• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[

geçmiş olsun canım..alerjik de olabilir belki.göster bir an önce dr a

al benden de o kadar..zeynep acayip sokakçı oldu.mei tai tam bizlikmiş.takıyorum ona.gez babam gez.gıgı çıkmıyor.evden çıkarken kıyamet koparan kız.sokak kapısında sus pus oluyor.
anaaamm e biz aynı yerde otuyoruz ya:52: çok şaşırdım.:))tam neresindesin

taş köprüye yakın canım karadeniz mah.

Kizlar ben esimle gelicem.aysel sen bebek arabasini almayacaksin zaten soylemistin seni ramiden aliriz.pinar seni de aliriz.sende bebek arabasi olacak mi.ben almak zorundayim donuste esimin isyerine gecicem.sende varsa ve baharda yoksa bahari da b.evler duragindan aliriz.sende yok baharda varsa once kurtla otu karsiya geciririz sonra koyunlari aliriz:ppp ufff karisik oldu ama hep beraber gidebilelim istiyorum arabayla rahat olur.

Bu arada bagaj iki araba aliyor da butun derdim o

[

kızlar ya Selçuk çok kötü öksürüyo..birazdan aile hekimine götürcemde acaba anlar mı? yani dr.a gitmeye grk varmı aile hekimi halledermi durumu acaba?
pofff nasıl takır takır öksürüyo çocuğu nerde üşüttüm ya..
geçmiş olsun canım..alerjik de olabilir belki.göster bir an önce dr a
ben bu turist ömeri yerim amaaaaaaa:nazar::nazar: maşşallahh oğlumaaa nasılda tatlıymışşşş şapkasını ısırırım onunnnn:)

benm kız da sokak delisi oldu anacım:S eskiden oturdumuz odadan sıkılıodu dier odalara götürünce duruodu, etrafa bakıodu deli gibi, kafası arabalara konan köpek biblolaları varya hareket edince sallanan, onlar gibi sallana sallana hızlıca bakınıodu, ama şmdi odalarda kesmio onu:27: ille çarşı bazara gidecek bıdıhh:27: babasına çekti işte, babasıda öyle, eger eşim kadın olsaydı ve mart annesi olsaydı emin olun Türkiyenin her yerindeki buluşmalara gelirdi:10:
al benden de o kadar..zeynep acayip sokakçı oldu.mei tai tam bizlikmiş.takıyorum ona.gez babam gez.gıgı çıkmıyor.evden çıkarken kıyamet koparan kız.sokak kapısında sus pus oluyor.
onu biliyorum paket yaparda bernacım çocuk kolumda hava sıcak o yüzden canım

yakınmı ne sevindim:32: nerde oturuyosunuz

bi sonrakine inşallah bernacım.dayanamam şimdi çok susuyorum
anaaamm e biz aynı yerde otuyoruz ya:52: çok şaşırdım ve sevindim:))tam neresindesin

Kizlar ben esimle gelicem.aysel sen bebek arabasini almayacaksin zaten soylemistin seni ramiden aliriz.pinar seni de aliriz.sende bebek arabasi olacak mi.ben almak zorundayim donuste esimin isyerine gecicem.sende varsa ve baharda yoksa bahari da b.evler duragindan aliriz.sende yok baharda varsa once kurtla otu karsiya geciririz sonra koyunlari aliriz:ppp ufff karisik oldu ama hep beraber gidebilelim istiyorum arabayla rahat olur.

Yok canım almayacam arabyı ,sen evden çıkarken msj at bende çıkarım o zaman

kalça ultrasonu için nişantaşındaki görüntüleme merkezine gittik ultrasonu çektirdik ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR HİÇ BİRŞEY ÇIKMADI doğumsal kalça çıkıklığı yok yani o kadar rahatladım ki bankodaki kız randevulu gelmemeize rağmen unutmuş sevkli geldiğimizi de söylemedim önce özel sağlık sigortası var mı dedi yok dedim 360 tl dedi gözlerim bi anda fal taşı gibi açıldı sonradan sevkli geldiğimizi anlayınca 80 tl dedi :)

kalça ultrasonu için nişantaşındaki görüntüleme merkezine gittik ultrasonu çektirdik ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR HİÇ BİRŞEY ÇIKMADI doğumsal kalça çıkıklığı yok yani o kadar rahatladım ki bankodaki kız randevulu gelmemeize rağmen unutmuş sevkli geldiğimizi de söylemedim önce özel sağlık sigortası var mı dedi yok dedim 360 tl dedi gözlerim bi anda fal taşı gibi açıldı sonradan sevkli geldiğimizi anlayınca 80 tl dedi :)

