• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Müzikteiyiymis:21:Ya sormalarımı olayımda Nazım dün deneme codum çok moralim bozuldu türkce 24dogru 6 yanlış mat23dogru 2yanlis 5 boş tarih 10 doğru 10 yanlış coğrafya daha başlamadım ama onunda çözdüm 10 doğru 6 yanlış :51:Calisiyiyorum çalışıyorum yanlışlara bakarmasın bir suru:14:Çok üzüldüm bugün tarihi tekrar edicem çalışıyorum çalışıyorum ilerleyemiyorum gibi geliyor:52:

Tarih öğretmenlerine hep çok büyük saygı duymuşumdur :) Adamlar nasıl tutuyor hepsini akılda hiç bilmiyorum. Tarih herkesin başına dert canım üzülme. Sen bu çalışman sayesinde KPSS de iyi bir başarı göstereceksin. Ben yanlış yapınca dönüp bakmıyorum bile o kadar ümitsizim tarihten. Sınava kadar halledersin hepsini merak etme sen :34: puan hesaplıyor musun peki sen?

Son düzenleme:

Tarih öğretmenlerine hep çok büyük saygı duymuşumdur :) Adamlar nasıl tutuyor hepsini akılda hiç bilmiyorum. Tarih herkesin başına dert canım üzülme. Sen bu çalışman sayesinde KPSS de iyi bir başarı göstereceksin. Ben yanlış yapınca dönüp bakmıyorum bile o kadar ümitsizim tarihten. Sınava kadar halledersin hepsini merak etme sen :34: puan hesaplıyor musun peki sen?

Basım dertte bu tarihte her konudan sonra 500 soru çözdün öyle ilerledim gizlide gitmedim ama yine fos cikti:37:Haftada bir tekrar edicem artık yoksa üstesinden gelemiycem :51:

Gecen gun çözdüğüm denemenin puanını hesaplamistim anayasa ve coğrafya yoktu tarihte yarım 72 puan çıktı en az daha15puan yapmam lazım :6:

Basım dertte bu tarihte her konudan sonra 500 soru çözdün öyle ilerledim gizlide gitmedim ama yine fos cikti:37:Haftada bir tekrar edicem artık yoksa üstesinden gelemiycem :51:

Gecen gun çözdüğüm denemenin puanını hesaplamistim anayasa ve coğrafya yoktu tarihte yarım 72 puan çıktı en az daha15puan yapmam lazım :6:

İnşallah halledeceğiz canım. İstersek yaparız biz :21: Ayrıca baksana yarım yamalak çözmene rağmen 72 gayet iyi kızım topik olarak bizim senden beklentilerimiz büyük :) :46:

Tatlım ben derse dönüyorum sanada kolay gelsin.

İnşallah halledeceğiz canım. İstersek yaparız biz :21: Ayrıca baksana yarım yamalak çözmene rağmen 72 gayet iyi kızım topik olarak bizim senden beklentilerimiz büyük :) :46:

Tatlım ben derse dönüyorum sanada kolay gelsin.

Sanada kolay gelsin canım topikce hepimiz kazanılmaz ins. Allah'ın izniyle :16:Ben onlisanstan gidicem daha 5ay var hallederim diye avutuyorum kendimi :27:

ah canımmm bende öyle umuyorum daha zaman var diye :26::26::26: inşallah hersey istediğimiz gibi olur.şu tarihten 20nin üzerine çıkmam gerek yaa

İns. Canım. Tarihen fazla yapmak şart 30 soru geliyor azdegil:14:mat ve türkceyi bir sekilde hallederiz coğrafyada zor değil az çok günlük hayattanda biliyoruz ama tarih ve anayasa ezber ve bilgi tarihte ben öncullü sorularda hep yanlış yapıyorum :14:

Son düzenleme:
İns. Canım. Tarihen fazla yapmak şart 30 soru geliyor azdegil:14:mat ve türkceyi bir sekilde hallederiz coğrafyada zor değil az çok günlük hayattanda biliyoruz ama tarih ve anayasa ezber ve bilgi tarihte ben öncullü sorularda hep yanlış yapıyorum :14:

evet o öncüllüler beni da yanıldı yo hep ben I II diyorum yalnız I çıkıyor yalnız I diyorum I III çıkıyor sinir oluyorum.o ikisi ezber ve direk bilgi geliyor çoğu o yüzden nisan ortasında tarihi halledip coğrafyaya geçmem gerek :24:

merhaba kızlar
ben büüyük oğlumu ana sınıfına bıraktım
küçüğün karnını doyurdum yatağına yatırdım
size bakıp ders çalışmaya başlayacağım
tar ih ten konuları tekrar ettim mondrosa kadar

şimdi artık mondros sonrasına gitmem gerek
sizi gördükçe daha bir sarılıyorum çalışmaya
bir sınıfın öğrencileri gibi bu topik

2[SUP]x[/SUP]=3[SUP]y[/SUP] ise 2=3[SUP]y/x[/SUP] ve 2[SUP]x/y[/SUP]=3

soruda
2[SUP](x+y)/y[/SUP] verilmiş bu 2[SUP](x/y)+1[/SUP] den 2[SUP]x/y[/SUP].2 dir.2[SUP]x/y[/SUP]=3 demiştik yani 3.2 bursaı 6 çıkar
aynı şekilde 3 üslüyüde yaparsan ordandan 2.3 çıkıyo
yani 6+6=12 :34:

ah ah sevdiceğim yanımda olsa ders çalışamaam ki :14:
olsun bende artık kim denk gelirse onla çalışırım :52:
siparişleri verdim kitaplığımda yerde açtım gelmelerini bekliyorum :10::10:

Saol cnm anladım :34:

az önce kurtuluş savaşına hazırlık dönemini okudum
toplanan kongreler
ve 1.tbmm
ve karşıtları
sadece 1 kez okudum
ezberlemeye çcalışmadım
hiç bir fikrim ve bilgim olmadığı birkonu olduğu için ilk önce 1 kez okuyorum
ertesi gün tekrar okuyup anlamaya çalışıyorum

şu iki haftayı bir atlatayım coğrafya çalışmaya başlıcam :31:

Ohooo kızlar uyuyor musunuz. Ayıp ayıp :)

Haydi sabah oldu güzelce yapın kahvaltınızı alın test kitabınızı oturun balkona güzel güzel çalışın :16:

İyileştim ben artık derslere dönüyorum :10: şu sınavları atlatayım deli gibi soru çözeceğim sizinle. :32:

Günün şarkısı benden gelsiin...

[video=youtube;ew2ETK6qGfM]http://www.youtube.com/watch?v=ew2ETK6qGfM&feature=fvwrel[/video]

:118:

ben gece uyuyamadım bile sevdiceğim çalıştı aklım ondaydı hep :14:
7de kalktım işime gittim şimdi geldim :10::10::10::10:
yarın bende erkenciyim kızlar kitaplarımda yarın gelir bi deneme iyi gider yarın :52::52:

Günaydın canım erkencisin bugün :29:Kahvaltımı edip başlıcam çalısmaya tarih tekrarı yapicam bugün bol bol tarih sorusu çözücüm vakit kalırsa türkce ve matta cozucem:ssz:

5 ay var ve bu haldesin okyonuscum :46::46::46::46::46:

merhaba kızlar
ben büüyük oğlumu ana sınıfına bıraktım
küçüğün karnını doyurdum yatağına yatırdım
size bakıp ders çalışmaya başlayacağım
tar ih ten konuları tekrar ettim mondrosa kadar

şimdi artık mondros sonrasına gitmem gerek
sizi gördükçe daha bir sarılıyorum çalışmaya
bir sınıfın öğrencileri gibi bu topik

:46::46::46:

