Şad mis canım bende melik yapmıştımMelik mi cevabı ?
merhaba kızlar
nasıl gidiyor çalışmalarınız
ben bugün bir deneme çözdüm peğem lisans denemesi ..
81 puan aldım ancak
matematikten sadece 9 net çıkardım denememden
bazı sorular var yanlış yaptım
yazacağım birazdan
kendime göre bir deneme alamadım hala
önlisans olan yani
yargı var nette 23 lira .önlisans denemesi .onu almayı düşünyorum ,tavsiye eder misiniz? kulllanan var mı acaba
peğem in son çıkan kpss sorularım geldi benim
onlardan da bakıyorum
ama konu konu ayırmış soruları
kendimi deneme yapamadım o kitaptan o yüzden
a,bve c birbirinden farklı doğal sayılar ve
3a+7b+4c=75 ise
a nın alabileceği en büyük değer kaçır ??
ben 20 buluyorum ama
cevap =21
--------
abc üç basamaklı ab iki basamaklı doğal sayılardır
abc-ab=764 ize a+b+c toplamı kaçtır
bir şey soracağım kızlar
(1) 100a+10b+c-10a+c =764
müü
yoksa
(2) 100a+10b+c-10a-c=764 şeklindemi yazacağım bilemedim
bu yüzden bıraktım bu soruyu
Şad mis canım bende melik yapmıştım
bugün denemede çıktı sizede yazayım değişik bir soru
Aşağıdakilerden hangisi ıslam oncesi turk devletlerinde hükümdar cocuklarının boylarayonetici olarak gönderilirken kullandıkları unvandir?
Atabey
Naib
Şahne
Melik
Şad
abc-ab =764 olan sorunun cevabı 20 diye yazıyor cevap anahtarında
ilk soruyu anladım
teşekkur ederim
okyanus 5 doğru e olacak
ayy beynim şişti bugün 80 türkçe çözdüm matı 50 ye tamamladım 184 coğ. çözdüm 100 taerih çözdüm artık akşam devam ederim vat. çalışıcam
a sayısı 8 b sayısı 4 c sayısı 8 olacak canım budegerleri yerine koy 20 çıkar 9 ile sadelestirme yapılmaz orada toplam durumunda c var çünkü
yine denemeden bir soru baktım baktım ama olamadı yapamadım
mağaranın girişinde nöbet tutan çıngıraklı yılanlar (1) Ateş böcekleri ve dev örümcekler (2) Mağaraların sembolü haline gelmiş yarasalar (3) Kör karidesler (4) Bunlar mağarada gözümüze çarpan hayvanlardan bazılarıydı (5)
yukarıdaki parcada numaralanmış yerlerden hangisine diğerlerineden farklı bir noktalama işareti getirilmelidir
1
2
3
4
5
bugün denemede çıktı sizede yazayım değişik bir soru
Aşağıdakilerden hangisi ıslam oncesi turk devletlerinde hükümdar cocuklarının boylarayonetici olarak gönderilirken kullandıkları unvandir?
Atabey
Naib
Şahne
Melik
Şad
Kolay gelsin bende ne güzel çok soru çözmeye başlamıştım.MAtematiği bitireyim dedim.Permütasyon kombinasyon olasılık çalışıyorum iki gündür sıkılıp bırakıyorum.Bi test çözeyim dedim bütün sorularım kaldı.Ayırt edemiyorum hangi soruyu nasıl yapacağımı bugün başka bi kaynaktan daha çalışıcam inşallahGunaydin hanımlar bugün temizlik gunum kocisle temizlik yapicaz çarşıya çıkicaz işlerimiz var bugün aksam ancak çalışabilirim bakalım belki erken biter isler ama hic sanmiyorumHepinize iyi çalışmalar
hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?