesef ben soru bankasında vatandaşlıkta
türkçem kötü zaten biliyorsun
ama onu da geliştirme yolunda ilerliyorum
bırakmadım peşini
4 kere falan girdim ben bu KPSS illetine o yüzden sizi çok iyi anlıyorum :18:
önce atanamadım, sonra sözleşmeli en son da kadrolu ve istediğim yere atandım çok şükür :))
matematik öğretmeniyim, eğer matematik sorularınız olursa burdan yardım edebilirim diye şeyettiydim
canım 2 yıldır falan uzagım bu kaynak işine ama özellikle deneme çözmeni tavsiye edebilirim son 2,5 ay..ben her gün 2şer deneme çözüyodum son zamanlarda ve inanılmaz faydasını gördüm
Pegem KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Tamamı Çözümlü Çıkmış Sorular 2012 - Kitap - Hepsiburada.com
sabuncuğum
acaba kitabımız bu mu
ama su an ellerinde yokmuş canım
yeşil kitabı mı almamız lazım ,,
Benim tarihte coğrafyada hala birsuru yanlış çıkıyor okadar calisiyorum soru coZuyorum tarihte kaç tane soru bakası bitirdim hala yanlış çıkıyor şaşırdım valla bakalım asıl önemli olan sinav ins. Orda az yanlışımız cikar
Ben zafer çarşısından almıştım bu kitabı. 8 liraya aldım sanırım.Netten almanıza gerek yok yani.Zafer çrşısından alabilirsiniz Ankaradaysanız.
evet canım öyle
bende tarih ten bazen bir kaç yanlış çıkarıyorum
ama bazen çok zor sorular oluyor ,özellikle seçilmiş sanki
işte o zaman benim çok yanlışım çıkıyor okyanuş
matematikten benim anlamadığım asal sayılar la ilgili işlemler bana karıyşık geliyor
bir de taban la ilgili soru gelicekmi kpss de
yani hani 7 tabanına göre
ya da 5 tabanına göre düzenleyin vs
aklımda o konu var
çalışsam mı çalışmasam mı
Ben şimdilik haftada 3 coZuyorum canım konularım tam bitmedi anayasa yarım onutamamliorum anayasa bitsin hergün çözücemTeşekkür ederim
Bence çalış ne gelecegi belli olmuyor
bende anayasa da seninle aynı konudayım okyanus
yasama bitti benim de
Ben şimdi yürütmeye başlıyorum hazırladım kitaplarıYürütmeyi bitirip soru çözücem yasamayida okuycam bı tekrar olsun bakalım bugün full anayasa calisicam gece bir test mAt çözücem üre tutup birkaç testte türkceden yazım yanlısı türkce kitabımda bir dil bilgisi kalicak ozaman bitmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?