2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

merhaba bayanlar konu dışında ama k. bakmayın acil bilgiye ihtiyacım var benim aranızda öğretmen olan yada ne bilim bilgisi olan vardır elbet :26: SORUM ŞU KIZ KARDEŞİM 10.SINIFA GEÇTİ BÖLÜM SEÇMESİ LAZIM SINIFINDA 1. VE SAYISALI SÖZELDEN ÇOK İYİ. BÜTÜN HOCALARI SAYISALA GİT DEMİŞ ? ODA KARARSIZ EŞİT AĞIRLIKMI SAYISAL SECSEM DIYE YENI SISTEM FARKLI SANIRIM BILMIYORUM BEN YARDIMCI OLAMADIM KIZA :26: SAYISALDA ÇOK YIPRANIRMI DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİDE DERS AĞIRLIGINDAN FALAN ?
AVUKAT OLMAK ISTIYO BİDE SAYISALDAN MEZUN OLUP TERCİH EDEBİLİRMİ ? :26::26:

Cnm kardeşin kendi bilir ama şu an en iyi sayısalcı olmak var. tıp ya da hemşirelk kazanrsa süper olur hiç kpss ile uğraşmaz... Hukuk okuyup avukat olup iş bulamazsa ya da tutunamazsa cnm.. benim nişanlım hukuk mezunu. uuzn zamanlar tutunamadı.. hakimlk savcılık sınavları desen zor ama ben şimdi ki aklım olsa ve sayısalım iyi olsa hiç düşünmez tıp,fizyoterapstlk,diyetsyenlk,hemşirelk gibi bölümleri düşünürdüm.. kpss derdi yok... en fazla 70 le atanıyolar.. hayrlısı olsun. inş. doğru bi tercih yapar

canım kendide karar veremıyo kaç gundur bunalıa gırıcek yavrum her kafadan bı ses cıkyıo
arastırıyorum bende bakalım bende bılemıyoerum ıns hayırlısı olur onun ıcın

matematık deil geometrı yapmıyorum dedım. tarıhe nasıl calısıyorsunuz benım ıcın tarıh onemlı

Cnm ben tarihten ders videoları dinliyorum. önce konuyu okuyorum üniteyi okuduktan sonra ders videosu dinliyorum sonra soru çözüyorum.. Bak cnm ben bu hocanın tarih anlatışını çok beğeniyorum..
SS, YGS, LYS, SBS, KPSS Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Trke, Edebiyat, Tarih, Corafya, Felsefe video dersler EkolHoca.com TARH Birinci Dnya Sava 1

şu an da bu konudayım bunu dinliyorum şu an

Tarihi bastan 20. Yy a kadar tekrar ettim 3 saatir okuyorum beynim durduŞimdi biraz mola verdim deneme çözücem 2 satte ona gider aksamda tarihten tekrar ettigim konu testlerini bitiricem Mat denemesi ve türkcede çözmem gerek daha birsuru konum var tekrar edilmeyi bekleyen

Bende 80 türkçe çözdüm ve mat. oran-orantıdan 25 soru çözdüm mat.ı 50 ye tamamlıcam sonra vat. tan aldığım notları tekrar edip 150-200 arası soru çözmeyi düşünüyorum sonra coğ. soru ve vaktim ve beynim durmamış olursa tarihtende soru çözmeyi düşünüyorum bugün deneme yapmayacağım ve bütün derslerden soru çözmek istiyorum :)

merhaba kızlar
nasıl gidiyor çalışmalarınız
ben bugün bir deneme çözdüm peğem lisans denemesi ..
81 puan aldım ancak
matematikten sadece 9 net çıkardım denememden
bazı sorular var yanlış yaptım
yazacağım birazdan

kendime göre bir deneme alamadım hala
önlisans olan yani
yargı var nette 23 lira .önlisans denemesi .onu almayı düşünyorum ,tavsiye eder misiniz? kulllanan var mı acaba

peğem in son çıkan kpss sorularım geldi benim
onlardan da bakıyorum
ama konu konu ayırmış soruları
kendimi deneme yapamadım o kitaptan o yüzden

a,bve c birbirinden farklı doğal sayılar ve
3a+7b+4c=75 ise
a nın alabileceği en büyük değer kaçır ??
ben 20 buluyorum ama
cevap =21

--------
abc üç basamaklı ab iki basamaklı doğal sayılardır
abc-ab=764 ize a+b+c toplamı kaçtır

bir şey soracağım kızlar
(1) 100a+10b+c-10a+c =764
müü
yoksa
(2) 100a+10b+c-10a-c=764 şeklindemi yazacağım bilemedim
bu yüzden bıraktım bu soruyu

Son düzenleme:
yine denemeden bir soru baktım baktım ama olamadı yapamadım

mağaranın girişinde nöbet tutan çıngıraklı yılanlar (1) Ateş böcekleri ve dev örümcekler (2) Mağaraların sembolü haline gelmiş yarasalar (3) Kör karidesler (4) Bunlar mağarada gözümüze çarpan hayvanlardan bazılarıydı (5)

yukarıdaki parcada numaralanmış yerlerden hangisine diğerlerineden farklı bir noktalama işareti getirilmelidir
1
2
3
4
5

İlk soruda b ye 0 c ye 3 veriyorsun a 21 çıkıyor

İkinci sorduğun soruda ikinci yazdığın sekilde - ikisinide eksi yapar

Cikmis sorulari ben yediiklim aldım hepsi deneme seklinde her yilinkini denem yapmışlar soru soru çıkan istemiyordum sadece yediiklimden deneme şeklindeydi onu aldım bende

Son düzenleme:

Busoruyada 5 diyorum ilk 4 e 3 nokta geliyor 5e nokta geliyor

yargının denemesi zordur. bence daha normal seviyede denemeler alabilirsin boşuna kasıp moralini bozmaya gerek yok çok iyiyim diyorsan o ayrı tabi
soruna gelince 1. soru için
3a+7b+4c=75 ise a nın en büyüğünü istiyorsa b ye 0 verip saf dışı bırakırım. 3a+4c=75 olur. 75 den 4 ün katı öyle bi sayıyı çıkarmayalım ki kalan sayı 3 e tam bölünsün. c ye 3 verirsem. 3a=63 olur. 63 ü 3 e bölersen 21 i bulursun.

2. soru da şöyle:
abc-ab=764 ize a+b+c toplamı kaçtır

100a+10b+c-10a-b=764 düzenlersek 90a+9b+c=764 9 parantesizine alırsak 9(10a+b) + c=764. 764 ü 9 a bölersek bölüm 80 kalan 4 dür. buradan c nin 4 olduğunu anlarız. parantez içinin de 80 olması lazım. a ya 8 b ye 0 verirsek, eşitlik sağlanır. a+b+c 8+0+4 den 12 olur.

3. soru için 5 diyorum ama tam emin değilim.

Bende yargı ihtiyac yediiklim uzman kariyer x yayıncılık denemeleri var bana en zor yediiklim geldi tarihi çok kasmış x yayıncılığında türkcesi zor yargı arada zor soru çıkıyor ama güzel sorulari tavsiye ederim

bugün denemede çıktı sizede yazayım değişik bir soru

Aşağıdakilerden hangisi ıslam oncesi turk devletlerinde hükümdar cocuklarının boylarayonetici olarak gönderilirken kullandıkları unvandir?
Atabey
Naib
Şahne
Melik
Şad

abc-ab =764 olan sorunun cevabı 20 diye yazıyor cevap anahtarında

ilk soruyu anladım
teşekkur ederim

okyanus 5 doğru e olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…