- 23 Nisan 2011
- 2.795
- 698
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #8.641
selam kızlar, bir süredir yoktum. teyzem ameliyat olmuştu bursaya onu ziyarete gittim apar topar. bu sabah döndüm. çok özlemişim sizleri.

çok yoruldum gerçekten, yarın akşam da babanneme gidiyorum manisaya, pazar dönücem.
yeni prensesler geliyormuş aramıza, benm prensesime arkadaşlar geliyoooorrrrr
hayırlı olsun cinsiyet öğrenen arkadaşlarımıza. geçmişi tam okuyamadım, inşallah okurum bi ara
bu arada bebişimize oda takımı beğendik, sade ve düz beyaz olsun istiyoruz. Belisten Doğa büyüyebilen beyaz bebek odası takımını beğendik. çekmece ve dolap kuplarını pembe yaptırmayı düşünüyoruz. sanırım önümüzdeki hafta sipariş vericez. aslında biraz daha baksakmı diyordum ama eşim de çok beğenince artık kesinleşti gibi bişey, daha fazla bakmamıza gerek yok diyor zaten vakti de yok. bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
yeni prensesler geliyormuş aramıza, benm prensesime arkadaşlar geliyoooorrrrr
bu arada bebişimize oda takımı beğendik, sade ve düz beyaz olsun istiyoruz. Belisten Doğa büyüyebilen beyaz bebek odası takımını beğendik. çekmece ve dolap kuplarını pembe yaptırmayı düşünüyoruz. sanırım önümüzdeki hafta sipariş vericez. aslında biraz daha baksakmı diyordum ama eşim de çok beğenince artık kesinleşti gibi bişey, daha fazla bakmamıza gerek yok diyor zaten vakti de yok. bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim