• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım proflar çok pahalı bakıyolar özeli 400 lr imkanım yok direkt hastaneye gitsem ilgilenmiyolar şuan özelden gittiğim dr bırakıcam hastanedende ayrıldı hiç ilgilenmiyo zaten su kesesinde kaçak başlarsa çaresi yok kanser gibi yani su gitmeye başlayınca sancılarda başlıyo şimdi yatıyorum

canım çok geçmiş olsun lütfen korkundan kurtulmaya çalış.moralini bozma iyi düşün iyi olsun.kaybetme korkusu seni çok kötü etkiliyor uzaklaştır kendini bundan sen tutun ki bebeğin de tutunsun.allah istemedikçe hiç bir şey olmaz

selam kızlar korktuğum başıma geldi bugün yine hastanedeydim sabah kalktımda çok az bişey suyum geldi dr usg baktı amniyon sıvı miktarı normal gözüküyo dedi akıntı olabilir dedi ilk hamilelimdede aynı olmuştu 10 sonra doğum yapmıştım bu seferde su kesesinde kaçak başlarsa yine bebeğimi kaybedebilirim moralim çok bozuk umudu kestim artık beklemekten başka çare yok dr su gitmeye başlarsa çaresi yok dedi ağlamaktan gözlerim şişti

çok çok geçmiş olsun canım, umarım bu dönemide güzelce atlarsınız..

Prof. Dr. Atıl Yüksel var riskli gebelikleri alıyor sadece, istersen bir araştır, çapa'dan ulaşabilirsin sanıyorum

Son düzenleme:
canım proflar çok pahalı bakıyolar özeli 400 lr imkanım yok direkt hastaneye gitsem ilgilenmiyolar şuan özelden gittiğim dr bırakıcam hastanedende ayrıldı hiç ilgilenmiyo zaten su kesesinde kaçak başlarsa çaresi yok kanser gibi yani su gitmeye başlayınca sancılarda başlıyo şimdi yatıyorum

canım benim önce bak benim arkadasında 5. ayda basına gelmişti ama maşallah bebeği çok sağlıklı yarın ayrıntılarını sorarım o da çok korktuğunu anlatmıştı şimdi bebeği 1 yasında bu arada bak benim ailem bursada ve yazın gediğimide prof a gittim yalçın kimya adını duydun mu bilmiyorum ama çok meşhurmuş ama bana 5 hafta 5 günlük bebeğimin kalbini duymadı diye panik yaptırmıştı yetmedi başka prof a gittim ama verdiğim paralarda boşa gitti herneyse sonra doktor sitesi.com - Doktor, Doktorlar, Diş hekimi, Dr, Uzman, Sağlık, Doğum, Gebelik, Kadın Hastalıkları, İlaç, Tedavi, Cerrahi bu siteye girdim murat erdemir diye diye doktora site üzerinden soru sordum o da ücretsiz görüşmeye çağırdı adam acaip ilgili gittim bahar hastanesinin içinde 0p.Dr.Murat Erdemir Kadın Hast.ve Doğum Uzm. Jinemed Bursa Tüp Bebek Mrk. Medical Direktörü 0 224 2731981 önce soru sor hemen cevaplıyor ardından randevu al ve git canım benim umarım herşey yolunda gider güzel haberlerini bekliyoruz bence kesinlikle bu adamla görüş adam bütün korkularını gideriyor

Evet Yalçın Kimya 600 ilk randevusu Gürkan Uncu 300 müş.O zaman şöyle yap canım sevk al bulunduğun hastaneden direk tıp fakültesine yönlendirsinler.Orada sürekli nöbetçi doktor olduğu için ve donanımları ona göre.Sanmıyorum yüksek olsun sosyal güvencen varsa ödemessin bile tek kuruş.

