- 20 Ekim 2009
- 4.482
- 5.101
- 723
2010 da girip evde kendim çalışarak 92 puan almıştım bugün atandım hemde istediğim hastane 1.tercihime,bu puanla ilk defa tercih yapmıştım,çalışın kızlar çok soru çözünn
Ben de dün başladım çalışmaya..Kendimi ÖSS ye hazırlanıyor gibi hissettim yeniden.Ne kadar çok şey unutmuşuz..Aradan nerdeyse 10 yıl geçti tabi..Tarih,coğrafya ve Türkçe den 1 er ünite çalıştım ve konu soruları çözdüm gayet başarılı geçti.Vatandaşlık bilgisini unutacağımı düşünerek son aylara bırakmayı düşünüyorum..
Her hafta 3 konu çalışabilsem .konu çalışması çok çabuk biter ve denemelere geçerim ..Ama kendime güvenemiyorum tv diziler ev işlerinden fırsat bulurum inş.
bilen biri yardımcı olsa hiçbir yer yazmıyo 2012 önlisans kpss kaç soru olacak
türkçe 30
matematik 30
tarih 30
coğrafya 18
anayasa 12 şeklnde diye biliyorum
karameleğim aynı dert bende de var sırf ders çalışayım diye işimden ayrıldım ve çok korkuyorum kazanamamaktan üstelik ayrıldığım işim kimsenin eline kolay kolay geçemeyecek kadar iyiydi ama sırf hedeflerim uğruna bi yola koyuldum allah utandırmasın inşallahh istediğimiz puanı alabilirizzz aminnnnn
[U]Kızlar ben de başlıycam çalışmaya ama 1 yaşında kızım var yeni yürümeye başladı çok hareketli.bırakabileceğim kimse de yok.o uyuyunca anca çalaışabilcem galiba..
[/U]:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?