2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

yargının önlisans denemesi var bende zorlayıcı biraz ama çözülmesi gerekir bence
uzman kariyer önlisanda var oda güzel kaliteli sorular var
ihtiyacın ders ders denemesi var soruları güzel
yediiklimin soru bankası var denemesi yok ama açıkçası ben sorularını beğenmedim
birde geçenlerde yeni fem akademinin 7 li denemesi vardı onu aldım nt'de kpss kitaplarında %40 indirim vardı haftasonu oradan 4 kitap aldım femide o zaman aldım henüz çözmedim ama yakında çözerim :)

şıhne diye hatırlıyorum

Son düzenleme:
abc-ab =764 olan sorunun cevabı 20 diye yazıyor cevap anahtarında

ilk soruyu anladım
teşekkur ederim

okyanus 5 doğru e olacak

a sayısı 8 b sayısı 4 c sayısı 8 olacak canım budegerleri yerine koy 20 çıkar 9 ile sadelestirme yapılmaz orada toplam durumunda c var çünkü

ayy beynim şişti bugün 80 türkçe çözdüm matı 50 ye tamamladım 184 coğ. çözdüm 100 taerih çözdüm artık akşam devam ederim vat. çalışıcam

bir yayında meliklerin atabeylerle gittiklerini
ama şıhne nin yaptığı görevleri yaptığını dinlemiştim .

ayy beynim şişti bugün 80 türkçe çözdüm matı 50 ye tamamladım 184 coğ. çözdüm 100 taerih çözdüm artık akşam devam ederim vat. çalışıcam

Ben 3 saat tarih tekrarı yaptım 20. Yy a geldim sonra deneme coZdum 5 saat gecti yemek yaptım yemekten sonra tarihten tekrar ettigim konu testleri ile mat denemesi çözücem bakalım

a sayısı 8 b sayısı 4 c sayısı 8 olacak canım budegerleri yerine koy 20 çıkar 9 ile sadelestirme yapılmaz orada toplam durumunda c var çünkü

ben işlem hatası yapmışım kimse de farketmemiş deneyerek bulunmaz ama bu tarz sorular. yöntemi anlattığım gibidir. yerine koyarak denerseniz çok zaman kaybedersiniz. siz bilirsiniz tabiki

şad lı soruya gelince nedenini de yazalım da doğru öğrensin herkes. melik de denir ama islamiyet sonrasında melik kullanılır. soruda islam öncesi dediği için cevap şad.

320 tarih sorusu coZdum saat 8 buçukta bir başladım yeni bitti ama bende bittim Bugün 20. Yy a kadar tarih tekrarı yaptım sabah sonra 120 soruluk hergünku klasik denememi coZdum toplam 440 soru olmuş mat denemesi çözecektim 30soruluk bakalım uykum gelmez keyfim olursa çözerim bugün kapasitem doldu

canşar yoruldum bıttım mahfoldum mutfakta cok vakıt harcayınca telef oluyor ınsan :)

kızlar cevaplamıs 5 olacak cumenın tam olarak bıttıgı anlamı 5 de var nokta alır dıgerlerı 3nokta

kızlar atabey naıp sıhne melık 4 u de ıslamıyet sonrası terımlerı ancak sad ıslamıyet oncesı. sınıfta akla zıyan bı ucak hostesı hoca konuyu anlatırken "şad kelımesının farklı anlamları var ıslamıyet oncesınde" dedı felaket denebılecek bır laf geldı hostesden "ruhun şad olsun dımı hocam" dedı hahahahaha kopmustuk sınıftaaaa :) (hemde cıddıydı )
vali anlamındada kullanılıyor

Gunaydin hanımlar bugün temizlik gunum kocisle temizlik yapicaz çarşıya çıkicaz işlerimiz var bugün aksam ancak çalışabilirim bakalım belki erken biter isler ama hic sanmiyorumHepinize iyi çalışmalar

Gunaydin hanımlar bugün temizlik gunum kocisle temizlik yapicaz çarşıya çıkicaz işlerimiz var bugün aksam ancak çalışabilirim bakalım belki erken biter isler ama hic sanmiyorumHepinize iyi çalışmalar
Kolay gelsin bende ne güzel çok soru çözmeye başlamıştım.MAtematiği bitireyim dedim.Permütasyon kombinasyon olasılık çalışıyorum iki gündür sıkılıp bırakıyorum.Bi test çözeyim dedim bütün sorularım kaldı.Ayırt edemiyorum hangi soruyu nasıl yapacağımı bugün başka bi kaynaktan daha çalışıcam inşallah herkese allah zihin açıklığı versin

Temizlik bitti cok sukur heryer mis gibi oldu kocisle yapınca çabuk oluyor Fırsat bu fırsat Hemen tarih ve anayasadan konu tekrarı yapıp sorularını çözücem sizler ne durumdasınız nasil gidiyor çalısmalar?

Ben sonunda permütasyon kombinasyon olasılığı bitirdim ama tam oturmadı sorulacak çok matematik sorum var.50 soru çözdüm.Konu anlatımının içindeki örnekleride çözdüm öyle.Böylelikle matematik bitmiş oldu

Merhaba kızlar. Bende biraz temizlik yaptım ama tek elle olduğu kadar artık :) gerçi çok derin temizliğe girişemedim... 200 tarih çözdüm ve bir mat denemesi yaptım. coğ. tekrarı yapıcam ve soru çözücem

Kimse İlker yok herkes ders basindamiTarihi inkılaplara kadar tekrar ettim yarında ilk inkilaplar dış politikayı tekrar edip soru çözücem şimdi tekrar ettigim yerlerin testlerini bitirmeye calisiyorum bir mat denemesi cozdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…