2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Tencere ve Tavalar - Seramik - Tencere Setleri KRC Online Maazas | Karaca & KRC

Bak guiet bunuda bir ay önce aldı annem saolsunAltin rengi olan seramik tencere takımını ben artık almam tencere falan

Bende seramik tencere seti almayı düşünüyorum bu ara karacanın normal çelik tencere seti var kullanıyorum onu birde teflon tencere seti vardı ama artık kullanmıyorum attım hepsini teflon zararlı diye şimdi seramik setlere bakıyorum şu sınav bir geçsin iyice inceleyip alıcam

Coğrafyadan Türkiye ekonomisini tekrar ettim bir 120 soruluk deneme coZdum genel yetenek 44 net genel kültür 36 net çıktı şimdi coğrafyadan tekrar ettigim konunun testlerini çözüp mat denemesi yapicam aksamda anayasa türkce calisicam ins.

Keyfim yok Eşimin tugaya tebligat gelmiş Ağustos Eylül atamasında esimin tayini cikabilirmis hazir olun demisler sinav üstü bir bu eksikti

canım tam tersine daha çok asılman gerekicek sınava gerçi sen elinden gelenin fazlasını yapıyosun.atanma durumunda sende kasımda tercih yapıcaksın zaten denk gelicek

canım tam tersine daha çok asılman gerekicek sınava gerçi sen elinden gelenin fazlasını yapıyosun.atanma durumunda sende kasımda tercih yapıcaksın zaten denk gelicek

Tayin çıkarsa Ağustos sonu gidicek canım karakol gelir büyük ihtimal ben gidemem ilçeden evi merkeze annemlere yakın taşıyacaz ben belki hemen atanamam bir is bulur çalışırım artık atanirsamda atandığım yere giderim çok karışık hayirlisi olsun kafa yormak istemiyorum hic beynim yeteri kadar meşgul bu derslerle bakalım 17 Ağustos'ta belli olacak

canım hayırlısı olmasın düşün.bak şurda 4-5 aya kadar tayin olucak diye düşünüyodunuz.şimdide tayin durumu çıktı bakarsın gitmez.sen moralini bozma

Keyfim yok Eşimin tugaya tebligat gelmiş Ağustos Eylül atamasında esimin tayini cikabilirmis hazir olun demisler sinav üstü bir bu eksikti

Belki çıkmaz tayini cnm hemen kötüye yorma senin şuan sınava konsantre olman lazım önce sınav tayin çıkarsada elbet bir yol bulununur önce sen bir iyi puan alda...

kzılar ben bugun hiç çalşmadım ders artık çok çalışmıcam deneme çzödüm hepsini birbirine karıştırdım. az ve öz çalşıcam saatlerce derste oturmıcam akşama kadar bugun hiç bakmıcam karar verdim

Belki çıkmaz tayini cnm hemen kötüye yorma senin şuan sınava konsantre olman lazım önce sınav tayin çıkarsada elbet bir yol bulununur önce sen bir iyi puan alda...

Öyle canım meşgul zaten beynim yeteri kadar hayirlisi olsun su sınavıda bir atlatsak hayirlisiyla senin bileğin nasil oldu İyileştinmi canim

Ben artık öyle konu anlatımı kitaplara çalışmıyorum özetleri okuyorum test coZuyorum deneme coZuyorum sure tutup

bende öyle yapıyorum ama ben sabahtan akşama kadar ara vermeden çalıştım hep hiç dışarı çıkmıyorum mesela tv izlemiyorum falan ... bugunu kendime ayırdım şimdi mesela
deneme çözeyim dedim bugun hiç yapamadım hep kaldım sorularda

Öyle canım meşgul zaten beynim yeteri kadar hayirlisi olsun su sınavıda bir atlatsak hayirlisiyla senin bileğin nasil oldu İyileştinmi canim

Yok canım ya iyileşmedi daha bugün tam bilekliği takalı 1 hafta oldu doktor 3 hafta demişti hem bugün ağrıyor da bileğim o yüzden çok derse veremedim kendimi bugün çok ara verdim ben elimi kullanamıyorum bütün işleri yemekleri eşim yapıyor mutfağı topluyor herşey ona bakıyor rahatım iş konusunda bu ara :) bir ders var işte ondanda iyice sıkıldım sınav bitsede iyice gezip tozsam :)

Bende çok sıkıldım ya bitsede rahatlasak ben derscalisiyorum diye esim yapıyor bizdede cogu ısı yardım Eddie hep ama şimdi yogunun diye daha bir. Hamarat Bugün yemek falan yapmamı esim nöbetçi ne bulursam yerim ders calisiyorum yalnızlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…