2012 mart anneleri doğum listesi-doğum hikayeleri

Ayrıca ıcımden gecenı yazmayı unuttugum ıcın bır msjla tekrar tebrık sunmak ıstedım:))) Topıgmızın ılk norml dogumu ınsallah oglun normal doguma nıyet etms her arkadasımz ıcın ornek olur:)) Basta bana suan ınanılmaz gaz aldım yınee:) nıckımı degstrcm yaknda GazGrL ahahah:))) Tekrar saglıklı uzun bır ömur dılıorum bebısıne canım

yani günlük akıntıdan çok farkılymış...anlaşılmayacak kadar değğilmiş...çok garip birşiey yaa çocuğun beslendiği durduğu sıvınınp durup dururken gelmesi..insan panik oluyordur..soğuk kanlı olmak gerekir suyumuz gelirken. maşallALLAH size tatlım sen bunu başarmıssın...

CEYLİNMELEKCİM hayırlı uğurlu olsun tatlım rabbim sağlıklı sıhhate büyütmeyi nasip etsin. her bebek önemli tabi,ki ama böyle tedavi ile kendini bekleten bebekler daha bir kıymetli oluyorlardır...
ohhhhhhh şimdi meryemini koynuna al öp kokla oyna onunla.bizim yerimize de...bize de dua et tatlım. gelişmelerini de yazmayı unutma.
evinizin neşesi hoşgelmiş....

Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin...

Canım hıkayenı daha bugun okudum dıkkatımden kacmıs cok duygulandım RABBIM ısteyen herkese nasıp etsın sızı evladınızdn hıc ayırmasın Insallah vakıtlıcede bızımkıler gelsın sonra baska bı topıkte baska nedenlerden dolayı konusmaya devam edelım:)))

Rabbim yavrunla birlikte size sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.. çok duygulandım..

Masallah canim sana ve bebisine, okurken cok duygulandim, bebek hasreti cekmek cok zor. bebek isteyen herkese nasip etsin Allah. ne guzel bir mutlu sona ulasmis hikayeniz, saglikla kavusmussun bebisine darisi basimiza :)

Özlemcim,gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
uzun ömürlü olsun yavrucun inşallah canım

Son düzenleme:
hay maşallah size..

3 gün giremedim doğum doğum üstüne... herkes doğurmuş..

daha şimdiden 17 doğum olmuş.. Rabbim hepinizin evladını analı babalı büyütsün.. darısı henüz doğuramayanlara olsun.

eee tabi sorucaksınız canm bizde seve seve cevaplıyacaz :)))
sormak istediğin herşeyi sorabilirsin canm ....

Amerdaaa canım bana da kesinin durumunu yaaaaz :) ne kadar sürede iyileşiyo? dikişleri ne zaman alıyolar kendisimi atıyo? kesi idrar yaparken sorun oluyo muu :)) ben de bunları istiyorummmm

Amerdaaa canım bana da kesinin durumunu yaaaaz :) ne kadar sürede iyileşiyo? dikişleri ne zaman alıyolar kendisimi atıyo? kesi idrar yaparken sorun oluyo muu :)) ben de bunları istiyorummmm

Canım ben doğuma girdiğimde suyum hiç kalmamıştı kuru kuru doğum yaptım ve çatım çok dar bunlardan dolayı kesi biraz büyük oldu hatta bi ara bi sağdan bi soldan atalım dedi doktor ama vazgeçip sağdan büyükçe attı kesiyi atarkende söyledi eğer büyük yapmassam kendiliğinden yırtılır ve eski şeklini alması kolay olmayabilir dedi.Dün itibariyle hiç dikişim kalmadı hepsi düştü şükür 18. günümüzdü dün doktorda 15-20 gün demişti zaten.İdrar yaparken hiçbi sorun yaşamadım ben.ilk 3 gün oturunca yatınca ağrı yapıyor ama dayanılmayacak bi ağrı değil sonra yavaş yavaş azalıyor zaten ağrı sızı..sana hareket etme lohusasın diyecekler ama takma elinden geldiği kadar yürü ne kadar çok hareket edersen o kadar çabuk kurtulursun ben doğumdan 1 saat sonra hastane koridorlarında cirit atıyodum :))) doğumdan sonrada hiç yatmadım evde falan...bide hijyene çok dikkat et (sebamed feminine intimate wash) kullanmanı öneririm ben yıllardır kullanıyorum tavsiye ederim doğumdan sonra dikişlerin düşene kadar sadece duş alırken kullan ama canım dikişlerin düştükten sonra istediğin zaman kullanabilirsin....

Sağol bilgilendirdiğin için.Ben sanki o kesilerden tırsıyorum biraz.Aslında yaralarım çook çabuk iileşir benim ona güveniyorum biraz.Tabi alakası var mı yok mu nedir bilemem belki kendimi kandırıyorum.:>Aman off valla heyecanlıyım ben,inşş normal olur çok merak ediyorum nasıl birşey olacak hadi bakalım bi doğursak da yaşasak:>

merhaba güzel anneler ben de dahil ne çok doğum olmuş maşallah
allahım hepimize güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzucuklarımızı (amin)

gamze canım sanırım bu sayfayı sen düzenliyosun bizim bilgilerimiz 35+3te 17 şubatta sezaryenle dünyaya geldik 49cm 2600 gr kilomuz

19 şubat pazar gecesi hiç uyuyamadım.. sabaha karşı duş aldım ve son hazırlıklarımı kontrol ettim. 20 şubat pazartesi saat sabah 10da eşim, annem, kayınvalidem ve ben hastaneye doğru yola çıktık. bir önceki gece heyecandan uyuyamayan ben, o sabah çok sakin hatta resmen duygusuz bir hal almıştım. bir donukluk vardı üzerimde. hastanede bizi önce odamıza yerleştirdiler, sonra hazırlıklara başlandı. kan alındı, tansiyonum ölçüldü ve serum takıldı. 12 ye doğru ameliyathaneye alındım.. epiduralim yapılırken biraz canım yandı.. sonra o sıcaklık yayılıverdi bacaklarıma, çok kısa süre içinde hiç birşey hissedemez oldum.. operasyon sırasında önüme gerilen o paravanımsı şey sayesinde hiç bişey göremedim ama sesleri duyuyordum. serum içerisindeki sedatif maddeler kısa zaman sonra uykumu getirdi zaten. 12.30da bebişim dünyaya geldi, öyle bir ağlayışı vardı ki... hemen yanıma getirip yanağıma yapıştırdılar. yumuşacık ve bembeyazdı kızım... sonra uyumuşum, odama alındım hayal meyal hatırlıyorum. akşamüstü 6 gibi hemşire gelip yürüttü beni. tahmin ettiğim kadar kötü değildi... hastanedeki gece bir sürü ziyaretçimiz oldu. baya yoruldum. refakatçi olarak annem kaldı yanımda.ertesi gün öğlende taburcu olduk zaten.
şimdi evimizdeyiz maviş kızımla.. uykusuz geceler geçiriyoruz ama çok mutluyuz. Allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallah....

Maşallah canım 41 kere
darısı henüz doğum yapmamış olanlara ve içinde bana olsun..
çok rahat güzel bi doğum olmuş..
inşallah benim ameliyatım ve sonrası da böyle rahat ve güzel geçer..
kızımda yaşadığım kötü tecrübeye şuan nasıl katlanırdım bilmiyorum.. şimdi kızımda var, onun beni uzayıp giden bi türlü düzelemeyen bi halde görmesini istemiyorum.. inşallah doğum sonrası senin gibi rahat olurum

cnm etmez olurmuyum Allahım herkese kolay doğum nasip etsin inş.

Maşallah esperanzacım gözünaydın mavişini almışsın kucağına
hani konuşmuştukya sezodan sonra sütün gelmesi için sıcak su torbasıyla havluyu yaptınmı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…