2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Evet bu canım bende bu notların türkce tarih vatandaşlık coğrafyası varTarihi bundan tekrar ettim 3 gun sürdü cografyayida haftasonu bundan tekrar edicem tüm konular bitsin turkceyede ondan teker edip soru bankasını bitiricem hic çözülmedik soru bankam var her dersten bir tane onları sona sakladim

Evet bu canım bende bu notların türkce tarih vatandaşlık coğrafyası varTarihi bundan tekrar ettim 3 gun sürdü cografyayida haftasonu bundan tekrar edicem tüm konular bitsin turkceyede ondan teker edip soru bankasını bitiricem hic çözülmedik soru bankam var her dersten bir tane onları sona sakladim

Cnm ilk girişin için çok iyisin maşallah Benim matematk temelim yok o yüzden umutsuzum.. temelden çalışıyorum artık bakalm kısmet.... sen 2 yıllık hangi bölümden mezunsun cnm??

canım bende sadece çoğrafya var kısa özet notlar şeklinde.coğrafyadan korkuyordum
o yüzden almıştım onu daha çoğrafya ya başlamadan
tarih detaylı çalıştım özete ğerek yok o yüzden
ama vatandaşlık vs .derken tarihten de soru moru çözmüyorum günlerdir
tarih bilgilerim de azaldı
of ne zor yaf
ama anayasa vatandaşlık özet lazım
yani kitaptan çalıştım sonra soru bankasından çözeyim dedim
ama hiç konularla ilgisi yok sanki çıkan soruların
yanı 15 soruda 5yanlış çıkarıyorum malesef ben soru bankasında vatandaşlıkta

türkçem kötü zaten biliyorsun
ama onu da geliştirme yolunda ilerliyorum
bırakmadım peşini

Son düzenleme:
4 kere falan girdim ben bu KPSS illetine o yüzden sizi çok iyi anlıyorum :18:
önce atanamadım, sonra sözleşmeli en son da kadrolu ve istediğim yere atandım çok şükür :))

matematik öğretmeniyim, eğer matematik sorularınız olursa burdan yardım edebilirim diye şeyettiydim

Benim tarihte coğrafyada hala birsuru yanlış çıkıyor okadar calisiyorum soru coZuyorum tarihte kaç tane soru bakası bitirdim hala yanlış çıkıyor şaşırdım valla bakalım asıl önemli olan sinav ins. Orda az yanlışımız cikar

Saol canım sen hayirlisiyla atanmissin ins. Bizde atanırız emek veriyoruz bakalım ins. Karşılığını alacağız bana genel kültür genel yetenek denemede kaynak onerirmisin hangi yayınları alayım? Elimde ihtiyac ve yargı var onları coZuyorum ama daha alıcam 4 tane falan

Son düzenleme:
canım 2 yıldır falan uzagım bu kaynak işine ama özellikle deneme çözmeni tavsiye edebilirim son 2,5 ay..ben her gün 2şer deneme çözüyodum son zamanlarda ve inanılmaz faydasını gördüm

canım 2 yıldır falan uzagım bu kaynak işine ama özellikle deneme çözmeni tavsiye edebilirim son 2,5 ay..ben her gün 2şer deneme çözüyodum son zamanlarda ve inanılmaz faydasını gördüm

Ben şimdilik haftada 3 coZuyorum canım konularım tam bitmedi anayasa yarım onutamamliorum anayasa bitsin hergün çözücem Teşekkür ederim

Son düzenleme:

evet canım öyle
bende tarih ten bazen bir kaç yanlış çıkarıyorum
ama bazen çok zor sorular oluyor ,özellikle seçilmiş sanki
işte o zaman benim çok yanlışım çıkıyor okyanuş

matematikten benim anlamadığım asal sayılar la ilgili işlemler bana karıyşık geliyor

bir de taban la ilgili soru gelicekmi kpss de

yani hani 7 tabanına göre
ya da 5 tabanına göre düzenleyin vs
aklımda o konu var
çalışsam mı çalışmasam mı

Ben zafer çarşısından almıştım bu kitabı. 8 liraya aldım sanırım.Netten almanıza gerek yok yani.Zafer çrşısından alabilirsiniz Ankaradaysanız.

ah şekerim ankara da değilim ki
balıkesirin ilçesindeyim
ama kardeşim var ankara da ona dersem alır
hangi dükkan canım
bir adı varmı acaq

Bence çalış ne gelecegi belli olmuyor

bende anayasa da seninle aynı konudayım okyanus
yasama bitti benim de

Ben şimdi yürütmeye başlıyorum hazırladım kitapları Yürütmeyi bitirip soru çözücem yasamayida okuycam bı tekrar olsun bakalım bugün full anayasa calisicam gece bir test mAt çözücem üre tutup birkaç testte türkceden yazım yanlısı türkce kitabımda bir dil bilgisi kalicak ozaman bitmesine

kızlar bir soru sormak istiyorum
türkçe
aşağıdakilerden hangisinde izlenim den söz edilmektedir diye bir soru karrşıma çıktı ama yapamadım
mantığını anlamadım
sıkka baktım ama şıkktan da çıkaramadım
nedir bu izlenim

evet canım
bende anayasa çalışacağım bu gun
artık baştan konu yu tekrar ederim ben belki
hizli gitmek istemiyorum anayasada okyanus cuğum
çunku çok kk karışıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…