Ocak ta hangi kursa başlamayı düşünüyorsunuz?? 80 puan fln değil sıralamanız önemliymiş kaç kişi alıncaksa o sıralamada olcakmışsınız vergi denetmeni komşumuz öyle demişti...ing nin kpss de ne gibi yararı oluyo benim bilgim yokda öğrenmeye çalşıyorum sizlerden...tabi olacak bu arada ben artık geldim ocakta kursa başlamayı düşünüyorum aynı zamnda da dil kursuna başlıcam 2011 de boş durmayayım dedim belki uzmanlıklara girerim.atamalar ocakta olacak 80 puanla biraz zor ama bakalım bu sene atanabilirmiyim acaba
bende başlamaya karar verdim dil kurusun azaten gidiyordum ara verdim bugunden itibaren başlıyorum çalışmalara özel sektörü alsın başlarına çalsın patronlar....
2,el kitapçılarda varmıdır acaba? ama olmazki değil mi? çünkü yenidir 2011 seti olduguna göre neyse bende bakayımben 2012 ye hazırlanıcam ınsallah yargının 2011 setını aldım genel yetenek, genel kultur kıtapları, son 10 yılın gecmıs soruları çözümlü olarak, yaprak test kıtabı yaprak testler falan 60 lıraya aldım.Cografya ile basladım
arkadaşlar matematik konusunu halleden biri kendi kendine kpss ye çalışırsa maksimum kaç puan alır sizce dersane çok gereklimi sizce. Verdiğiniz fikirleri de göz önüne alarak bir karar vericem çok önemli:44:
ben dershaneye gitmedim,evde kendim çalışarak 92 aldım,daha yüksekte olabilirdi ama bazı sorular yetişmedi...istedikten sonra yapılamayacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?