- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.561
slm 7 mart doğumlu bi prensesim var adı yağmur.buraya zaman zaman bişeyler yazmışlığım var ama pek dahil olamamıştım öyle çok girişken değilimdir.hep takip ettim burayı o yüzden şimdi sayfalar ilerlemiyo ya platonik aşkım şehir dışına taşınmış falan gibi hissediyorum.çok saçma belki ama öyle üzülüyorum.sana noluyo derseniz tahinli kurabiyeyi bende seviyorum,bebe bisküvisini bende yaptım,lor peynirinide.burayı ve sizi seviyorum katılabilirmiyim size ?
canım allah yardımcın olsun cocuğa bakmak bişey değil kocalasra bakmanın yanında benim eşimde bayramda hafif bi gripti ama sorma zannedersin savaştan çıkmış gibi yattı.sen sürekli ayaktayken karşındaki isterse dünyanın en tatlı insanı olsun sürekli yatıyosa boğasın geliyoooogünaydın kızlar...
eşim yıllık izinde bana yardım eder diye seviniyordum ama sağolsun halı saha maçında kendini sakatlamayı becerdi her zamanki gibi... pazardan beri oturuyoruz evde... ben bana yardım edecek diye beklerken hem alp e hem de ona bakıyorum... valla kendimi külkedisi gibi hissediyorum... cep telefonundan bakıyorum ara ara ama yazmaya pek fırsat bulamıyorum... beyimiz pc yi önüne alıyor tv yi de açıyor, zeynep buz getir buz götür diye emirler yağdırıyor üstüne... alp sanki 24 saat yemek yiyor... ya emiyor ya ek gıda yiyor, anlamadım ben... 4.ayda emsin diye uğraşıyordum şimdi memeyi bırakmıyor üstümü başımı çekiştiriyor emzirmezsem... emeklemesini ilerletti ama pek hoşlanmıyor emeklemekten... ayağa kalkmaya başladı 1-2 gündür ama adım yok :) sadece oturduğu yerden kalkıyor duruyor... şimdi de sehpayı çekiştiriyor, arada da suratıma bakıyor, biliyor yanlış yaptığını :):):)
benim prensesim de 16 mart doğumlu 1 gün varmış aramızda
canım allah yardımcın olsun cocuğa bakmak bişey değil kocalasra bakmanın yanında benim eşimde bayramda hafif bi gripti ama sorma zannedersin savaştan çıkmış gibi yattı.sen sürekli ayaktayken karşındaki isterse dünyanın en tatlı insanı olsun sürekli yatıyosa boğasın geliyoooo
slm 7 mart doğumlu bi prensesim var adı yağmur.buraya zaman zaman bişeyler yazmışlığım var ama pek dahil olamamıştım öyle çok girişken değilimdir.hep takip ettim burayı o yüzden şimdi sayfalar ilerlemiyo ya platonik aşkım şehir dışına taşınmış falan gibi hissediyorum.çok saçma belki ama öyle üzülüyorum.sana noluyo derseniz tahinli kurabiyeyi bende seviyorum,bebe bisküvisini bende yaptım,lor peynirinide.burayı ve sizi seviyorum katılabilirmiyim size ?
günaydın kızlar...
eşim yıllık izinde bana yardım eder diye seviniyordum ama sağolsun halı saha maçında kendini sakatlamayı becerdi her zamanki gibi... pazardan beri oturuyoruz evde... ben bana yardım edecek diye beklerken hem alp e hem de ona bakıyorum... valla kendimi külkedisi gibi hissediyorum... cep telefonundan bakıyorum ara ara ama yazmaya pek fırsat bulamıyorum... beyimiz pc yi önüne alıyor tv yi de açıyor, zeynep buz getir buz götür diye emirler yağdırıyor üstüne... alp sanki 24 saat yemek yiyor... ya emiyor ya ek gıda yiyor, anlamadım ben... 4.ayda emsin diye uğraşıyordum şimdi memeyi bırakmıyor üstümü başımı çekiştiriyor emzirmezsem... emeklemesini ilerletti ama pek hoşlanmıyor emeklemekten... ayağa kalkmaya başladı 1-2 gündür ama adım yok :) sadece oturduğu yerden kalkıyor duruyor... şimdi de sehpayı çekiştiriyor, arada da suratıma bakıyor, biliyor yanlış yaptığını :):):)
günaydın arkadaşlar,
pek aktif olamasam da sürekli takipteyim.27 mart doğumlu kızım var sürekli kabak patates çorbası içmekten sıkıldı kızım değişik çorba tarifleriniz varsa paylaşın lütfen.Birde burda daha önce balkabaklı irmikli bi çorba tarafi vardı bilen varsa tekrar paylaşabilir mi tarifi bugün yapıcam inş.kızım da severek yer.
günaydın arkadaşlar,
pek aktif olamasam da sürekli takipteyim.27 mart doğumlu kızım var sürekli kabak patates çorbası içmekten sıkıldı kızım değişik çorba tarifleriniz varsa paylaşın lütfen.Birde burda daha önce balkabaklı irmikli bi çorba tarafi vardı bilen varsa tekrar paylaşabilir mi tarifi bugün yapıcam inş.kızım da severek yer.
ben oğluma sebze çorbası,tarhana,şehriye çorbası ve yayla çorbası veriyorum.kıyma ve tavuğu dönüşümlü katarak.bi yiyo bi yemiyo şeklinde idare ediyoruz sadece tarhana çorbasını affetmiyo bütün tabağı siliyo :)
Ben yaptım geçen gün bir tane, buraya da yazdım.
