Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gezerız canım anadolumu avrupamı anadoluyu daha ıı bılırım
quietcım nasıl ıstersen canımm burada 10 dk engelıne takılıon ya sevmıorum![]()
kızlar konu anlatımlı ktb alacağım matematik -geo ve vatandaşlık yeni anayasa için .. elimde ihtiyacın minik cep kitabcıkları var. geçen seneden kalma diğerlerini oradan çalşacağım... ne zaman alayım ne zaman yenı basımlar çıkar bilginiz var mı
eğer mat ve geo temel yoksa güvender ve ihtiyaç alabilirsin modüleri çok basit.zaten vatandaşlık dışında diğerlerini geçen yılların olmasında bi sakınca görmüyorum.sonuçta değişen bişey yok ne mat formüllerinde ne tarihlerde
ama biraz daha zorlanıyım dersen o zman ihtiyacın 2011 soru bankası var orta seviye.eğer mat geo ben çok biliyorum dersen o zaman yine ihtiyacın zopzor 10 denemesi var ordan çalışabilirsin.benim pskolojim bozulmuştu
mat geo için ygs hazırlık kitaplarından final yayınlarıda çalışabilirsin.ama fdd değil final (daha zordur çünkü)
elimde konu anlatımlı mat ve geo olsun istiyorum.. vatandaşlık da dediğim gibi anaysa için istiyorum ... yeni ktblar ne zaman çıkar acaba netten sipariş vericem ama bilemedim ... çalışmalarımada ona göre başayacağım...
kitap evi bana kasım gibi çıkar dedi.hangi yayınlardan istiyorsun peki karar verdinmi kampanyalar oluyor çünkü nette :26:
QUİET sen dershaneye gıdecekmısın
şimdi baktım yargının modüler seti 2011 30 tl (89dan düşmüş)net siparişi kargoda onlardan
ihtiyaç modüler ve çıkmış sorular kitabı 2011 49 tl (79dan düşmüş) net siparişi :26:
peki hangı kursu onerırsın
hımmm bende cozum dersnesıne gıdecektım yakın dıye hem bır gıdıp bakayım kadıkoye..
cozum dershanesinın kaynagı kendı kaynagı ama su var hocaları ııdı..hızlandırılmısa gıtmıstım..
quiet ordamısın
benım odalanamama problemım var
sen nasıl odaklanıorsun:S
uzun sure calısamıyorum yanı..