2012 mart anneleri doğum listesi-doğum hikayeleri

ben de medikal parka çok yakınım. bi ara oraya devam ettim ama şuan doğumu egepolde yapacağım pazartesi kısmetse.

Amerda'cim minik oglusuna Allah uzun mutlu saglikli bir omur versin ailesiyle birlikte, masallah pek bi tatli,
okurken insanin gozlerinin dolmamasi imkansiz, hikayenizin sorunsuz noktalandigina cok sevindim canim ama onlarin da yaptigi kabul edilemez tabi...
annelik en guzel bisey :)) masallah size...

ben de medikal parka çok yakınım. bi ara oraya devam ettim ama şuan doğumu egepolde yapacağım pazartesi kısmetse.

ben de egepole gidiyorum canım. hayırlı doğum nasip etsin Rabbim sana da . merakla senin doğum hikayeni de bekleyeceğiz canım :))

Son düzenleme:
Amerda gözün aydın canım. şükür küvözle ilgili çok sorunun olmamış.
benim arkadaşım da geçen sene hamileliği boyunca gazi hastanesine gitti . ama bebişinin hafta sonu gelmesinden dolayı hastane kabul etmemiş. 4 hastane dolaştıktan sonra tepecik doğ.has. de doğum yaptı.doktorlar hiç bu konuyla ilgili bilgi de vermemişler. böyle saçma sapan olaylarla da karşılaşılabiliyor.

eee tabi sorucaksınız canm bizde seve seve cevaplıyacaz :)))
beni mecburiyetten 5 cmle doğuma aldılar canm çünkü suyum bitmişti bebiş içerde susuz kalmıştı ve sezeryan içinde geç kalınmıştı çünkü oğluşum çoktan yola koyulmuştu :))) 5 cmde yeterli bi açılma olmadığı için mecburen kesi yapıldı canm ama inan ne o kesiyi nede dikişleri hissediyorsun :)))) sancıyı kasıklarda hissediyorsun canm regl ağrısının en az 10 kat fazlası gibi bir ağrı diye tarif edebilirim kasıklardan başlıyor ve alta vuruyor daha çok makata ama ne olursa olsun iyiki normal doğum yapmışım diyorum doğumdan 1 saat sonra ayağa kalktım ve hastane içersinde seke seke dolaşmaya başladım o bir saatte yatmazdımda başımda gardiyanlarım vardı :))) hamileliğim boyunca aldığım 8 kilonun ise doğumda 7 sine veda ettim 1 kilo fazlam kaldı

sormak istediğin herşeyi sorabilirsin canm ....

Amerdacim ne kadar samimi anlatmissin. O an senin yasadigini ben yasamis olsaydim senin kadarsakin karsilayamazdim herhalde
Neyseki ogluna kavustun resminide gordum pek tatli pek yakisikle masallah allah nazarlardan saklasin. Sen melegine kavustun darisi basimiza

amredaa maşallah canım oğluşuna pek tatlı.ben seni doğum hikayeni okumadan önce sezryn oldun sanmıştım 34 haftalıkken doğum yaptığın için.ama maşallah normal doğum yapmışsın kutlarım.Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin.darısı bizlere inşallah.

teşekkürler canım..iyikide normal doğum olmuş sonrası çok rahat oluyor çünkü...sizlerde inşallah sağsalim alıcaksınız bebişlerinizi kucağınıza dualarım hep sizinle...

tatlım tekrardan hayırlı uğurlu olsun bebeğin rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin..
benim de merak ettiğim bir konu var...
suyun gelmesi nasıl devam etti? yani böyle yatakta dönerken geldi suyum demissin ya hissedilir şekilde su geliyor değil mi..?hastane ararken de sürekli geldi mi suyun? bir de su biizm normal akıntımızdan farklı değil mi sumu akıntımı ayırtedilebiliyor dimi?

çok soru sordum kusura bakma:26:

ilk gebeliğim malumm çok cahilim bu konularda....

Valla helal olsun sana canim. cok cesaretli ve sogukkanli davranmissin. Masallah sana ve bebisine yeniden :)

teşekkürler canım....yatakta dönerken idrar kaçırdım sandım ben ilk başta lavaboya gittim bi anda baya bi aktı su lekelenmede vardı.sonra az az geldi sızar gibi gece saat 3 den sonra çok fazla gelmeye başladı suyum yattığım yerde bianda boşaldı inanılmaz fazlaydı sanki altıma kovayla su boşalttılar :)))

çok heyecanlı çok duygulandım. Allahım analı babalı büyütsün inşallah..

