2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

arkadaşlar şunu çok merak ediyorum.Sınavın 2012 de olcağı kesin mi?ben İStanbul üni iktisat son sınıf öğrencisi olcam 2012 de eğer kpss a grubu sınavı yapılcaksa son sene kursada gitcem okulla beraber?..
ben lise mezunu olrak da girmiştim kpss ye ordan 86 puan yaptım ama öylesine girmiştim össyi kaznmştım çnkü başarılı olurum inşallahhhhh

arkadaşlar şunu çok merak ediyorum.Sınavın 2012 de olcağı kesin mi?ben İStanbul üni iktisat son sınıf öğrencisi olcam 2012 de eğer kpss a grubu sınavı yapılcaksa son sene kursada gitcem okulla beraber?..yapılıp yapılmıcağını öğrenmek istiyorum
ben lise mezunu olrak da girmiştim kpss ye ordan 86 puan yaptım ama öylesine girmiştim össyi kaznmştım çnkü başarılı olurum inşallahhhhh

tabi olacak bu arada ben artık geldim ocakta kursa başlamayı düşünüyorum aynı zamnda da dil kursuna başlıcam 2011 de boş durmayayım dedim belki uzmanlıklara girerim.atamalar ocakta olacak 80 puanla biraz zor ama bakalım bu sene atanabilirmiyim acaba

Ocak ta hangi kursa başlamayı düşünüyorsunuz?? 80 puan fln değil sıralamanız önemliymiş kaç kişi alıncaksa o sıralamada olcakmışsınız vergi denetmeni komşumuz öyle demişti...ing nin kpss de ne gibi yararı oluyo benim bilgim yokda öğrenmeye çalşıyorum sizlerden...

bazı kurumlar belli oranda net istiyor ingilizceden şart olarak. İng için sanırım İngiliz kültür ve kpss için yargıyı düşünüyorum

sadece eğitim bilimlerinin iptal edilmesi, genel yetenek ve kültürün de iptal edilmemesi zaten en büyük haksızlıktı, eğitim bilimleri iptal edilsede , gk gy netleri yine kopya sayesinde yüksek olanlar, yine atandı yine atandı, haram zehir zıkkım olsun buna göz yumanlara.

kızlar bende düğün hazırlıkları yapıyorum fakat özel sektörde çalışıyorum ama bu böyle gitmez çok zor özel de çalışmak evli olunca işlerin daha çok olacak diyolar ama bilmiyorum doğrusu...ben kendi düzenim 2 kişi daha rahat ederim diye düşünüyorum çünkü aile apartmanında oturuyoruz sürekli bi hengame içindeyiz evlendiğimde sadece kocam olacak onunla ilgileneceğim

bende başlamaya karar verdim dil kurusun azaten gidiyordum ara verdim bugunden itibaren başlıyorum çalışmalara özel sektörü alsın başlarına çalsın patronlar....

2,el kitapçılarda varmıdır acaba? ama olmazki değil mi? çünkü yenidir 2011 seti olduguna göre neyse bende bakayım
bu arada sanırım şansımız az çünkü bu sene oldukça fazla atama yapılacakmış bizde önümüzdeki yılın sınavına gireceğimize göre bizim şansımız oldukça azalıyor sanırım kızlar acı gerçek.. siz ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
2012 de ilk defa mı gireceksiniz kpss ye.ben a grubuna girecem 2012 de ilk defa.çalışmaya başlayanlar var mı arkadaşlar?başlamalı mı ki yavaştan?

ben 3 4 sene önce girmiştim ama hiç çalışmamıştım öylesine ondanda çok komık bi puan almıştım 58 gibi önümüzdekı sene için hazırlanmaya başlıyacagım bu sene olanı kaçırdığım için çok üzgünüm çünkü çok atama yapılacak diye duydum

arkadaşlar matematik konusunu halleden biri kendi kendine kpss ye çalışırsa maksimum kaç puan alır sizce dersane çok gereklimi sizce. Verdiğiniz fikirleri de göz önüne alarak bir karar vericem çok önemli:44:

Arkadaşlar merhaba, bir kaç gündür aklıma çok takılıyo bu kpss sınavı.
Kendi kendime dedim, bi şansımı deniiym, yüksek okul 2.sınıftan terkim. Ticaret meslek lisesi mezunuyum. yaşım 23 daha yeni evliyim. Aslında bi işim var ama denemek istiyorum.

Araştırdığım kadarıyla liseler için 2 senede bir sınav yapılıyomuş, bu doğru mu ?
Ve hangi kaynaklardan çalışıyosunuz, eğer sınav 2012 de yapılıyosa şimdiden başlıcaz çalışmalara :44:
Daha doğrusu sınava giren varsa, sorulardan başvuru sisteminden biraz bahsedermisiniz ?
teşekkürler

bırde puan olarak geçerli olabılecek maximum kaç puanı almak gerekır acaba? 80-85 yeterlı olurmu? tabı bu bana göre baya bi zor görünüyo şuan için ama neyse

arkadaşlar matematik konusunu halleden biri kendi kendine kpss ye çalışırsa maksimum kaç puan alır sizce dersane çok gereklimi sizce. Verdiğiniz fikirleri de göz önüne alarak bir karar vericem çok önemli:44:

ben dershaneye gitmedim,evde kendim çalışarak 92 aldım,daha yüksekte olabilirdi ama bazı sorular yetişmedi...istedikten sonra yapılamayacak bişey yok

kızlar gerçekten bu 2012 de olacakmı sınav..kesinmi değilmi her kafadan bir ses çıkıyor..kesin bir bilgi olsa sınav olacağına dair çalışmaya başlıcam ufak ufak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…