Canım gözün yadın çok sevindim

o suratını yerim seninnnn aşkmm nasıl tatlısın sen yaaaa maşallahh:d havuzuna osurmayasın sakın baloncuklardan kaçışın yok:DDD

cnm fehminin yerinde bugün yaşanan olay gayet canımı sıktı, sabahtan beri yazıp yazıp siliorum en son dayanamadım nezaket kuralları içinde sölemek istediklerimin cok az bi kısmını yazdm.. gercekten cok üzüldüm:(((

Tahmin etmistim.yazdin mi hemen bakayim.senin yorumunu merak ediyorum ve deger veriyorum cunku.ben de ayni sekilde oldum.ama yazmasam da catlardim.napiyim karismiyim diyemiyorum iste hicbirseye..

O bi dünya var da aklıma gelen yok kuzum ama şöyle bişey oldu,Bide dolandırmak demek hani iadere etmek gibi bişey
İşe yeni başlamışım patron geldi nasıl gidiyor dedi müdürün de ismini söyleyerek ''alışmaya çalışıyorum ,ikimiz birlikte dolanıdıyoruz şirketi'' dedim müdür o arada çay mı su mu içiyordu tam hatırlamıyorum ama bi öksürük tuttu patronun gözler fal taşı gib açıldı ben durmu sonra toparladım olayı çakınca:27:

huahauahua:DD demek şirketi birlikte dolandırıosunuz:DDD aklına geldikce anlat be cnm cok hoşlaşıom:D
feyzoşş cnm şükür herşey yolundaymş cok sevindim:)
Bernacım Selçükümün inş bişeyi yoktur gecer öksürmeleride,
yedirenkatolye cnm buralar sıcak die mei tai yi kullanamıoruzz

O bi dünya var da aklıma gelen yok kuzum ama şöyle bişey oldu,Bide dolandırmak demek hani iadere etmek gibi bişey
İşe yeni başlamışım patron geldi nasıl gidiyor dedi müdürün de ismini söyleyerek ''alışmaya çalışıyorum ,ikimiz birlikte dolanıdıyoruz şirketi'' dedim müdür o arada çay mı su mu içiyordu tam hatırlamıyorum ama bi öksürük tuttu patronun gözler fal taşı gib açıldı ben durmu sonra toparladım olayı çakınca:27:

offf yarıldım yaa çok tatlısın..

ne diyon hacı :27:

cnm fehminin yerinde bugün yaşanan olay gayet canımı sıktı, sabahtan beri yazıp yazıp siliorum en son dayanamadım nezaket kuralları içinde sölemek istediklerimin cok az bi kısmını yazdm.. gercekten cok üzüldüm:(((

Nur noldu bnada anlatın burda anlatmıyosan özelden anlat kopyala yapıştır bişey yap çatlarım :52:

ben sana dediiimmm :46:

ŞŞŞŞ HATUN KİŞİLERRR YARIN BANA GELEN BAŞKA KİM VAR..YOK MU ARTIRAN..HERKESİ BEKLİYORUM..HASTA ETMEYİN BENİ İSTİYORUM HEPİNİZİ İSTİYORUM..GECELİNE BİN LİRA VERİCİİM..BİDE YANINDA ŞOFÖR..TEKLİFİMİ NASLA REDDEMEZSİNİZ..
yedirenkatölye bacı adın ne sende yakınmışın gelmiyonmu?

Tahmin etmistim.yazdin mi hemen bakayim.senin yorumunu merak ediyorum ve deger veriyorum cunku.ben de ayni sekilde oldum.ama yazmasam da catlardim.napiyim karismiyim diyemiyorum iste hicbirseye..

cnm bnde senin yorumlarını cok begeniorum bugünkü yorumunuda cok begendim, gerçekten cok üzüldüm.. neyse... Berna Aysel yazaım size özelden

Back
X