özellikle kansızlıkla uğraşanlar gebeşler için bir önerim var ben bu tarifi sonbahardan ilkbaharın sonlarına kadar özellikle gripten korunmak için uyguluyorum son 3 senedir ve oldukça başarılı, kansızlık için ise tarifin mucizevi tarafı kırmızı pancar :)

katı meyve sıkacağınız olmalı öncelikle,

malzemeler,

havuç
elma
kırmızı pancar
zencefil

bu dört malzeme olmazsa olmazlarım, bunların dışında evde sıkılabilecek ne varsa atıyorum makineye, kavun,karpuz,armut,mürdüm eriği,üzüm taneleri,soyulmuş portakal, soyulmuş greyfurt...

mevsimine göre ne varsa elimde atıyorum dediğim gibi...

bir makaleden alıntı: "kansızlığa iyi gelenler:
Kırmızı pancar salatası yemek ve kırmızı pancar suyu içmek, elma yekk.mek ve suyunu içmek, ısırganotu yemek ve suyunu içmek,- taze veya doğal kurutulmuş kırmızı üzüm yemek,- üzüm, kara dut ve keçiboynuzundan yakk.pılmış doğal pekmez içmek (bilhassa kan gurubu "A" taşıyıcıları için),- bol yeşillik ve zeytinyağı yemek,"

Kırmızı pancar alyuvarların oluşmasında rol oynar. Kırmızı pancarın suyu en güçlü kan düzelticilerden biridir. Havuç suyuyla yarı yarıya karıştırılan kırmızı pancar suyu, günde 400 gr. içildiğinde alyuvarların sayısını kısa zamanda yükseltir.

Damarlarda toplanan mineral kalsiyumu en iyi eritebilen de yine pancar suyudur. Zerdeçal, mürrisafi veya tarçınla pişirilmiş kırmızı pancar, karaciğer ve dalaktaki tıkanıkları açar. Böbrek ve safrakesesi temizler.

Pişirilmiş ve ezilmiş kırmızı pancar şişliklere sarılırsa, şişlikleri indirir.

Kırmızı pancar suyu içmek, rahmin fibromlarını ve miyomları ile göz perdelerini eritir, yüksek kan şekerini ve tansiyonu indirir.

Prostat, verem ve sinir hastalıklarında faydalıdır.

Ilık pancar suyu kulağa damlatılırsa, ağrısını keser ve iltihaplanmayı durdurur.

Kafa derisine sürülürse kepeğe karşı çok iyi gelir.

Mide ve bağırsak üzerinde olumlu etkisi vardır.

Kemik zafiyeti olanlara çok fayda verir.

Karaciğer hastalıklarına karşı koruyan özelliği ile tanınır ve karaciğerin düzenli çalışmasını sağlar. B vitaminleri ve fosfor ile sinirleri yatıştırır.

İçinde bulundurduğu radyoaktif madde ile vücudu şeker hastalığına, vereme ve kansere karşı koruyor.

Almanya’da Dr. Sigmund Schmidt ve Macaristan’da Dr. Ferenczi bu bitkiyi lösemi ve kanserde önleyici ve tedavi edici olarak kullanmaktadırlar.

pekmezde artık ticari sebeplerden dolayı şeker eklemesi yapıyorlar bu yüzden hamilelikte pekmez tüketimi sanıldığı kadar fayda getirmemekle beraber, şeker yükselmesi ve idrar yolu enfeksiyonu artırıcı etkisi var sebep şeker...

Son düzenleme:
canım benim önce bak benim arkadasında 5. ayda basına gelmişti ama maşallah bebeği çok sağlıklı yarın ayrıntılarını sorarım o da çok korktuğunu anlatmıştı şimdi bebeği 1 yasında bu arada bak benim ailem bursada ve yazın gediğimide prof a gittim yalçın kimya adını duydun mu bilmiyorum ama çok meşhurmuş ama bana 5 hafta 5 günlük bebeğimin kalbini duymadı diye panik yaptırmıştı yetmedi başka prof a gittim ama verdiğim paralarda boşa gitti herneyse sonra doktor sitesi.com - Doktor, Doktorlar, Diş hekimi, Dr, Uzman, Sağlık, Doğum, Gebelik, Kadın Hastalıkları, İlaç, Tedavi, Cerrahi bu siteye girdim murat erdemir diye diye doktora site üzerinden soru sordum o da ücretsiz görüşmeye çağırdı adam acaip ilgili gittim bahar hastanesinin içinde 0p.Dr.Murat Erdemir Kadın Hast.ve Doğum Uzm. Jinemed Bursa Tüp Bebek Mrk. Medical Direktörü 0 224 2731981 önce soru sor hemen cevaplıyor ardından randevu al ve git canım benim umarım herşey yolunda gider güzel haberlerini bekliyoruz bence kesinlikle bu adamla görüş adam bütün korkularını gideriyor

hamileyim çok yardımcı olmuşsun yaşayan biri olarak ben bererdemin yerine teşekkür ederim.Bak berkerdemcim arkadaşın söylediği doktoru bi ara sen umarım herşey düzelir.Güzel haberlerle gelirsin.

