2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hoşgeldn quietttttt

Hosgeldin guiet nerelerdesin Gelmişken beni listeye eklermisin anayasa konularım bittiGeometri var biraz çok şükür artiktekrarlara geçtim hergün bir deneme yapıyorum 10 gun sonra 2denemeye yükselticem ins.

hoşbuldum kızlar bi bakim dedim napıyosunuz ne ediyosunuz

ekliyorum canım varmı başka konu bitiren geçmişi okumadım almış başınızı gitmişsiniz maşallah

Gittim geldim yine kimseler yok Tarih tekrarı yapıp 290 soru coZdum ve 30 mat denemesi coZdum bütünlük yeter bukadar Temizlik yaptık çarşıya çıktık deneme çözemedim yarın çözücem artık

Dün taze fasulye pişirdim orta boy tenceresinde aklıma geldin aldinmi acaba dedim kendi kendime malum olmuş ha al canım güle güle iyi günlerinde kullan ins.

kalpler karşılıklıymış demekki bende herkese tencereleri gösterirken seni anıyom valla canım
400 tlye anlaştım 3 taksit 5 li setini.porselenide 910 yerine 720 ye alıyorum

quiet canım benim tüm konular bitti
bol bol deneme çözüyorum. konularım biteli 1 haftayı geçti

cnm çalşmaya başlamadan önce kaç net çıkartıyordun şu an da ne kadar??? 1 ylıdr çalşyorsun sanırım. 1 yıl da kaç net yükseldn

hemen hemen 1 oldu sayılır.
canım benim genel yetenekten bi sorunum yoktu. genel kültüre yoğunlaştım ben
önceden tarihten yarısı doğru yarısı yanlış çıkardı şimdi nerdeyse hepsi doğru çıkıyor.

Gunaydin hanımlarHaftaici uykum olur haftasonunda erkenden kalkiyorumŞimdi esim uyanana kadar tarih tekrarını bitiricem ilkeler inkilaplar ve dış politika kaldı Bugün bitsin tarih tekrarı hadi herkes kolay gelsin iyi çalışmamalar

slm kızlar pek uğrayamıyorum sorulara yoğunlaştım . . . konularım bitti sorularla pekiştiriyorum . . . herkese kolaylıklar diliyorum . . .

okim cnm sana nacizane bi öneride bulunabilir miyim ?

yanlışlarına dön. günlük şu kadar soru çözüyorum diyorsun ya mesela atıyorum 300 -
300 soruda çıkan yanlışına dönüp eksik kaldığın konuyu tekrar etmez ya da neden yanlış yaptığını anlamaya çalışmazsan günde 500 soru çözmekte fayda vermez mesela günde 150 soru çöz ama yanlışlarına dön neden yanlış yaptığını kavra hatta yanlış yaptığın sorunun yanına not al . . .
yani anlatmak istediğim çözülen sorunun niceliğinden çok yanlışlarla seni çalışmaya sevk etmesi hatırlamaya sevk etmesi çok daha kıymetli . . .
yanlışlarını azaltacak şey budur.

Tarihin son konularında tekrar ettim 260 tarih testi coZdum 30 sorulukta mat denemesi czdum şimdi biraz ütü yapicam sonra türkce calisicam

Hoşbulduk Merhaba , Bende Tarihten muhaberebeler dönemini - orta asya türk tarihini - türk islam devletlerini tekrar ettim . 20 yy osmanlı devleti 1 dünya savaşı ile ilgili kaynak taraması yaptım. Bugün bu kadar tarih yeter biraz dinleneyim . Coğrafya çalışıcam . Yine tekrar ve kaynak taramaları yapacağım. :)

Son düzenleme:
Gunaydin hanimlarBugün hepimiz için verimli bir gun olur ins.Bugün anayasa ve coğrafya tekrarı yapicam deneme çözücem bakalım herkese kolay gelsin

Günaydın günlerdir uykuya hasret kalmışım :) 10:30 da kalktım bugün ...

Bende bugün yüzde faiz problemleriyle ilgili test çözeceğim .ilkeleri çalışacağım . muharebeler ve inkılapları tekrar edeceğim. yargı çalışacağım ve anayasa hukuku - yürütme konularını tekrar edeceğim :)

slm kızlar deneme yaptım üfffff ne sıkıcı gy 35 gk 53 çıktı yaa sinir olucam türkçede çok basit yanlışlar yapıyorum ama benim sözel derslerde yanlış yapma lüksüm yokk ((((((

BEn'de anayasa tarihi ve yasamaya çalıştım şimdi sorularını tamamlamaya calsiyorum bakalımAksam keyfim olursa deneme çözerim yoksa türkce mat tarih karışık soru çözücem

slm kızlar deneme yaptım üfffff ne sıkıcı gy 35 gk 53 çıktı yaa sinir olucam türkçede çok basit yanlışlar yapıyorum ama benim sözel derslerde yanlış yapma lüksüm yokk ((((((

Benimde türkcede istediğim gibi çıkmıyor hic saçma sapan yanlışlar çıkıyor ins. Sınavda yapmayız bu yanlislariBen türkceyi tekrara başladım dün ses bilgisine kadar tekrar ettim cikmis sorulari cozuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…