Nefis Bebek Yemekleri: Bebekler İçin Balkabağı Çorbası
geldi mi üstüste gelir böyle geçmiş olsun canımSelamın aleykum diyerek bir giriş yapıyor hemen mevzuya giriyorum eşim haberlere bakıp gelecek bizden haberlerin özetini sunuyorum canlarım ayrıntıları merak eden yorum veya mesaj atar Neyse ;
Hayırlı olsun bel fıtığı da oldum bildiğiniz gibi enesle tuvalet egğitîmimiz devam ediyor du hala gecen hafta gece çişe götüreyim dedim beşiğin içinde çamaşırını çıkarıp öylece kucağıma alıp götüyom yaptırıyordum soydum tam eğildim almak için tutuldum orda öylece kaldım ama nasıl bir ağrıyla...o günden beri. Ağrının şiddeti artarak devam etti ki 2gündür dayanamıyorum bacağım filan çok fena zaten kambur geziyom çocuklar ağlayınca veya en ufak bişe yaparken resmen ağlıyorum Allah kimseye vermesin.
Tabi bizim tuvalet eğitimi de yalan oldu Enes bezi istemiyordu pis filan diyodu sma şimdi iyi arada sırada tuvaleti istiyo iyiysem götürmeye çalışıyom işte öyle
Halılar koltuklar içinde hatta tataa annemin şu yeni robotlardan var yıkama yaptık şimdi bıraktık diye bidaha baştan iyice halı koltuk yıkıycaz inşallah bu hafta
Eyüp bey se 2haftadır burnu akıyo uyku adına gündüz hiç bişe yok çok aşırı bunaltıyo beni bazen dayanamıyom işte öyle
Bayramınızı kutlayamadım affola. Salak telefonum mesaj yazmıyo ondan eşiminkini aşırıyom
Çamaşır makinem gıhk dedirtti yeni bitene baktık pahalı geldi 1.600) kış çıksın doğalgaz faturasına göre alalım dedik geçen kış300-350ödedik bu sene bina yalıtım kaplandı bakalım ne olcak baharda LG makinama kavuşcam inşallah
Mutfağa zebra Store perde istiyom ondan tülü yaktım ocağa yakın yerini haftaya biraz daha yakarım öbür hafta olmadı en geç 1aya alırım
Başkada aklıma bişe gelmiyor biraz geçmişe bakiim iyi geceler sîze
ne demek gerçek arkadaşlar edinip gidenlerden olma da...slm 7 mart doğumlu bi prensesim var adı yağmur.buraya zaman zaman bişeyler yazmışlığım var ama pek dahil olamamıştım öyle çok girişken değilimdir.hep takip ettim burayı o yüzden şimdi sayfalar ilerlemiyo ya platonik aşkım şehir dışına taşınmış falan gibi hissediyorum.çok saçma belki ama öyle üzülüyorum.sana noluyo derseniz tahinli kurabiyeyi bende seviyorum,bebe bisküvisini bende yaptım,lor peynirinide.burayı ve sizi seviyorum katılabilirmiyim size ?
hayatlarımız hep birbirine benziyor bunun için burayı seviyorumgünaydın kızlar...
slm anneler...uzun zamandır takip ediyodum fakat üye olup yazmaya hiç fırsat olmamıştı..17 mart doğumlu bi oğluş annesiyim..bundan sonra fırsat oldukça yazar paylaşırım...bbu arada bebişlerin hepsi birbirinden güzel ..maşallah
kalıcı olmanız dileğiyle hoşgeldinizSelamlar Mart anneleri uzun süredir sîzi takip ediyorum ben Nisan annesîyim ama orayı değilde burayı takip etmek içimden geldi:) aranıza alırsanız sevinirim :)
merhaba kızlar ne olmuş buraya böyle, kimsecikler yok, işgünü olmasına rağmen, topiğin bu haline çok üzüldüm , gerçekten...
