Berry31
Dirmit
Walker
Ddemir![]()
Çalışma planı varsa bende girebilir miyim...
Lise 3 Anadolu meslek lisesinde Büro yönetimi okuyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Berry31
Dirmit
Walker
Ddemir![]()
hızlısın bayağa ben kendimi sıkmamak için yavaşım anayasadayım birazda geometri başlıcam bu gece![]()
arkadaşlar ya ben çok yoruldum kitaplarıda aldım ama içimden çalışmak gelmiyorki bi başlasam çalışacağım ama bir türlü başlayamıyorum birde şu kopye dalgaları iyice hevesimi kaçırdı şimdi ne yapayım siz söyleyin...![]()
matematikten 19 netim vardı 2010 da,bu sene bakalım kaç olur, 2012 de en az 25 olmalı![]()
Çalışma tarzı olarak ben sağlamcıyım özeti bir veya iki kaynaktan çıkarırım uzun sürer ama yazdığımı unutmam.mesela 2010 sınavına hazırlandığımm zamanki çoğu bilgi kafamda.Sindirerek çalıştıklarımı unutmam ancak aceleyle olanlar uçar.Özet bitince o konuyla ilgili kaynakladaki soruları çözerim.Sorubankalarını tararım sonra konulardan eksik kaldığım yeri tespit edersem özetleri okurum.![]()
bugün sabahtan yasama çalıştım özet çıkarmaya devam matematikten ise işçi problemlerini çalıştım soru çözmeye başladımakşamada ingilizca çalışıcam inşallah
:78: