2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Cnm sağol Evet hırslandım kpss yi kazanamasam bile bu matematği öğrencem kafama koydum ama şu aralar eylüldeki kpss ye az kaldığı için matemtğe çok ağırlk veremyorum genel kültür konularına ağırlık verdim ama sınavdan sonra matemtğe son gaz devam etcem Allahın iznyle başka topiklere yorum yazmaktan senin verdiğin cvbı özümseyemedim. Şimdi kitabımı açıp bakıyorum özümseyip diğer soruları ona göre yapablcekmym bi bakıcam sağol tatlım

canım aziz ile mecit dönem olarak bir alındığı için boyle yazılmıştır çoğu mecittir çok azıda azizdir detayına bakmadım ama ıkısı bırden tanzımat donemı olarak alınır osym de bu sekılde kabul eder pek soruda sormuyor bu bolumden bırlıkte değerlendırebılırsın bence

Kızlar nabersnz????
Şu mat sorusunu bana kim anlatcak

Eki Görüntüle 475384

Bu arada rasyonellerde çarpma işlemini hiç anlamadım bu soruyu yapamama sorunum ordan kaynaklanıyor

canım yapmış arkadaş yapmıyorum o nedenle

Deneme moralimi bozdu ya birsuru yanlış çıktı nolacak benim bu halim

Slm herkese. Bende dün eşimle dışarı çıkmıştım kpss kitaplarında indirim varmış 4 kitap daha aldım bunlar bitsin yine gidip kitap alıcam.

canım son 1 ay tavan yaparsın kıendı tavanını tabıkısıde calısmalar bıtsın sadece denemelere gecer nıyı olur

Konular bugün bitti ama unuttuklarım var :18:Yarın tekrarlara başlıcam artık sınır oluyorum böyle çok yanlışım cikinca

kızlarrr denemelerınızde hız kazanmaya bakın benım 10-15 dk normalda artan zaman kpss de yetmedı en az bı 15 dk daha lazımdı yanı en az 15 dk mumkunse 30 dk :) zaman arttırmaya bakın kı denemelerde artan zamanı kpss de kullanırsın yetmedı vaktım hala ıcımmm yanıyorrr ((((

Ben 20 dk kala bırakıyorum sure bitmiş gibiKPSS nolacak bakalım çok stres olmaya basladim

benim normalde dersanede en az 30 dakikam kalıyodu ama gerçek sınavda dediğin gibi bi 15 dakka daha olsaydı iyiydi..hep o türkçe yüzünden :2:

cnm yaptım doğru demi

sağol cnmmm

3/7 . 14/9=?

42/63 buldum ama cvp 2/3 42/63 ün en sade hali 2/3 olduğu için mi???

canım onları çarpmadan önce, pay ve paydaları sadeleştr...sonra çarp.. senin yaptığın gibi zorlanırsın ve zaman kaybı...

3 ve 9 u; 3 e böldüm...çnkü bu ikisinide en sade hale getirir..3 o zaman 1 olur..9 da 3 olur.
4 ve 14ü;7 ye böldüm..ordan da 1 ve 2 çıktı..

ardından çarpma işlemine geçtik...

Son düzenleme:

cnm yani bazen böyle de yapablrz öylemi çapraz şeklde payları paydaları sadeleştreblrz... sağol çooooooooooooooooookkkk

Günaydınn herkese .Dün tarihten 6. üniteyi bitirdim ve 100 soru çözdüm. ilk defa 100 soru çözebildim bi günde Sağolsun kızım uslu durdu biraz. Akşama doğru da iş güç falan işte Herkese iyi çalışmalarr

Çok sağol canım kafama çok takılmıştı

Gunaydin canım Bende yarım saat sonra türkceye başlıcam bakalım bugün yine bir deneme yapicam anayasa çözücem kısmetse tarihten ve coğrafyadan birkaç konu tekrar edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…