Neden konuşmuyorsunuz ki cnm kavga falan mı ettiniz ?
Kizlar nerdesiniz gelin sohbet edelim birazBen 200 coğrafya sorusu 120 soruluk bir deneme ve 30 soruluk mat denemesi coZdum ara verdim biraz sonra türkce çözücem birde 30 soruluk tarih denemesi çözücem
sohbet mi
yettim gari
Hosgeldin topik SahibiGuiet 2 tane mat sorusu var sorayimmi sana çözcenmi mat
hoşbuldum şekerim
sor sor çöziyim bayadır çözmüyorum
36 kişilik bir topluluktan İngilizce kursuna gidenlerin sayısı , Almanca kursuna gidenlerin sayısının 3kati , her iki kursa da gitmeyenlerin sayısının 2katidir. Buna göre her iki kursada giden en çok kaç kisi vardır?
9 mu canım bu ?
diğerinide 126 buldum
Evet canım doğru:119: çözümü yaparmısin
teşekkür ederim
ikinci sorunun cevabı ne kadar kolaymış aslında .görmek lazım önce .
ilk sorunun cevabına gelince ben denklemi
(1/24+1/15)x=1/2
olarak kurmuştum .
yani gün bulunmak istendiğinde hep yapılan işlerin yanına koyulur ya x .hep öyle düşündüm
peki sen neden işim tamamlan kısmına koydun,bunun bir açıklaması varmı acaba,mantığını anlarsam başka sorularda da çözebilmem için .yani sen 1/2x demişsin ya .
bir de x/2 gibi bir ihtimal varmı.yani 1 in yanına yada 2 nin yanına da konulabilir mi x
bunun da bir açıkalaması vardır sende belki,
yada 0,5x desekte olur demi karıştırmamak için .
36 kişilik bir topluluktan İngilizce kursuna gidenlerin sayısı , Almanca kursuna gidenlerin sayısının 3kati , her iki kursa da gitmeyenlerin sayısının 2katidir. Buna göre her iki kursada giden en çok kaç kisi vardır?
cevabı 8 mi canım
13 soruluk bir sınavda ogrencilerden 10 soruyu cevaplamaları istenmiştir.Ogrencilerin ilk 6 sorudan sadece 5 tanesini cevaplamak koşuluyla bu sınavı kaç farklı sekilde cevaplandırır?
canım senın yaptıgın ıslemde aslında benımkıyle aynı yanı çarpanın yerını değiştirmişsin
(1/24+1/15)x=1/2 ile 1/24+1/15=1/2x aynı işlemdir çarpanın yeri değişik
ben x i 1/2 nin yanına koyuyorum hocamız boyle ogretmıstı ama aynı ıslem normalde iş bitimi derse 1/x derim ama işin yarısı ise 1/2x çereği deseydi 1/4x yazabilirdik yani ben x i çoğaltmadan işlem yapıyorum 1/24+1/15 işlemine x i karıstırmadan yapıyorum hepsi bu işin yarısı yapılacaksa x/2 yapaamayız lakın 1/2x yapabılırz. umarım anlatabılmısımdır.
126 mı?
kızlar cevap 8 ve bu bır kume sorusudur.
Eki Görüntüle 484134
nasıl bir denklemdir öle
okyonuscum ihtiyaç tuhaf ya sinir ediyo insanı
kızlar cevap 8 ve bu bır kume sorusudur.
Eki Görüntüle 484134
ben ihtiyaç dershanesıne gıdıyordum :) ordan alıskınım :))
y ye o dan baska hıcbır deger olmuyor buda demek oluyorkı aslında almanca kursuna gıdenlerın hepsi aynı zamanda ing kursunada gıdıyorlar yanı ıng kumesı alm kumesını kapsıyor.
Bende küme yaptım ama çıkmadı canım denklemi anlamadım ben 2x ikisindede ortak ya digerine neden 2bilinmeyen yazdın kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?