ya bu sefer kaç aldığıma bakmadan tercih yapcam,geçen yıllarda bi arkadaşım 78 ile sgk'ya girdi...4. atamalarda galiba...80 ve üzeri alayımda...adliyeye başvurcam ocakta...mülakat yapıyor orası,kpssden 70 üzeri alanlar başvurabiliyor,mülakat,bilgisayar testi fln oluyor bişeyler...deneyecem şansımı....
valla bende 2010 ouanıma bakmadan bakanlıklara falan basvurdumda alan olmadı2010 67.50 ıdııııı basvurcaz hepsıne bakalım haberdar ederız bırbırımız buralarda artıkkkk karakuvvetlerı alım yapacak yakında baktın mı 2012 puanıyla alacakmıs lısansları
evet çok zormuş hangi bölümsün. bn bu yıl girmedim eşim girdi. inşallah diğer kişilere göre yüksektir netin. ben 2008 senesinde girdim.o zaman da çok zordu özellikle eğitim bilimleri. gk gy 101 filandı netim eğitim bilimleri öncekilere göre çok zordu denemeleime göre çok az yapmıştım 94 dü ama o yıl standart sapma olmuş 91 puan gelmişti.
mesela 2010 kolaydı eşim 90 net yaptı 80 puan geldi yani diyeceğim zor olunca puan daha fazla geliyor. Allah hepinizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor eşim artık32 yaşında kaç oldu girdiği kimya müh. artık bi daha da girmez adamcağızın saçları döküldü. Allahım hiç birinizin emeklerini boşa götürmesin.
ya bn 2010 da hiç çalışmadan girmiştim 70 aldım ama sınavın kolay olduğu belliydi,bu yıl çalıştım,her branştan 5 kaynak bitirdim,dershane testleri konu anlatımlılar da cabası ama yok yine yok,şimdi yine 70lerde bişey alırsam MAL ilan etcem kendimi...ya kara kuvvetleri beni almaz,cemaat okulundan mezun oldum diye...off hep bundan kaybediyorum( cemaat yerleri bni almıo tipimden ötürü açık saçığım diye ama başka yerde almıo eğitim hayatım cemaat okullarında geçti diye....
valllaa canım ıyı almıs ıyı almıssın masallah ben ılk kez bu sene hazırlandım hızlandırılmıs kursla o da neyse yapabılecegıme ınanıyorum ama bu sene benı telef ettı hıc beklenmedıkdı hem ygs ye hem ales e yaklastırmıslar sınavı turkce ve matematık acısından neyse hakettıgımızı verırler ınsallah rabbım yuzumuze baksın bende 29 yasındayım ıktısat mezunuyum mezun olalı 7 sene oldu bu sene alana da gırecegım ama olesıne gıbı malum kı alan atamalrında yenıden sınav yenıden mulakat hatta torpıl off kı ne offff
ben bilg. öğretmeniyim ilk yılımda hem ünv. dereceye girdim hem kpss hazırlandım avantajım sayısalcı olmamdı. çok şükür ilk atamalarda ilk tercihime atandım. ama aynı nasip eşimde yok ne yazık. sağlık meslek lisesi mezunu. öss de ilk 1000 e girmiş ama meslek liselerinin puan kırılması nedeniyle kimya müh. gidebilmiş. neyse mezun olmuş atama hiç yok özel desen berbat. neyse sağlıkçı olayım diyor onu da alınmıyor ünv. okuduğu için.. özelde çalışıyor. canım benim bundan sonra Rabbim hayırlı bi şekilde kısmetini açsa..
bir sekilde birine yanasacaksın :) napalım o zaman merkezı atamayı deneyeceksın uzman olmak guzel ama duz ayak memurda super olur ıssız olmaktan ıyıdır. bende calısmadan gırmıstım 67.5 bu sene calıstıgım kadar calıssaydım o sene 90 alırdımm( 43:
canim benim elimde ihtiyac ve yargi var.maşallah sana canım bende burda arkadaşım tavsiye etmişti deneme çöz diye
onun tavsiyesine uydum iyi geldi
sıklımıştım konu tekrarı ve bankaları çözmekten
peğem lisans denemesi çözdüm yine
maşallah dünya kadar yanlış yaptım
75 net çıktı
poff
sedulu sen hangi kaynaktan denemeleri çözüyorsun
daha önce çıkmış önlisans sorularını mı çözüyorsun
bende alacağım çıkmış soruları yakında
bakalım belki bu akşam bulabilirsem
canim benim elimde ihtiyac ve yargi var.
bugun yargi cozdum.
cikmis sorulari almadim daha onlari eylulde cozmeyi planliyorum
bu aksam bende bi kac deneme almak istiyorum
bakalim akcaya gidicez belki ordan bakarim
canim benim elimde ihtiyac ve yargi var.
bugun yargi cozdum.
cikmis sorulari almadim daha onlari eylulde cozmeyi planliyorum
bu aksam bende bi kac deneme almak istiyorum
bakalim akcaya gidicez belki ordan bakarim
akçay da iğne atsan yere düşmüyor
ama yinede keyifli
git canım
tamam canım o zaman ben daha hiç önlisans denemesi çözmedimBen simdi altinoluktayim cnm burda kitapcida buldum deneme
akcaya ztn gezmeye gidicez gozume ilisirse alirim ordan
bi de roman turu kitap almak istiyorum zaten o yuzden akcay iyi
tamam canım o zaman ben daha hiç önlisans denemesi çözmedim
elimde kaynak yok
bende o yüzden çıkmış soruları alacağım
çünkü sınava kadar ancak bitiririm diye düşünüyorum
sen dersaneye yazılmıştın
tatildesin
dershaneye gitmeyecek misin
Ben dersaneye gitmiyorum cnm evde hazirlaniyorum.
kızlarbende ılk defa grcgmm ve son gun haberımoldu esım ızın vermyrdu son gun tmm gır dıde ve nerden baslayacagımbılmyrmmm dun yedııklım soru bankası konu anlatımlı aldımm turkcu anlatım bozuklukları cozdum 20 sru 5 yanlıs 1 bos 14 dogru cıktı nerden baslayıp ne yapacagımbılmıyorum lıse mezunuyummm ılk defa grcegımmmm 2007 meunuyummm kaynım matematık konusunda ıyı calıstıracakk ama akıl verın bana neyı nasıl calısayım tam bılgımyok ıstyrdum esım ızın vermyru ama u sene son gun gıt kayıt yaptır dedııı eee ben ne yapacagım sımdıkkkk
sanki bir ara tari h dersi için derhaneye yazıldın diye hatırlıyorum
yanlış hatırladım demek ki
evde de hazırlanmak mümkün
benimde dershane gibi bir lüksüm yok
çoçuklar sayesinde
ama denemelere girmek isterdim dershanelerde
yani o his nasıl bir şey öğrenmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?