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş. maaş. bebişine de. hastanelere de şok oldum ya şu hale bak izmir gibi büyük şehirde... soğukkanlılığına da hayran kaldım tebrikler.

ben de normal doğum istiyorum inş. lavman sonda falan öyle şeyler yapılıyor mu nasıl yapılıyor?

teşekkürler canım...haklısın izmir gibi büyük bi şehirdede bu sorunu yaşıyorsak allah küçük yerde yaşıyanların yardımcısı olsun....
sonda falan yok canım ama lavman yapılıyor

Evet gelelim bizim hikayemize ,biz yola bundan çoook önce tedavi aşamasında başladık istanbulda gezmediğimiz dr çalmadığımız kapı kalmadı sebepsiz kısırlık, olmuyo her ay adet sancısı ,her ay hüsran gittiğimiz dr ların iki tanesi üstüste aynı şeyi söylemiyo ,ilk aşılama ilk hüsran ,tüp bebek kararı maddi hazırlıklar ,sonra bi anlık karar ve 2.aşılama tam 3 ay tedavide sürekli aksaklık,zavallı dr kadın doğumcumu ,pisikiyatrmı bi dönem benim yüzümden karıştırmış olabilir:) sürekli ağlıyodum ,bu seferde olmayacak diye . 17 haziran aşılmanın yapıldığı gün 12 gün sonra kanda gebelik belli oluyo 29 haziran a geliyo benim d.günüme .cesaret edemeyip d.günümü bundan sonra kutlayamam diye 1 gün daha beklemem ,saat 4 te belli olacak kan sonucunu öğrenmek için eşimle telofon başına geçip arayışımız ,sekreterin 191 deyişi ,şu an bile hatırlarken ağlıyorum.eşimin 191 in anlamını bilmeyip benim hıçkıra hıçkıra ağlayışımı sakinleştirmek için olsun bi daha deneriz deyişi ve evet hayatımda geçirdiğim en özel en güzel 35+3 hafta .
Gelelim doğuma:),üst katımızdaki sevgili komşumuz tam 6 aydır banyosu akıtmasına rağmen yaptırmıyo ,yaklaşık 2 hafta önce yine akıttı ,en sonunda kavga dövüş yaptırmaya karar verdi.yanlız orası yapılırken bizim banyonun çamur olacağını düşünmemeiştik biz ,11 şubat akşam banyoya bi girdim heryer çamur ,eşim biraz uğraştı ama daha fazla çamur yaptı baktım olmicak girdim baştan aşağı banyoyu yıkadım cifledim ,vimledim gece yarısı bitti yattım dinledim gayet iyiydim sabah eşim işe gitti hafif bi su geliyo sürekli ama bendeki nasıl bir cehaletse idrar kaçırıyorum zanettim :)akşama kadar o su gelmeye devam etti bende umursamamaya :) eşim akşama kardeşiyle eve geldi yemek hazırladım,yedik ,hatta o kadar çok yapmışımki yemeği doğumdan sonra evdekiler benim yemeklerimi yemişler:),telefon geldi arkadaşlardan akşam 9.30 gibi çaya gelicez diye ok dedik çayı demledim yattım biraz dinleneyim diye kapı çaldı saat 10 gibi eşim açtı ,bende ayağa kalktım ve bidenbire 1-2 bardak kadar su boşaldı , ben panikle çığlık attım bişey aktı diye arkadaşlar kapı ağzında dondu kaldı:) sonra erkekler yan odaya geçti arkadaşım beni sakinleştirdi , doğumun başladığını sakin olmamı söyledi hastaneyi aradı hemen gel dediler , annemleri aradık , sonra nasıl bi sakinlikse benimki duş aldım ,arkadaşım bu arada çantamı kontrol etti, saat 11 olmadan hastanedeydik muayene sonucu 2 cm açılma dediler ,bizim hastanede pazarlık yaparken öyle konuşmamışlardı ama doğuma gece kendi dr gelmedi, o panikle hiçte umrumda olmadı valla .nts bağladılar hiç sancı çıkmadı ama biz zaten sezeryan kararı vermiştik ,şeker ve hepatit b çıkmıştı hamileliğimde.sipinal anestezi ile 12/02/2012 saat 1.34 te 3.194 gr 48 cm kızımız meryem selin dünyaya gözlerini açtı onu kollarıma ilk verdiklerinde annelik nasıl bişeymiş anladım. 10 .günümüz bu gün ve Allahıma milyonlarca kere şükrediyorumki bana bu mutluluğu yaşattı ve herkese dua eiyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin. aminnnnnnnnnnnnnnn

Maşallah canım sende sağsağlim sağlıcakla almışsın bebişini kucağına...Allah seni ve eşini pıtıtrcığınızın başından eksik etmesin...darısı bekleyen tüm anneciklerin başına

Canım zor bi doğum olmuş gerçekten ama oğlun sağlıklı en büyük mutluluk,en büyük hediyeGözlerim doldu okurken.

Maşallah canım bebişini kucağına almışsınAllah minik kızın ve eşinle birlikte uzun ömürler versin inş.Darısı bizim gibi bekleyenlere:)

canım Allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın...
iyiki o an arkadaşın varmış sana Allahın hikmeti işte...

Anammmm daha yenı goruorummm yaaa:)) Dogumlar yenı olnca fırsat bulup yazamamıssınzdr dıye buraya bakmak aklıma hıc gelmedı sımdı tesadufen gordumde okumak ıcın gırdım:))) ALLAH tekrar bagıslasın oglunu sana masallah cok tatlı Hayırlı bır evlat olur annesını babasını hıc uzmez ınsallah:))) Rabbım bızede dogum hıkayelerını paylasmayı nasıp etsın guzl seyler bunlarr tekrar tebrık ederım oglmda tebrık edıo teyzesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…