2012 mart anneleri doğum listesi-doğum hikayeleri

canımmmm. çok duygulandım okuyunca. zorluklar yaşasan da sonu mutlu bitti ya hepsi unutulur gider. maşallah oğluşun da pek bi tatlı. nazar değmesin ama seni o halde ortada bırakan hastaneye de pes doğrusu.
izmirde olduğunu bilmiyordum. neresiydi takip edildiğin hastane? koca izmir de nasıl boş kuvez olmaz anlam veremedim. bakalım bizim başımıza neler gelcek... çok heyecanlandım okuyunca kucağımda hayal ettim birden oğlumu. o an hemen gelsin istedim.
iyi geceler çok öpüyorum seni de minik oğlunu da ...

Canım gözün aydın sağlıkla almışsın ya oğlunu kucağına gerisi hiiiiççç önemli değil çok duygulandım gerçekten Rabbim uzun ömürlü huzurlu anne ve babasıyla sağlıklı yaşamayı nasip etsin inşallah

canım hikayeni okurken gözleerim doldu. nasıl bir duygudur Allah bilir.rabbim sağlık sıhhat versin hayırlı ömürler versin oğluşuna.
bütün sıkıntılara rağmen oğlun kucağında ve evinizdesiniz..
kaç kilo doğdu oğlun sanım 34+3 de doğdu..küveezde de kısa kalması çok iyi olmuş

canım ya maşallah minik oğluşuna resmen aslan parçası doğurmuşsun baksana o kadar kosturmaca sonunda hemen cıkıp gelivermiş anneciğinin kollarına Allah sağlıkla büyütmen nasip etsin analı bablı büyütsün darısı da artık başımıza olsun inşallahh gelsin bizim de minik kuzularımız...

cnm öncelikle rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin areni başından geçenler biraz korkutmıuş olsada seni sonu cok güzel olmuş... rabbim hayırlısı ile bizede nasip eder inşallah...

stres ve üzüntü ile başlamış ama dünyanın en güzel şeyine ulaşmışsın Allah bağışlasın sağlıklı uzun anne,babasıyla mutlu bir hayatı olsun...darısı başımıza artık....

Canımm maşallah bebişine ve sana yüce rabbim sağsalim büyütmeyi nasip etsin inş.

iyi dileklerinizden dolayı hepinize teşekkürler kızlar...allah hepinize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin inşallah
bebişim 34+3 de 2398gr 48cm dünyaya geldi

valla okadar duygulandım ki canım... ne kadar güzel anlatmışsın sanki o anı ben yaşadım...
çok geçmiş olsun... gözün aydın bebiğine uzun ömürler dilerim... ona sımsıkı sarıl olurmu ne güzel bebeğine kavuştun...
aslında herşey yolunda gitmiş canım bebeğin de senin gibi güçlüymüş...

Son düzenleme:

allah bağışlasın yavrunu
inşallah allah bizede hayırlı doğumlarnasip etsin

canm hayırlı olsun Rabbim ömür boyu ayırmasın sizi.
çok güsel bir hikaye evet başta belki şanssız başlamıssın ama sonra herşey yoluna girmiş ve bebeğine kavusmussun hem erken olmasına rağmen hemen kucağına da alabilmişsin. Allah sağlık sıhhat versinküçük Aren'e.inşallah bizde böyle kucağımıza aldıgımız e doğum hikayelerimizi paylaştıgımız günleri görürüz.

AMERDAcım oğluşnu güle güle büyüt tatlım..

maşallah öyle zor bi doğum da olmamış inşallah tüm zamanlarınız huzur ve mutluluk içinde geçer..

darısı henüz doğum yapmamış olan bizlere olsun.

Canım gözün aydın... Çok güzel bi doğumla kavuşmuşsun bebeğine..
Darısı bizlere olsun inşallah...

canım goğum hikayeni okudum biraz zorluk çekmişsin ama en güzeli normal doğum olması suni sancı berbet bişey bende ilk doğumda 6 saat suni sancı çektim ama sonu güzel bitiyo bebişini sağlıkla büyüt

ben de gözlerim dolarak okudum...gergin başlayıp,en güzel mutlu sonla bitmiş..maaşallah lefter arene,adı gibi çok güçlü bi bebek olduğunu göstermiş herkese

tekrar hayırlı uğurlu olsun,allah analı babalı büyütsün okurken şok oldum,küçük bi şehir de değilki nasıl boş küvez yok diyip durmuşlar.çok şükür ki sonradan yoluna girmiş herşey,sağlıcakla almışsın yavrunu kucağına.çok sevindim,çok duygulandım
darısı başımıza,Allah bizlere de kolay doğum nasip etsin.amin

canımm öncelikle gözünaydın..Allah analı babalı büyütsün inşallah..şansı bahtı güzel olsun..bir sürü aksilik yaşamışsın ama hayırlısıyla sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine çok sevindim..çok duygulandım..

Amerda canm gözünaydn kavuşmuşsun meleğine...
benm de 2 günüm kaldı, ben de izmirdeyim ve anlattıklarına şok oldum. hangi hastaneye gittiniz en sonunda??

Amerda canm gözünaydn kavuşmuşsun meleğine...
benm de 2 günüm kaldı, ben de izmirdeyim ve anlattıklarına şok oldum. hangi hastaneye gittiniz en sonunda??

teşekkürler canım sana güzel hayırlı doğumlar diliyorum ....ben en başından bu yana şifa hastanesine serdar beye gidiyordum ama işte o gece şifa beni ortada bıraktı.doğumu karşıyaka medicalparkta yaptım iyikide gitmişim oraya mükemmel bir hastane doktorlar çok deneyimli ve çok yardımcı oluyorlar insana motivasyon açısından odalar çok temiz personel güler yüzlü ben çok memnun kaldım evime çok uzak olmasaydı keşke oraya devam ederdim hep (( ama çok uzağız

Amerdacım maşşallah bebişine ve sana, çok tatlı kuzucuk 41 kere maşşallah Size küvez yok diye o hastaneleri de tek tek şikayet ederim ben olsam, nasıl olmaz koskoca şehirde yahu:S Neyse ki sorun olmamış.

Birde normal doğumla ilgili birkaç soru sorabilir miyim? 5 cm açılmayla bebiş doğarken zorluk yaşamadın mı? Kesi falan mı yaptılar, bebiş küçük olunca sorun olmuyor mu yoksa, ben 10 cm ile bebişler doğuyor diye biliyorum. Ben de normal düşünüyorum da bilgileniyim dedim. Bir de sancı tam olarak nerde hissediliyor o dayanılmaz dediğin karında mı belde mi, aşağı kısımlarda acı oluyor mu? ay çok soru sordum özür dilerim ama merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…