merhaba arkadaşlar. şimdi doktordan geldik. Güzel ve hayırlı haberlerle geldim. bebeğimi görmenin heyecanıyla uyandım sabah. doktorum herzamanki neşesiyle karşıladı beni... bebiş 16 haftalık tam 4 aylık gelişmesi çok güzelmiş. herşey yolunda.
ve cinsiyetini öğrendik. Allah herkesin gönlüne göre veriyormuş. benim bir oğlum olacak...

eşim çalıştığı için ona telefonda haberi verdim ve çok duygusal bir konuşma oldu. kız da olsa erkek te olsa bana bu duyguyu yaşattığın için teşekkür ederim dedi. ayy yine ağlıyorum.

neyse şimdilik bukadar duygularımı paylaşmak istedim sizinle...
vitamin ilacıma devam kan ilacı ve kasılmalar için (sanırım magnezyum eksikliği için) ilaç verdi...
tetenoz aşısını bende sordum. bir arkadaş burada anlatmıştı. aynı şeyleri söyledi doktorum. genelde doğudan göç eden anneler için sağlık bakanlığının herkese önerdiği bişeymiş. sen hastanede doğum yapacağın için ben gerek görmüyorum dedi. yani aşıyı yatırmayacağım... baş ağrısı içinde minoset verdi ama plus olmayanından. baş ağrısı normal dedi. daha sık olurmuş hamilelerde... pipisini görcektiniz çok şeker ve komilti... görmemişin oğlu olmuşta .... diye bir laf vardıda şimdi anlıyorum.1: ben ultrasondan kağısına bakıp seviyorum... şimdilik bukadar kendinize iyi bakın...