çalışmak çalışmak çalışmak :52::52::52::52:
kpss etüt sınıfı burası canım :1::1::1:

quietnrkn baya hırslı ve çalışkan gördm seni :D denemelere bile başlamışsın :1:
ben tüm konular bittikten sonra deneme + soru bankalarına başlamayı düşünüyorum..şimdilik konu çalışıyorum, ardından onla ilgili en az 100 soru çözüyorumdur..sen eğitime girmiceksn bide sanırım... o yönden şanslısın :34:

Ah bugün hiç çalışmadım basıma Neler geldi mutfağın su borusu patlamış heryer su oldu suyu kestik hemen komşu la :14:Çamaşırlar vardı makinada suyu kesince komşunun makinaya attım esimin kamuflajları vardı yarında giyecek kuruması lazim:52:Su temizledim tüm gun sonra yürüyüşe çıktım komşularla ancak calisicam ama çok yoruldum iyiyi ededim yoksa heryeri başardı su :52:Şimdi türkce çözücüm yarına kaldı tarih tekrarı :43:

Ah bugün hiç çalışmadım basıma Neler geldi mutfağın su borusu patlamış heryer su oldu suyu kestik hemen komşu la :14:Çamaşırlar vardı makinada suyu kesince komşunun makinaya attım esimin kamuflajları vardı yarında giyecek kuruması lazim:52:Su temizledim tüm gun sonra yürüyüşe çıktım komşularla ancak calisicam ama çok yoruldum iyiyi ededim yoksa heryeri başardı su :52:Şimdi türkce çözücüm yarına kaldı tarih tekrarı :43:

Çok geçmiş olsun canım bazen talihsizlikler oluyor böyle.. O kamuflajlarda zor kurur bilirim iyi akıl etmişsin :)
yarın daha çok çalışırsın kısa günün karı artık canım :34:

quietnrkn baya hırslı ve çalışkan gördm seni :D denemelere bile başlamışsın :1:
ben tüm konular bittikten sonra deneme + soru bankalarına başlamayı düşünüyorum..şimdilik konu çalışıyorum, ardından onla ilgili en az 100 soru çözüyorumdur..sen eğitime girmiceksn bide sanırım... o yönden şanslısın :34:
ben tersten başlıyom herşeye :52: geen senede deneme çözdüm sadece ama bu sene gk çalışcam valla :52:
çok geçmiş olsun canım ya :( bak bununda üstesinden gelmişin okyınus biee hala ders çalılcam diyon :))))

Çok geçmiş olsun canım bazen talihsizlikler oluyor böyle.. O kamuflajlarda zor kurur bilirim iyi akıl etmişsin :)
yarın daha çok çalışırsın kısa günün karı artık canım :34:

Ah sorma canım Canaydın'a bilmiyorum hangisi bizim karsı komşum salgolsun buldu kapattı çamaşırlarda kaldı makinada yıkanmıştı ama durulanmamisti komşuda durulmama yaptırdım astım :27: ALlahtan ededim yoksa heryere giderdi su çekmecelere fln su dolmuş :52:Mutfağa gitmesem görmüycem yiki derse dalmamisim:51:

Ah sorma canım Canaydın'a bilmiyorum hangisi bizim karsı komşum salgolsun buldu kapattı çamaşırlarda kaldı makinada yıkanmıştı ama durulanmamisti komşuda durulmama yaptırdım astım :27: ALlahtan ededim yoksa heryere giderdi su çekmecelere fln su dolmuş :52:Mutfağa gitmesem görmüycem yiki derse dalmamisim:51:

senin bu ders aşkın zaten :) Ya birde okyonuscum senin yazdıklarını bazen anlamıyorum değişik kelimeler yazıyor benden mi kaynaklı senden mi bilemedim :44:

senin bu ders aşkın zaten :) Ya birde okyonuscum senin yazdıklarını bazen anlamıyorum değişik kelimeler yazıyor benden mi kaynaklı senden mi bilemedim :44:

Ya canım iPad aldık bir ay oluyor onu kullanıyoruz ben normal yazıyorum salak alet kendi kendine duzeltiyor :47:

Back
X