hamileyim çok yardımcı olmuşsun yaşayan biri olarak ben bererdemin yerine teşekkür ederim.Bak berkerdemcim arkadaşın söylediği doktoru bi ara sen umarım herşey düzelir.Güzel haberlerle gelirsin.

Evet Yalçın Kimya 600 ilk randevusu Gürkan Uncu 300 müş.O zaman şöyle yap canım sevk al bulunduğun hastaneden direk tıp fakültesine yönlendirsinler.Orada sürekli nöbetçi doktor olduğu için ve donanımları ona göre.Sanmıyorum yüksek olsun sosyal güvencen varsa ödemessin bile tek kuruş.

canım yalçın kimya eğer 8 haftalığa kadar hamileysen 250 daha yukarı 400 ikiz ise 800 yazın gittim bulvarda muayenesi bir de prof tuhan bilgin e gittim o hep 250 ama ikisi de ben cok beğenmedim ben cok doktor değiştirdim

canım yazını görmeden yazmısım nasıl anlamam acısını bende 2 bebeğimi kaybettim ve burda hepimiz birbirimiz için çok önemliyiz ben sizin sayenizde öğrendiklerimden etrafımdakilere gereksiz sor bile sormuyorum Allah hepimizin yolunu açık etsin bebeklerimizin sağlıklarını korusun

canım yalçın kimya eğer 8 haftalığa kadar hamileysen 250 daha yukarı 400 ikiz ise 800 yazın gittim bulvarda muayenesi bir de prof tuhan bilgin e gittim o hep 250 ama ikisi de ben cok beğenmedim ben cok doktor değiştirdim

Benim de arkadşaım tansiyon problemi yüzünden dün hastanedeydi onun için sorduk 600 demişlerdi.Demek ki zamn gelmiş:(Haklısın birçok doktor denemekle riskli olunca insan çare arıyor.Benim doktorum Nevin Özsaraç çok da memnunum kendisinden.Allah hepimizin bebişlerini korusun.

canım yazını görmeden yazmısım nasıl anlamam acısını bende 2 bebeğimi kaybettim ve burda hepimiz birbirimiz için çok önemliyiz ben sizin sayenizde öğrendiklerimden etrafımdakilere gereksiz sor bile sormuyorum Allah hepimizin yolunu açık etsin bebeklerimizin sağlıklarını korusun

Amin canım,Allah hepsini korusun sağlıkla gelsin bebişlerimiz.

:(Çok üzüldüm ama moralini bebeğin için iyi tutman lazım.Sen güçlü olasın ki o da olsun.Başka bir doktora daha görün tıp fakültesinde riskli gebeliklere bakan proflara muayene oldun mu?Bursadaydın öyle hatırlıyorum.Tek doktora bağlı kalmamak lazım,en az iki doktor kontrolünde olmak gerekiyor.Umarım en kısa zamanda sorunlar hallolur.

çok doğru söylüyorsun canımm üniversite hastanesindeki proflar falan çok iyi bakıyorlarr
benim ikili ultrason taramamı yapmıştı çok ilgilenmiştii sağolsun ama doktorum başka
sadece doktorumun yetersiz olduğu durumlarda gidiyorum üniversite hastanesine
yerinde bulmak zor oluyo ama telefon açıp ameliyatı filan varmı öğrenip öyle gidiyorumm

selam güzel anneler
her nekadar aktif olarak sohbetlere dahil olamasamda kendimden ufak haberler verim
yarın doktora gidicem ve kısmetse bende cinsiyetini öğrenicem meleğimin
sabırsızlık dizboyu nasıl sabah ederim bilmiyorum

