- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
- 73
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #11.621
biz geldik kızlar doktordan Allaha şükür herşey güzel normal..öyle bi çikolata yemişimki kızım öyle hareketlidiyki bi saniye durmadı bide çok hızlı hareket ediyodu coşturdum valla çikolataylaboyunu tam olarak ölçemedi düz durmuyodu habire kıvrılıp büküldüü için 18cm falan dedi tahmini..gramıda 270 di sanırım..cinsiyet kesin kez kız:) çok güzeldi sabaha kadar izleyebilirdim..onun mutluluğunu bişe yaşayamadım kocam sağolsun yine kavga etti doktor çıkışı..bıktım ya bıktım şu evlilikler zaten hep aileler yüzünden bozuluyo..yok git göster anneme usg resimlerini falan felan konuşmuyoruz malum baya zamandır..ya aramıza soğukluk girdi şimdi kalkıp aa bak resimleremi dicem..bana haketmediğim şeyler yaşattılar okadar ağlattılar hamileyken dilin tutsaydı ozaman helede hamileliğin ilk zamanlarıydı ağlamaktan baygınlık geçirmiştim.ya bişe olsaydı bebeğime hesabını nasıl vercekti anası yok ama o hep haklıdır yobazlıklarıyla cehaletleriyle..nefret ediyorum böyle yaptıkça benle huzurlu olamazsın demezmi bide adam.asıl o bunları bana deikça nah iyi olurum konuşurum dahada öfkelendiriyo beni..kimse burnundan kıl aldırmasın ben gidip yalancam oldu kalkıp özür dilesin demedik aslında demesi lazım ama bide beni kabahtli gösterip kendisi melaike göstermezmi anlıcanız bi nane olmaz yarın gene aynı şeleri yapacak.konuşma konuşma nereye kadar diyo e elbet konuşcaz mecbur kalınca konuşuyoruz ama.benden bu saatten sonra samimiyet çıkmaz yok yani napim.1,5 senedir evliyim 1,5 senemi onun yobazlıklarını iğnlei laflarını saçma sapan hareketlerini çekmekle geçti.başlarım böyle evliliğe be..aman ne doldum gene ya ne kadar mutluydum bebeğimi görünce içine etti be lanet olsun..
canım ya üzülme bebeklerimiz her şeyden daha önemli bişi olsa pişman olursun takmasaydım die suratla aynı evde olmak anlıorum şükür eşim çok dikkat edior buna çok memnunum o açıdan ama benimde kaç kez krizlere girip kavga edip aülamaktan baygınlıklar geçirdiğim oldu i düşündüm başlarım kavgasına suratına be dedim yavruma kurban olsun herkes dedim şimdi takmıorum artık kapatıorum beynimin o algı yönünün o sırada başka bişi düşünüorum başka kimseler sölüo gibi o durumda