Tencere ve Tavalar - Seramik - Tencere Setleri KRC Online Maazas | Karaca & KRC
Bak guiet bunuda bir ay önce aldı annem saolsunAltin rengi olan seramik tencere takımını ben artık almam tencere falan
Slm herkese keyifler nasıl bugün ?
nişanlımla 3 gündür konuşmuyorum çok kötü moralim sıfırın altında eksilerde
tatlım bozma moralini gezegenlerin etksi herkeste var bi tuhaflık
cnm bu gezegenler de tam etki edecek zamanı bulmuş
Slm herkese keyifler nasıl bugün ?
Keyfim yok Eşimin tugaya tebligat gelmiş Ağustos Eylül atamasında esimin tayini cikabilirmis hazir olun demisler sinav üstü bir bu eksikti
canım tam tersine daha çok asılman gerekicek sınava gerçi sen elinden gelenin fazlasını yapıyosun.atanma durumunda sende kasımda tercih yapıcaksın zaten denk gelicek
Tayin çıkarsa Ağustos sonu gidicek canım karakol gelir büyük ihtimal ben gidemem ilçeden evi merkeze annemlere yakın taşıyacaz ben belki hemen atanamam bir is bulur çalışırım artık atanirsamda atandığım yere giderim çok karışık hayirlisi olsun kafa yormak istemiyorum hic beynim yeteri kadar meşgul bu derslerle bakalım 17 Ağustos'ta belli olacak
nişanlımla 3 gündür konuşmuyorum çok kötü moralim sıfırın altında eksilerde
Keyfim yok Eşimin tugaya tebligat gelmiş Ağustos Eylül atamasında esimin tayini cikabilirmis hazir olun demisler sinav üstü bir bu eksikti
Belki çıkmaz tayini cnm hemen kötüye yorma senin şuan sınava konsantre olman lazım önce sınav tayin çıkarsada elbet bir yol bulununur önce sen bir iyi puan alda...
kzılar ben bugun hiç çalşmadım ders artık çok çalışmıcam deneme çzödüm hepsini birbirine karıştırdım. az ve öz çalşıcam saatlerce derste oturmıcam akşama kadar bugun hiç bakmıcam karar verdim
Öyle canım meşgul zaten beynim yeteri kadar hayirlisi olsun su sınavıda bir atlatsak hayirlisiyla senin bileğin nasil oldu İyileştinmi canim
Yok canım ya iyileşmedi daha bugün tam bilekliği takalı 1 hafta oldu doktor 3 hafta demişti hem bugün ağrıyor da bileğim o yüzden çok derse veremedim kendimi bugün çok ara verdim ben elimi kullanamıyorum bütün işleri yemekleri eşim yapıyor mutfağı topluyor herşey ona bakıyor rahatım iş konusunda bu ara :) bir ders var işte ondanda iyice sıkıldım sınav bitsede iyice gezip tozsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?