gökalp hastaydı biliyorsunuz , şimdi bir iki gündür düzeldi maşallahşimdi de sinek ısırdı 2 yanağını ve gözkapağını, şişti, püfff, biri bitse biri başlıyor.. neyse Allah beterinden saklasın.. sizler nasılsınız, ziyaretçiler ve nline olanlar konu mu okuor sadece...bişiler yazın topik şenlensin.. resim eklicem ama evde değilim annemdeyim,, ewe geçeyim eklicem.. öptükkkk
Selamlar Mart anneleri uzun süredir sîzi takip ediyorum ben Nisan annesîyim ama orayı değilde burayı takip etmek içimden geldi:) aranıza alırsanız sevinirim :)
Gonulcum gokalp de emeklemiyor kollarini kaldirip al beni der gibi ciglk atiyor surekli kucakta..emekleyecegine dair hic umudum yok cunku surunmuyor bile.basiyor yaygarayi
Selamın aleykum diyerek bir giriş yapıyor hemen mevzuya giriyorum eşim haberlere bakıp gelecek bizden haberlerin özetini sunuyorum canlarım ayrıntıları merak eden yorum veya mesaj atar Neyse ;
Hayırlı olsun bel fıtığı da oldum bildiğiniz gibi enesle tuvalet egğitîmimiz devam ediyor du hala gecen hafta gece çişe götüreyim dedim beşiğin içinde çamaşırını çıkarıp öylece kucağıma alıp götüyom yaptırıyordum soydum tam eğildim almak için tutuldum orda öylece kaldım ama nasıl bir ağrıyla...o günden beri. Ağrının şiddeti artarak devam etti ki 2gündür dayanamıyorum bacağım filan çok fena zaten kambur geziyom çocuklar ağlayınca veya en ufak bişe yaparken resmen ağlıyorum Allah kimseye vermesin.
Tabi bizim tuvalet eğitimi de yalan oldu Enes bezi istemiyordu pis filan diyodu sma şimdi iyi arada sırada tuvaleti istiyo iyiysem götürmeye çalışıyom işte öyle
Halılar koltuklar içinde hatta tataa annemin şu yeni robotlardan var yıkama yaptık şimdi bıraktık diye bidaha baştan iyice halı koltuk yıkıycaz inşallah bu hafta
Eyüp bey se 2haftadır burnu akıyo uyku adına gündüz hiç bişe yok çok aşırı bunaltıyo beni bazen dayanamıyom işte öyle
Bayramınızı kutlayamadım affola. Salak telefonum mesaj yazmıyo ondan eşiminkini aşırıyom
Çamaşır makinem gıhk dedirtti yeni bitene baktık pahalı geldi 1.600) kış çıksın doğalgaz faturasına göre alalım dedik geçen kış300-350ödedik bu sene bina yalıtım kaplandı bakalım ne olcak baharda LG makinama kavuşcam inşallah
Mutfağa zebra Store perde istiyom ondan tülü yaktım ocağa yakın yerini haftaya biraz daha yakarım öbür hafta olmadı en geç 1aya alırım
Başkada aklıma bişe gelmiyor biraz geçmişe bakiim iyi geceler sîze
günaydın kızlar...
bir sürü oyuncağı var adamın oynadığı pet şişe terlik kumanda cep telefonu... ha bir de benim kitaplarıma hasta... çıldırıyor onlara yere atacak, ağzını sokacak illa o kitaplara...
Vay be :) sen baya baya adam muamelesi yapıyosun poyraza desene..adam yakında acılı adana isteyecek...ama dişleri var heralde böyle yedirebildiğine göre..tarık da tek bi diş bile yok daha..ben de okuyunca senin yazdıklarını koyveresim geldi bak şimdi..bazen yoruluyorum çünkü ona özel yiyecek hazırlamaktan...şeker-çikolata-fast food tarzı şeyleri nasılsa yiyecek ama ne kadar geç tanışsa o kadar iyi diye düşünüyorum yine de...hiç olmazsa sağlıklı bi altyapısı olsun diyorum..sonra görüp isteyecek, az da olsa yiyecek, engelleyemicez...amaaan, ne bilem, zor işler....
muhtemelen öyledir. doğum kontrol hapı kullanmıyorum ama heralde hormonlardan dolayı yavaş yavaş düzene girecek... zaten ben çok zor regl oluyordum muhtemelen hiçbir düzelme olmadı bende. yine 4 ayda bir regl olacam bu gidişle... bir de bende tiroid de var ilaçlarımı da aksattım bu aralar belki ondanda olabilir... kemal nasıl oldu canım?
günaydın kızlar...
bir sürü oyuncağı var adamın oynadığı pet şişe terlik kumanda cep telefonu... ha bir de benim kitaplarıma hasta... çıldırıyor onlara yere atacak, ağzını sokacak illa o kitaplara...
acaba yağsam mı diye düşünen bi ankara sabahından hepinize günaydın
ohh afiyet olsun miniğe:)peki bu tarhana çorbasını yaparken normal bizlerin yediği tarhanadan mı yapıyosun yoksa özel mi alıyosun.ben bi ara markette bebek tarhanası görmüştüm ama şimdi bulamıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?