canım yalçın kimya çok meşhur parası olan gelsin diyomuş çok pahalı bahar hastaneside 1 ay sonraya randevu veriyo artık bıktım dr gezmekten hastane gezmekten rabbimden başka gidicek kapım yok hep dua ediyorum bebişimin cinsiyetinide öğrendim bugün kızım olcakmış ona bile sevinemiyorum:50::50::50::50:

canlarım bugün kontrele gittim ve doktora pekmez içtiğimi söyledim.çok da içme şekerini yükseltir dedi bana kan sayımı yapılacak.siz de doktorunuza danışın bence, bilginize.

abavvv bende yarım çay bardağı hedeflemiştimmm bari bi kaşık içeyim daha dr randevuma çok varrr çünkü

canım yalçın kimya çok meşhur parası olan gelsin diyomuş çok pahalı bahar hastaneside 1 ay sonraya randevu veriyo artık bıktım dr gezmekten hastane gezmekten rabbimden başka gidicek kapım yok hep dua ediyorum bebişimin cinsiyetinide öğrendim bugün kızım olcakmış ona bile sevinemiyorum:50::50::50::50:

canım bak benim dediğim adam bahar has. içinde jinemed tüp bebek merkezi giye bir şey var ben yazın soru sordum adam ertesi güne cevap yazdı ve bak cevabı kopyaladım
AVSIYEM HEMEN DOKTOR KONTROLUNUE GIRMELISINIZ. BEBEGIN ANNE KARNINDA OLMESINI ENGELLEYEN BIR TAKIM ILACLAR VE DUSUK RISKINI ONLEYEN ILACLAR KULLANMALISINIZ. KLINIGIMIZ SIZIN GIBI RISKLI GEBELIKLERI TAKIP ETMEKTEDIR. TAVSIYEM 2731981 DEN RANDEVU ALARAK UCRETSIZ GORUSMEYE GELMELISINIZ.

ve hemen aradım hemen randevu aldım bak ordaki kadın doğumcuların içinde değil bu telden arayınca adamın cağırdığını söyleyince hemen veriyorar ve görüşmeden sonra beta hcg sonucumu bile adam kendi cebinden aradı beni anladığım kadarıyla reklam yapmaya calışıyor lütfen tatlım bi dene sadece ücretsiz görüşmeye git ama önce bu siteden murat erdemir adamı bul ve durumunu anlatıp sorunu sor

canım bak benim dediğim adam bahar has. içinde jinemed tüp bebek merkezi giye bir şey var ben yazın soru sordum adam ertesi güne cevap yazdı ve bak cevabı kopyaladım
AVSIYEM HEMEN DOKTOR KONTROLUNUE GIRMELISINIZ. BEBEGIN ANNE KARNINDA OLMESINI ENGELLEYEN BIR TAKIM ILACLAR VE DUSUK RISKINI ONLEYEN ILACLAR KULLANMALISINIZ. KLINIGIMIZ SIZIN GIBI RISKLI GEBELIKLERI TAKIP ETMEKTEDIR. TAVSIYEM 2731981 DEN RANDEVU ALARAK UCRETSIZ GORUSMEYE GELMELISINIZ.

ve hemen aradım hemen randevu aldım bak ordaki kadın doğumcuların içinde değil bu telden arayınca adamın cağırdığını söyleyince hemen veriyorar ve görüşmeden sonra beta hcg sonucumu bile adam kendi cebinden aradı beni anladığım kadarıyla reklam yapmaya calışıyor lütfen tatlım bi dene sadece ücretsiz görüşmeye git ama önce bu siteden murat erdemir adamı bul ve durumunu anlatıp sorunu sor

canım dedin siteye girdim ama bulamadım o dr yarın arasam yukardaki nodan olurmu

canımmm allah yardımcın olsun kuzucummm allahım yokluklarını göstermesinn inşallah bebişin hiç bırakmasın senii tabbi kimin nolacağı belli olmazz hepimizin bbeişleri bizle olsunlarr allah kucağımıza alıp kokularını çekmeyi nasip etsinn

Back
X